Stålkontroll fra tet

Foto: hesteguiden.com

Det er korteste veien til mål som gjelder for Sno Long Boys i lunsjen på Bjerke i dag, og vi er rimelig trygge på at svært svake konkurrenter må konsentrere seg om sølvet.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Det er fortsatt sykdom i redaksjonen, men fra og med fredag er vi tilbake med full styrke. Det vil derfor kun bli omtale av bankerne til dagens tips.

Som regel er det ikke så helt enkelt å finne et klart holdepunkt i disse lunsjløpene, men på Bjerke i dag kan vi ikke skjønne annet enn at 1 Sno Long Boys i den fjerde avdelingen skal dreie seg om en klink vinner. Etter å ha levert en frisk avslutning til tredje etter sen luke i den nest siste starten var det teten som gjaldt på Momarken sist, men ved den anledningen ble Angus Hall-sønnen i piggeste laget der fremme i front underveis.

Til slutt måtte han således se seg slått av duoen Lincoln Frontline/Krutov, men det finnes ingen av slikt kaliber i dagens løp. Vi tror heller ikke ny kusk Lars A. Kolle (strålende dag på Bjerke i går med tre triumfer) trenger å fyre av Kolnes-traveren slik fra start som sist for å beholde føringen i løpet, og vi har kanontro på at 13-traveren bokfører årets første triumf ved denne anledningen.

Annonse: Øivind Grøstad byr på en bombe i V5-2 under lunsjløpene på Bjerke.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Spilleforslag
Til lunsjen på Bjerke har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 135, 432 og 1080 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37 (løp 1-5)
DD kl. 14.12 (løp 4-5)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 13.30-14.30 i dag.