Stall i superform

 Young Gunner og Frode Hamre.
 Young Gunner og Frode Hamre.

Frode Hamres stallhester går som toget for tiden, og fredag er nye fremganger i vente under Jarlsbergs V65-omgang.

Sportspills meny fredag:
V64 Boden: Gigantjackpot med Kari i hovedrollen
V75 Bergen lørdag: Broadway leder an
V65/V4 Solvalla: Melander fikser cashen
VM-tips 1: Tyskland mot semifinale
VM-tips 2:
En hel nasjon holder pusten

En herlig helg står foran oss på trav- og galoppfronten denne første helgen i juli. Fredag byr på ettermiddagstrav fra Solvalla, før Jarlsberg byr på V65 fra Vestfold fredag kveld. Og sist, men ikke minst er det en gedigen jackpotomgang som venter i V64-spillet i Boden i kveld. Det ble svært så favorittpreget på Hagmyren tirsdag og dermed venter det hele 2 098 611 SEK ekstra i sekserpotten i kveld.

Lørdag venter hele 28 millioner på en eventuell alenevinner i V75-spillet når Bergen travpark er vertskap med blant annet Ketil Hansens minneløp som sitt hovedoppslag. Nettavisens fremragende galoppeksperter er på plass i Malmö, når Jägersro galoppbane byr på Derbyfest lørdag kveld og en strålende galoppaften venter der borte. Torsdag ble det dessverre stang ut på det meste, men slik er det i denne bransjen. Nettavisen har uansett levert strrålende tips den siste måneden.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Frode Hamre har hatt eventyrlige fremganger de senere årene og hans stallhester tar for seg så det holder. I fjor tok hans stallhester 256 seire og kjørte inn 13,6 millioner til fornøyde hesteeiere. Halvveis inn i 2014 har stallen ca 110 seire og 6,4 millioner kroner innkjørt og så sent som onsdag var det to nye stallseire på Kongsvinger.

Hamre-hestene er på plass også på Jarlsberg fredag og både 4 Whata Buz og 9 Invictus (V65-1) og 2 Young Gunner har gode vinnermuligheter fredag.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


I en omgang som kryr av underspilte objekter, så velger vi kveldens største V65-favoritt, 2 Young Gunner (V65-5) som vår V65-banker. Hesten innledet meget lovende her til lands i vinter (norgesdebuterte på Bjerke 13. mars med en andreplass) og vi bankerspilte derfor hesten i den andre starten her til lands (Momarken 30. mars), men da skuffet hesten. Gikk så to ålreite løp på hhv Momarken (17. april - 3. plass) og på Jarlsberg (16. mai - 4. plass). Tredje sist endte det i galopp og disk.

Formen på topp
Men så løsnet det igjen. På Jarlsberg nest sist ble hesten sjenert 700 meter fra mål, men leverte en helsvett siste 700 etter den incidenten og ble toer bak favoritten Delamain. Således var det alt annet enn uventet når Young Gunner tok sin første seier her til lands på Momarken (24. juni) etter en strålende avslutning. I kveld støter hesten på brukbare 7 Forever Va Bene, men vi er rimelig sikre på at Frode Hamre sitter bak den beste hesten og bankerspiller i både V65, V5 og DD. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Objekter i kø
I V65-3 blir 4 Fjeldbaus svært lite betrodd, og det må være feil. Fjeldbaus har ved flere tidligere anledninger vist at han duger svært godt og vant blant annet et sprintløp for Kristian Malmin på Klosterskogen 9. mai i fjor. Nå har hesten havnet i trening hos dyktige Bjørn Larsen og nevnte Malmin vant to løp i Drammen i går. Vi markerer på alle våre spilleforslag.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Helt bortglemt
I V65-6/V5-3/DD-2 blir 2 Wixi Laylock svært stor favoritt og det er greit at hoppa er favoritt, men denne dama er ikke til å stole på og vi heiser fram en gedigent underspilt hest. 9 Moratella varslet vi for sist på Biri, men da ble alt feil. Det har det blitt i flere av de siste startene, men ikke glem at denne hoppa var fenomenal i flere seiersløp i fjor. I kveld står Moratella i gode rygger fra start og Gunnar Austevoll har allerede vunnet fire løp denne uken. Se opp.