Starter ny seiersrekke?

Foto: hesteguiden.com

Vår banker for dagen har vunnet nær halvparten av sine løp så langt i karrieren, og vi tror ikke det stopper med det.

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Etter å ha innledet med fem strake triumfer i regi svært dyktige Kjell Håkonsen har ikke alt gått som på skinner for 7 Timian Best nå på slutten, men i V5-3 i kveld er det trolig dags for seier på ny. Etter den siste innsatsen å dømme virker nemlig Moe Odin-sønnen til å være på vei mot en ny formtopp, og en finere oppgave enn dagens får ikke den kapable 6-åringen.

I den siste starten var vår soleklare banker for dagen nemlig tredje bak Greis Vinn & Co i et tøft V75-løp, og normalt skal Ole G. Gudmestad bak en formsvak 3 Sotå være veldig fornøyd med å lifte med i ryggen til sølv bak favoritten. Vi tror således på tidlig tetkjenning for Håkonsen-traveren, og garderer ikke.

Holder unna for storfavoritten?
Danske Bo Westergård pådrar seg et relativt tungt favorittstempel med 8 Gehør i finalen, og normalt skal det dreie seg om en solid vinnersjanse for Supergill-datteren. Det er aldri enkelt å hente lange tillegg, men i et løp som kun teller ni deltakere skal ikke 7-årshoppa får alt for store posisjonsproblemer underveis. Kapasiteten er skyhøy på Westergård-traveren, men vi er litt inne på at 3 Xanadu kan vise seg svært vond å fange fra spiss på sitt beste.

Tamin Sandy-datteren kommer tilbake etter lang pause med uviss form, men når vi ser hvordan 5-årshoppa står inne på pengene i dette løpet, ja så lukter det spesialmatching inn mot dagens oppgave lang vei. Wassberg-traveren mangler tusenlappen på å vippe over på tillegg, og vårt andre kryss i løpet viste jo flotte ting ved en rekke anledninger i fjor.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V5-1: Det blir som regel tøff kjøring i disse sprintløpene på Forus, og ved overpace tror vi vinneren fort er å finne på den spurtsterke duoen 9 I Want Muscles og 10 Pretty Des. Førstnevnte får fullt godkjent for sin tredjeplass i ny regi etter en tøff åpning på løpet sist, og løp i kroppen etter lang pause har normalt gjort godt. Sistnevnte kommer tilbake etter lang pause med uviss form, men Soir Des Tibur-sønnen skal være av de bedre her.

V5-2: Begredelig kvalitet på de fleste av hestene her, og det vil være et sjokk dersom vinneren ikke er å finne på 4 Made Your Choice og 8 Noahtheboatman. Førstnevnte gjør en meget spennende start i regi Geir Mikkelsen, og selv om Credit Winner-datteren kommer seiersløs til Norge er 4-årshoppa snakk om en selvskreven gardering i et løp som dette (gikk tross alt 17.0 full vei med voltestart som 3-åring). Sistnevnte har vi ikke blitt fryktelig imponert av, men selskapet er ikke verre enn at Chipmate-sønnen kan legge på til sin andre strake triumf.

V5-4: Vi støter her på et litt småskummelt løp med kaldblodshester fordelt over tre distanser, men vi er rimelig trygge på at vi har plukket vinneren på våre seks utvalgte på vårt største spilleforslag. Øystein Tjomsland sender her ut 11 Tangen Best, og etter at Lome Kongen-sønnen har mistet sine mer edle deler har 4-åringen etter de rapportene vi sitter inne med opptrådt kraftig forbedret i trening! Det kan således være snakk om en frekk løsning på ett ellers åpent løp, og vi lar tredjevalget i spillet få stå alene på vårt minste spilleforslag.

Ekspertforslag
Til V5A-rebusen på Forus har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 80, 400 og 1200 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Samtlige forslag er samlebonger, og vi forsøker her å kamme hjem V5`en 10 ganger.

Jackpot i V75!
Det er ekstra mye penger i potten på Momarken lørdag, for det er jackpot i V75! 4 060 847 kroner ekstra ligger i syverpotten. I tillegg venter en bonus på fire millioner kroner til den første som blir alene om riktig V75-rekke på en og samme bong. Totalt kan du vinne opp mot 14 millioner kroner om du blir alene om lørdagens V75! Løpene vises på NRK2 lørdag klokka 18.00-18.45 – og på Rikstoto Direkte fra 13.30-17.15.

Gratis Rikstoto Direkte!
I hele februar kan du følge Rikstoto Direkte-sendingene gratis her på www.rikstoto.no. Logg deg inn med brukernavn og passord – og du kan følge alle begivenheter hver eneste dag i hele februar. Vil du ha med deg de gode tipsene til jackpot-omgangen på Momarken, bør du logge deg inn lørdag klokka 10.00. Da er det tipssending på Rikstoto Direkte.

Nytt spill lørdag!
Norsk Rikstoto utvider spilltilbudet på V75-lørdager. Fra og med lørdag kan du spille V4 – i tillegg til de eksisterende spillene. V4 går ut på å finne vinneren i fire utvalgte løp. Det er kun utbetaling for fire riktige (tre om ingen har fire). Rekkeprisen er to kroner, 75 prosent av omsetningen går tilbake til spillerne – og V4 vil omfatte løpene 7.-10. hver V75-dag. Fristen for å spille er lørdag klokka 16.00.