*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Starter seierssankingen

Foto: hesteguiden.com

Etter en flott fjorårsesong med 45 triumfer bokført har ikke svært lovende Ole J. Østre vunnet løp så langt i år, men det blir det en endring på i løpene på Momarken i kveld.

11.01.11 16:12

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Vi har veldig sansen for Ole J. Østre, og bak 3 Opus Lavec i V5B-3 sitter trolig den lovende unggutten fra Østfold bak en sikker vinner. Det gikk fine rapporter på svensken forut for den siste starten i et meget tøft V75-løp mot Mountain Dew & Co, men det meste ble feil til slutt i det løpet. I stoppende rygger siste 700 ble veien frem vanskelig fra tredje innvendig, og når det første løste seg 150 meter fra mål sparket hesten oppi foranliggende konkurrent med galopp til følge.

Vi syntes det så ut til at vår soleklare banker for dagen kunne nådd frem til fjerde uten den insidenten (så veldig pigg og fin ut), og mot mildt sagt svak motstand i kveld kan vi bare ikke gardere den flotte Enjoy Lavec-sønnen. Selv fra utvendig posisjon (krefter så det ut til å være nok av sist) tror vi Østre har stålkontroll, og da bokfører i så fall både hest og kusk årets første triumf.

Vår rangering: A: 3 B: 9-2-5-7 C: 6-8 D: 4-1

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5B-1, 1640 meter autostart
Vi syntes fire hester hever seg litt over mengden i dette sprintløpet for kaldblodshester, og klart mest spennende på kryssene mener vi 9 Willy Billy er med sine 14 % Vi tror andre rekke bak startbilens vinger er perfekt med tanke på feilfri avgang (blir litt for hissig i første rekke), og med en veldig fin rygg i fra start bør det ligge an til en optimal reise underveis ved denne anledningen (hatt mye motflyt denne hesten).

To fine løp over full distanse på slutten av fjoråret gjorde 2 Gann Min, og det at det er snakk om sprint denne gangen setter nok hesten veldig pris på. Innvendig hest skal normalt ha en rygg å gå i med tanke på dagens lange oppløp, og da skal i så fall sjansene for at Spikeld-sønnen leder rundt om være gode. På vei opp i form er 4 Tyri Fera, mens speedkula 8 Argr G. får stå som en outsider fra et litt kultent spor (en favoritt syntes vi ikke dette skal være snakk om).

Vår rangering: A: 9 B: 2-4-8 C: 1-5-6-7-10-3

Annonse: Grøstad/Lerum`s V5-tips til løpene på Momarken kan du finne her.

V5B-2, 2140 meter autostart
Vi finner ikke mange vinnerkandidater i den andre avdelingen, og en banker for eventuelle samlebonger skal 7 Non Stop Laser være snakk om. Tet og full kontroll var seiersmelodien på fine 16.1 full vei i den siste starten, og det kan være snakk om dacapo i kveld.

Helt sikre på at storfavoritten overflyr 2 Pine Pack er vi dog ikke, og sistnevnte krysses da tidlig på sin veldig fine form (går alltid går gode løp på dagens arena). Spennende etter lang pause er svært kapable 6 Dazzling Lionel, og selv om trener Per O. Midtfjeld ligger litt lavt første gangen ut etter skadeavbrekk syntes vi hesten bør vies litt oppmerksomhet direkte. Svak i den siste starten var 4 Key To Koreana, men Austevoll-traveren var desto bedre til seier forut for det (variable disse hoppene).

Vår rangering: A: 7 B: 2-6 C: 4-3 D: 1-8-5

To relativt åpne sprintløp
avslutter denne rebusen, og vi garderer bredt på samtlige spilleforslag i håp om å få en vinner litt på kanten. I den fjerde avdelingen står favoritten 6 Lady Coron litt langt ute bak startbilens vinger med en rekke startkjappe konkurrenter på innsiden, og da må det klaffe litt på veien for at Tres Solide L.-datteren skal kunne legge på til sin fjerde strake triumf.

En fin V75-vinner var 2 Ask Superb i den siste starten på fine 16.6 over dagens distanse, og med tilsvarende forutsetninger i kveld er det snakk om en ny fin vinnersjanse. Fra sin fine utgangsposisjon skal 3 Ocean Crown regnes direkte etter lang pause, mens 9 Cadabra Tooma står lekkert til med tanke på et optimalt smygløp.

Vår rangering: A: 6 B: 2-3-9-4-10 C: 8-5-1 D: 7-11

I finalen står 2 Sno Long Boys endelig helt riktig til, og tet fra start til mål kan være et svært sannsynlig scenario. Formen bør være sterkt stigende med et par løp innenfor vesten etter litt pause, og Angus Hall-sønnen kan være snakk om en banker på samlebongene (avsluttet fint innvendig etter sen åpning sist).

Nydelig til i rygg på storfavoritten står 9 Lincoln Frontline, og på en arena Gundersen-traveren trives fortreffelig på er det snakk om hovedutfordreren. Det er litt enklere i mot ved denne anledningen (matchet i litt tøffere omgivelser enn dette nå på slutten), og med rett reise avslutter Dexter Frontline-sønnen veldig fort. Det må klaffe litt for en formsterk 8 Beak`s News fra dette sporet, mens vi forventer å få se en litt mer tagget utgave av speedkula 4 Touch Me Felicia med løp i kroppen etter litt pause til kveldens dyst.

Vår rangering: A: 2 B: 9-8-4-6-11 C: 1-3-7 D: 12-10-5

Spilleforslag
Til V5B-rebusen på Momarken har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 144, 432 og 1236 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Innleveringsfrister Momarken
V5A kl. 18.35 (løp 2-6)
V5B kl. 19.35 (løp 5-9)
DD kl. 20.35 (løp 8-9)

Kjøp en bong og se løpene fra Momarken gratis på www.rikstoto.no i kveld!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.