*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Startsiden avgjør

Foto: Hesteguiden.com

I en herlig utfordrende V65-omgang på Bergen travpark torsdag, tror vi startsiden i V65-5 avgjør til vår bankers fordel.

07.11.13 14:45

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Sportspills travredaksjon varslet om høy vanskelighetsgrad under torsdagens lunsjomgang i Drammen, og vurderte det helt rett. Tipsansvarlig Håkon Einar Hansen la derfor ut et systemspill på Eksperten i fire andeler á kr 1000.

Det viste seg å være et godt kjøp da V5-utbetalingen i Drammen endte på 61 847 kroner og systemspillet naturligvis inneholdt fem rette. Nettavisens traveksperter setter sin ære i å vurdere vanskelighetsgraden før de enkelte omganger og det er svært sjelden vi legger ut så store andelslag til lunsjløp her hjemme. Men det er samtidig en av Ekspertenes viktigste jobber. Så derfor gratulerer vi oss selv og eventuelle andelskjøpere.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

På kvelden denne torsdagen er det V64-spill til Åby som gjelder i Sverige, mens Bergen travpark byr på en svært vrien V65-omgang og Sportspills travredaksjon har naturligvis jobbet frem tips og spilleforslag til alle baner også torsdagen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bergen
V65 kl. 18.30
V5 kl 19.41
DD kl. 20.03

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong.

HTML EMBED

Det er virkelig interessant å være travspiller på bergen travpark for tiden. Menyene er jevnt over utfordrende og det har vært mange flotte utbetalinger i både V5 og V65 dette året. Også denne torsdagen er det vrient og undertegnede har brukt veldig lang tid på å komponere sine forslag. "Dessverre" har jeg endte opp med en favoritt som mitt holdepunkt for dagen og da beveger vi oss til V65-5, der 5 Seaman blir vårt holdepunkt.

Lekker sist
5 Seaman har hatt en strålende sesong hittil og gjorde et flott seiersløp på Bergen travpark i sin siste start. Fra 20 meter tillegg kunne Kenneth Handeland tidlig avansere til andre par utvendig og kunne sitte der til 800 meter gjenstod. Da Handeland dro i høyretommen på siste bortre, var løpet avgjort på et blunk og Seaman kom alene til mål. I kveld møter hesten blant annet gode 3 Deep Sea Dream, men fra spor fem i volta (Tengsareid leder volten med 7 Noble) er det svært gode muligheter for at Seaman inntar føringen direkte.

Deep Sea Dream er neppe like rask i vei fra sitt tredjespor. Vel i tet tror vi Kenneth Handeland få dirigere litt underveis, og slik hesten gikk til mål over 2620 meter sist, tror vi litt lunefulle Seaman (kan være litt lur de siste hundre) har funnet et nytt gir. Vi bankerspiller i V65 og DD, men velger å gardere i V5-spillet som ikke er veldig krysskrevende.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Lås på to
Det er flere løp som er krysskrevende i V65-spillet i kveld og derfor velger vi et lås på to hester i V65-4. Svein Ove Wassberg har ikke vært borti favoritten 4 Lyngens Friskus siden den siste starten, men tross 14 hester i dette løpet, er ikke dette rare motstanden. Vi garderer kun med flinke 7 B.B. Odin som var helt nede på 29-tallet i sin siste start og satser på at far og sønn Wassberg dominerer i V65-4.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.