Startsiden avgjør

Nettavisen kjører med to helfriske bankere i V65 på Bjerke i kveld.

Klikk her for Nettavisens V65-tips

Her kan du laste ned løpsprogram

Det har vært mange storutbetalinger både i V5 og V65 den siste tiden, og vi tror det fort kan bli høy utbetaling igjen.

Vi har ingen betenkligheter med å bankerspille storfavoritter, men da skal de også ha solide vinnersjanser. Overspilte favoritter uten dokumentert form eller fra dårlige spor er sjelden veien til suksess. Da er det faktisk bedre å sjanse på noen mindre spilte hester som singelkryss. Det får man adskillig bedre betalt for de gangene det går inn og lønner seg i lengden.

Tet hele veien?
Svenskegjesten 1 Petunia Ferlice holder solid form og står helt perfekt til den andre avdelingen. Hoppa er meget startrask og kjemper flott fra tet. Streket på bare halvparten av favoritten er dette en frisk bankerløsning som vi tror leder hele veien. 8-åringen har tidligere åpnet i 11-fart bak bilen og da skal det litt til for å overfly andrevalget.

Enda tøffere er nok vårt valg i den tredje avdelingen. Fintstammede 3 Ara Faks begynner imidlertid å vise litt av hva som bor i ham. Vant overlegent nettopp her på Bjerke nest sist, mens 4-åringen var unnskyldt sist. I det siste seiersløpet var det krefter på lager tross en siste tusen i 30-fart. Vi har snakket med kusken og her blir det tidlig forsering mot tet. Da skal det bli vondt å fange fjerdevalget selv for gode tilleggshester.

Innfrir Rydell?
Kveldens største favoritt kommer ut i den fjerde avdelingen og heter Rydell. 8-åringen har kun startet 8 ganger i sitt liv, men det har blitt seks seire. Sist feilet han attpåtil fra seg seieren, og feilfritt blir den nok vond å stoppe. Vi tar dog med noen kapable travere på de to største forslagene.

De tre øvrige avdelingene er ganske åpne denne onsdagskvelden, og det kan fort komme noen overraskelser her. Dermed ligger det an til store penger om våre spreke bankere tar tet og innfrir.

Vi har som vanlig satt opp tre spilleforslag som kan kjøpes i boksen oppe til venstre i denne artikkelen. De er på hhv 90, 405 og 1.350 kroner.