Startsiden avgjør

Vi tror startsiden vil bli veldig avgjørende i de fleste løpene i dagens lunsjtrav på Bjerke.

Her finner du Nettavisens V5-tips til lunsjtravet.

Komplett program til løpene finner du her.

Teten er som kjent den korteste og enkleste veien til mål. Som regel vinnes flere av lunsjløpene fra tet, og vi tror ikke dagens V5-omgang blir noe unntak i så måte. Vi har derfor tittet litt ekstra på dagens startsider.

I den første avdelingen synes vi Topper Trans R er den heteste tetkandidaten. Vi tror hun holder Atlantic Ram og Jocke Jade ute fra start. Ladys Super Surprise kan muligens klare å svare opp, men med uviss form slipper trolig frøken Bråthen.

Vancouver Heikant er muligens den raskeste i V5-2. Siden formen ikke er på topp tror vi han slipper. Dermed er det ikke utenkelig at Wilma d'Estino kan få overta. Innersporets Madame Goal er også en joker i tetkampen.

Storfavoritten blir overflydd
At Rådim Maud blir overflydd fra start er ganske sikkert. Trolig fyker Moshus Gutten til tet. Om Jan Arne Flor velger å sitte foran eller slippe er noe usikkert.

Urutinerte hester gjør at startsiden i V5-4 er noe åpen. Arriba Arvells har løst raskt i volten. Hvor rask hun er bak bilen er uvisst, men hun virker uansett usikker. Vi har mest tro på at Clorita Design tar teten.

Vincent W er kjapp fra start, og vi har god tro på at Mikkelborg er i tet før første sving i V5-finalen.

Kjøreendringer
Det er to kjøreendringer i dagens lunsjtrav.
3. løp: 6 Finsjø Gutten kjøres av Frode Hamre.
5. løp: 12 Maiden Flash kjøres av Per Oleg Midtfjeld.

Ekspertforslag
Som vanlig har vi satt opp tre spilleforslag, på henholdsvis 80, 360 og 1.280 kroner. Disse kan du kjøpe i boksen oppe til venstre på siden.

Lunsjtravet vises som vanlig på NRK2 fra klokken 13.30.