Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75 Påskebonanza - vi gir deg tips til samtlige omganger!
1. april Gävle :
V75-1 - 19.30 / Våre tips er klare torsdag klokken 10.00
2. april Färjestad : V75-1 - 15.00 / Våre tips er klare fredag klokken 09.00
3. april Halmstad : V75-1 - 15.00 / Våre tips er klare fredag klokken 18.00
3. april Forus :
V75-1 - 20.00 / Våre tips er klare lørdag klokken 10.00
4. april Romme : V75-1 - 16.20 / Våre tips er klare søndag klokken 09.00
I omgangen på søndag er det MULTIJACKPOT, og her ligger det minimum 4,9 millioner ekstra i sjuerpotten.

Lerum med ny V86-suksess på systemene
Vi kom dessverre ikke i mål på de flate bongene til V86-omgangen 31. mars. Dog suste samtlige systemer inn, og de betalte ut bra med penger for dem som tok rygg. Vår hovedbanker i omgangen, Viking Brodde (2-valg), ble banket på samtlige systemer, og den var enorm til en sikker seier etter startgalopp. Sjekk ut følgende:
Fire andeler a Kr.1 500 betalte ut Kr.45 457,-
Fire andeler a Kr.1 000 betalte ut Kr.20 464,-
Ti andeler a Kr.400 betalte ut Kr.20 464,-
Tjue andeler a Kr.200 betalte ut Kr.20 464,-
Tjue andeler a Kr.300 betalte ut Kr.45 457,-

Ps. Du har vel ikke glemt at samtlige V86-systemer også satt som et skudd 24. februar? Da betalte de samme systemene ut fra Kr.57 680 til Kr.60 174...

Sendingen begynner klokken 15.00 / V75-1 starter klokken 19.30


Gävle er først ut i denne V75 PÅSKEBONANZAEN, og de disker opp med en svært spennende V75-omgang som vi tror gir meget bra betalt. Løpene er veldig jevne, og mange har hatt siktet innstilt på nettopp denne dagen. Vi går hardt ut, og tror på tet og slutt for 3 Chapuy. Går ned mot 10,0 på en lynrask bane, og det tror vi ingen straffer fra utsiden. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 3 Chapuy – Vant enkelt, og imponerte over en upassende distanse sist. Er en SYLVASS sprinter, og man snakker faktisk litt om Elitloppet… Var ordentlig god når den travet 09,6 femte sist, og den kan altså virkelig flytte på seg. Her blir det gratis tet, banen i kveld blir lynrask, og favoritten blir ikke enkel å ha med å gjøre. Er en veldig motivert favoritt. Beste hesten i feltet er trolig 4 Ghazi B.R. Debuterte for Stall Goop i Frankrike sist, og kom da til mål med litt krefter igjen på 11,1/2100ma. Nå fester man på en BIKE, Stall Goop sine hester er på vei mot formen, og det er i første rekke denne vi frykter. Motbudet!

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V75-2 : 4 Norrbo Odin – Gikk flere knallsterke løp i fjor, og vi lot oss imponere veldig av den da. Nå er det duket for årsdebut, man har plukket ut en perfekt oppgave for den, og vi liker dessuten at den er solid kuskeplusset med Kontio. Skulle Norrbo Odin komme seg til tet her, ja, da skal de andre få kjørt seg, og dette er et objekt som rett og slett må med på alt av bonger! 10 Gott Klirr – Har fått to løp i kroppen etter pause, og nå er vinnerformen på plass. Feilet i et skummelt angrep sist, og den blir stadig bedre. Kjemper med garanti om seieren om den bare går feilfritt. DOBBELT A-VALG!

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V75-3 : 9 Gooner – Blir veldig hardt betrodd, og med auto så hadde nok også vi anbefalt et bankerspill. Vær dog litt OBS på at den har fått større og større problemer med volte, og de tre siste gangene med den startmetoden har det blitt galopp. Formen er det ikke noe å si på, og den vant veldig enkelt sist. Vi nøyer oss med å sette den først, og avstår fra et bankerspill. En hest som trolig vil gå veldig under radaren er 15 Unexpected. Så imidlertid KNALLFIN ut etter pause sist, og spurtet strålende etter et passivt opplegg da. Gikk flere sterke løp i fjor, den er VELDIG kuskeplusset med Kihlström, og vi må bare varsle for denne frekkisen. Var ute som et 8-valg når vi la ut tipsene, og det mener vi bestemt er helt feil.

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V75-4 : 4 Capital Gain C.C. – Dette er en ordentlig bra 4-åring som gjør en svært spennende årsdebut. Fjerde sist ble den fjerde i et forsøk til Svenskt Trav-Kriterium, og var ikke helt tom på 13,9/2640ma da. Har trent 16-2100m på en enkel måte før denne oppgaven, og rapportene går i dur. Er veldig kjapp fra start, og her vil nok Oskar Kylin Blom være offensiv fra første meter. Slår til som en godbit direkte? 1 Airborne – Er det veldig skriking på, og Oscar Berglund har stor tro på sin nykommer. Vi vil dog se denne i et løp i Sverige før vi tar bølgen. Innersporet kan dessuten bli en felle.

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V75-5 : 10 Don’t Be Weak – Er egentlig en ordentlig bra hest, og den gikk fullt godkjent i årsdebuten sist. Husk på at denne i fjor (6. august) vant på 12,5/2140ma, og det gjør ikke veldig mange i dette feltet. Nå har den fått en blåser i kroppen, man rykker skoene foran, og det kan bli riktig å komme bakfra med sparte krefter i dette løpet. Vi er nemlig veldig inne på at det vil bli hard kjøring mellom Kihlström/Kontio… 2 Deal Done Zet – Skulle «ALLE» gå i mot sist, men igjen viste den frem sin herlige skalle. På klokken vår stod det 11,6 s 1000m, og den var ikke tom på det. Leder nok lenge igjen, og det kan holde helt inn om ikke Kontio går amok på utsiden.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 10 Quarcia –
Er en HOPPE-KANON i grunnlaget, og etter en lekker årsdebut så har nok kretsen store ambisjoner med denne utover i 2021. Jogget 10 s 800m i årsdebuten, og den vant veldig enkelt. Nå rykker man skoene foran, den ventes ytterligere forbedret med et løp i kroppen, og distansen er den riktige. Svært dyktige Emilia Leo får dessuten sjansen, og det meste ser riktig ut på forhånd. SPILLES! 1 Zante Grif – Er kapabel, og den fullførte fint med litt krefter igjen i debuten for Svante Båth sist. Skulle Erik Adielsson greie å holde opp føringen her, ja, da trenger ikke denne bli veldig enkel å ha med å gjøre. Nå rykkes også skoene bak, og det er et pluss. Motbudet!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-7 : 8 Magnificent Tooma – Debuterte altså for Reden sist, og travet 12,9/2140ma etter å ha gjort all jobb selv. Det var rett og slett en imponerende debut for en av verdens beste travtrenere. Kommer nå ut etter at vintertreningen er gjort unna, og hester fra denne stallen er ALLTID klare for å prestere direkte. Viste sist at den tåler tøffe opplegg, og favoritten har normalt en stor sjanse i finalen. 5 Hombre D. – Er hjemmehåpet, og Oskar Kylin Blom har siktet mot nettopp denne oppgaven for sin springer. Nå rykker man dessuten skoene, formen er stigende, og dette er en traver med HØY kapasitet. Har taklet trange spor i volten tidligere, og vi regner med at den gjør det igjen. MOTBUDET!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.