*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Steine har V65-bankeren i Bergen

Forus08022020_Bjørn Steine vant V75-3 med Axe Brogård_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bjørn Steine er aktuell i kveldens V65-omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bankeren røpet form sist - nå kommer seieren! To mulige superdype objekter som begge må med! Vi jakter en solid V65-opptur i Bergen i kveld! Du blir vel med på moroa?

25.06.20 10:41

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


Bergen Travpark byr på en spennende V65-omgang i kveld, og det er en omgang som fort kan gi bra betalt. Flere av løpene er nemlig svært jevne. Dagens beste banker kommer ut i V65-3, og vi spekulerer ikke mot 5 Handsome Hank som leverte et herlig formbeskjed direkte ut i ny regi sist. Har perfekte betingelser foran seg i kveld, og nå kommer vel seieren? ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 3 Scot Ganymede – Har en skreddersydd oppgave foran seg i innledningsløpet, og dette kan utmerket godt dreie seg om tidlig tet og slutt. Gikk fullt godkjent sist, og da viste faktisk klokken 11,5 s 300m. Går en lav 14-tid fra tet, og er hesten å slå. Er en veldig motivert favoritt.

V65-2 : 10 Eragon – Gikk bra mellom galoppene sist, og da skal man huske på at det var første løpet etter et lengre opphold. Til denne starten blir balansen justert, og mot en svært overkommelig gjeng er vi fakta litt på vakt. Er nemlig god nok i massevis på ren kapasitet å skrelle i et løp som dette. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 5 Handsome Hank – Var det knallsterke rapporter på i debuten for Geir Stangeland sist, og de rapportene viste seg også å stemme. Handsome Hank var nemlig stor i nederlaget, og fullførte bunnsolid etter et tøft opplegg. Er kanskje ytterligere forbedret nå, den står riktig inne i dette løpet, og dette er en favoritt som vi tror MYE på.

V65-4 : 9 Lannem Hera – Er veldig humørbetont, og gjør litt som hun vil. Har i kveld et motstandsmessig gaveløp foran seg, og vi føler også at formen er i anmarsj. Har fått to løp i kroppen etter en lengre pause, og så klart forbedret ut sist. Var PIGG/FIN underveis, men gav blaffen når den fikk sene luker på oppløpet. Er trolig enda bedre i kveld, den skrellet på samme tid i fjor, og skal helt klart passes i et billig løp som dette. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 2 Alve Frøkna – Har superform i kroppen sin, og gikk også fullt godkjent på en noe upassende distanse sist. I kveld er distansen den riktige, og fra dette sporet blir det tet/dårligst rygg leder. Banen i Bergen blir lynrask i kveld, og Alve Frøkna kan sikkert under 24 med bilstart. Skal stå først. Bak favoritten er løpet jevnt, og vi plukker derfor med oss litt hester ved siden av favoritten.

V65-6 : 4 Bjørkevarg – Var positiv etter pause nest sist, men ikke like bra sist. Er alternativt behandlet etter det siste løpet, og vi håper å få se den tilbake på sitt beste. Har nemlig en passende oppgave foran seg, og vi plasserer den først. Løpet ellers er ganske jevnt, og også her tar vi med noen hester.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag