Gå til sidens hovedinnhold

Steine har V65-bankeren i en spennende omgang på Forus

Bankeren så lysende ut i 10-fart sist! Sjokkobjekt elsker mai-mnd! Smellfrekt objekt blir solid kuskeplusset! Forus byr på en helt strålende V65-omgang med start klokken 16.20!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


Forus Travbane serverer igjen en svært spennende V65-omgang, og husk på at bongene må være stemplet før klokken 16.20. Vi har jobbet frem et par dype objekter samt en banker som vi tror hardt på. Gå ikke glipp av følgende:

Dagens beste banker :
V65-4 : 10 Piece Of Candy – Er en hoppe med STOR fart i kroppen sin, og som dessuten utvikler seg strålende. Avslutningen sist var morsk, og vi hadde faktisk 10,9 s 300m på klokken. Hentet da mange lengder på en såpass god hest som Vittoria B… Her er det med få unntak svært billig i mot, og leverer vår banker som sist, ja, da tror vi ikke den taper et løp som dette. ALL IN!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Dagens beste objekter:
V65-3 : 9 Norheim Atlas – Har egentlig fin grunnkapasitet, men den har ikke fått betalt spesielt godt for denne kapasiteten. Kom ut etter pause sist, ble passivt kjørt, men spurtet fint når lukene kom på oppløpet. Var litt tung i kroppen sin, og har normalt gått mye frem med den blåseren. Nå blir den solid kuskeplusset med Dalen (vant tre løp på Leangen mandag), motstanden skremmer ikke, og på sitt beste kan denne overraske. OBS!

V65-5 : 1 Red Lane – Kan være langskuddet i et spennende løp. Galopperte riktignok seg bort i årsdebuten sist, og det løpet fortalte ikke mye om formen. Var strålende på denne tiden i fjor, og den kammet med seg to seire i mai-mnd. Når den vant på Forus 21. mai så la den inn 11,4 s 500m / 10,1 s 300m fra tet, og vant sprettlett på 14,9/2040ma. Da kjørte Wiig, og det er han som får sjansen igjen nå. Fra et perfekt spor kan det bli tet, og på sitt beste er altså ikke denne så dårlig…


Kommentarer til denne saken