En ny herlig trav-og galoppuke står foran oss og til helgen venter den store travhelgen på Jarlsberg med trav både fredag, lørdag og søndag. Det er V75 både lørdag og søndag med Ulf Thoresen Grand International som det store sportslige høydepunktet søndag, som også byr på internasjonal V75. Torsdag er det gedigen V75-omgang i Halmstad med Sprintermästaren og tirsdag er det V75-omgang på Leangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før den tid skal vi gjennom en innholdsrik mandag som byr på en flott V65-omgang på Klosterskogen i kveld og en likeledes flott V64-omgang på Mantorp. Mandagen innledes med V4-lunsj fra Østersund.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Klosterskogen og mandagens V65-omgang. Det er ganske bra klasse på løpene i kveld og min V65-banker jakter årets sjette seier i den sjuende starten i V65-3.

Steine er optimist
Det handler om 2 Ness Tjo Odin med velkjørende Bjørn Steine som kusk. Den seksårige vallaken til John Ragnvald Ness har gjort et strålende comeback i år og vunnet fem av sine seks løp i år. "Missen" kom i et V75-løp på Jarlsberg i den nest siste starten. Da galopperte hesten fra start, men gjorde en solid opphenting til sjuendeplass. Tilbake som en solid vinner i et V65-løp på Forus sist og vant sist han gjestet Klosterskogen tredje sist. Vallaken er bra fra start og sitter normalt tidlig i tet. Jeg bruker 2 Ness Tjo Odin som min V65-banker på Klosterskogen i kveld.

Svak sist - tar karrierens første seier i kveld?
Kun sju hester stiller til start i V65-1 i kveld, men lettløst er det likevel ikke. 8 Kolbu John var sensasjonelt forbedrete tredje sist på Bjerke og satt faktisk fast over mål i et løp kapable Ask Leo vant. Støtte på unntakshesten Jerven Junior nest sist på Biri, galopperte fra start da, men reparerte flott til sjette. Ga helt opp fra tet i et V75-løp på Jarlsberg forrige tirsdag. Møter klart overkommelig selskap i kveld og er hesten som tredje sist og nest sist, kan vallaken ta karrierens første seier i kveld.

Uviss form - men perfekte forutsetninger
Kun seks hester stiller til start i V65-2 og ingen tvil om at kapable 5 Income er en motivert favoritt. Revenue-sønnen har møtt mye bedre hester i sine siste løp enn det han støter på i kveld. Formkusk Åsbjørn Tengsareid må sitte opp bak en god vinnersjanse i 5 Income i dette løpet, selv om prestasjonene i de siste løpene har vært mest på det jevne.

Kolle utfordrer storfavoritten
I V65-4/V5-1 blir nok 5 Champstile ganske tung favoritt for Magnus Teien Gundersen. Fireårsvallaken innledet sesongen med to strake seire, men har ikke klart å følge opp de prestasjonene. Møter i tillegg flere formsterke konkurrenter i kveld, blant annet 3 Electrique A. og Lars Anvar Kolle som imponerte i seiersløpet sist og var meget tapper toer fra dødens nest sist. Jeg velger bred gardering i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Austevoll har DD-bankeren
1 N.Y. Rose Line har hevet seg mye den siste tiden og har en veldig fin oppgave foran seg i V65-5/V5-2/DD-1 sammen med sin faste kusk Gunnar Austevoll. Er normalt kvikk i vei og bør ha gode sjanser til å forsvare sitt innerspor. Skulle hoppa bli overflydd, er det som kjent siste indre på Klosterskogen. Jeg velger å bruke 1 N.Y. Rose Line som min DD-banker på Klosterskogen i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fine forutsetninger for Olav
Bra klasse er det på V65-6/V5-3/DD-2 på Klosterskogen i kveld der fire hester skiller seg litt ut. 3 Olav og 6 Bonus Diamant får nok de fleste kryssene på seg. Høykapable 3 Olav blir min favoritt. Hesten var god toer i årsdebuten i Årjäng for halvannen uke siden og har garantert gått frem med det løpet i kroppen.