Gå til sidens hovedinnhold

Steinseth har ambisjoner i V4-lunsjen på Romme

Romme står for tirsdagens V4-lunsj, og dette er en bane det pleier å skje litt av hvert på. Vi jakter V4-suksess med en banker som virkelig så fin ut etter pause sist...

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Romme byr på en flott V4-lunsj tirsdag, og her jakter vi en saftig V4-opptur. Vi banker 9 Sjøli Basse i V4-2 og 2 Adlon Amok i finalen, og spiller heldekk i V4-1 og V4-4. De litt større bongene ganger vi opp. Ta rygg på følgende:

V4-1 : 7 In Love Boko – Innledningsløpet er jevnt, og vi må bare prøve å felle storfavoritten som tjente raske kroner før den ble tatt ut av løpene. Vår ide er herdet i denne klassen, den har flott kapasitet, og så dessuten fin som fastlåst etter pause sist. Er garantert mye forbedret med det løpet i kroppen, og den dukker med garanti opp på foto om det bare løser seg litt underveis. OBS!

V4-2 : 9 Sjøli Basse – Konkurrerer egentlig mot seg selv i dette løpet, og den taper ikke om den bare skikker seg. Feilet på oppløpet sist, men var ikke tom, og er altså klart bedre enn raden. Gangen før var den god toer bak en såpass kapabel hest som Baias. Viste da 24,6 s 1000m med krefter igjen. Det er galopp i mot, men feilfritt taper den ikke dette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 1 Bellatrix Club – Kom ut etter pause sist, ble passivt kjørt, men avsluttet strålende lengst ute i banen på oppløpet. Varslet rett og slett toppform. Innersporet kan bli en felle, men blir den bare ikke fast så duger den godt om den leverer som sist. Til denne starten velger man dessuten å rykke skoene foran. Er verdt et forsøk med DERBYVINNER Kontio i «jollen».

V4-4 : 2 Adelon Amok – Garderes ikke i denne V4-omgangen, og dette er den beste bankeren. Kom ut etter en ganske lang pause sist, var et lekkert skue i banen, men ble dessverre litt vel hissig i dødens. Fullførte uansett sterkt, og den fikk et pluss i kanten av oss. Nå blir det gratis tet (stallhest innvendig), og da skal dette være over om den bare er frisk for dagen. ALL IN!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.