Steinseth viser frem talentet

Bjørn Steinseth kjører vår banker på torsdag.
Bjørn Steinseth kjører vår banker på torsdag. Foto: hesteguiden.com

Bankeren lager hakkemat av feltet! Supersjokket er betydelig bedre enn rad! Frekkis avgjør løpet på en, to, tre! Du sjekker vel ut dagens lunsjsnadder?

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Dagens dobbel: Europa spill til 3,33 i odds
V65 Klosterskogen: Interessant omgang
V4 Mantorp: Vi er sultne på ny opptur

Har du tatt rygg på oss de siste dagene? Sjekk ut følgende:

På Momarken tirsdag 17. mars gikk fem av våre siste info bonger inn med litt over 10 000 per stk. Vi spilte inn over 50 000 i V65-spillet, og det er liten tvil om at siste info bongene våre er viktig å få med seg. Har du prøvd dem?

Det ble herlig fullklaff for vårt systemspill i V64-spillet fra Ørebro mandag 16. mars. 9. valget Digital Motion og 6. valget 9 Aloe Vera ble begge fanget og dermed ble det meget flotte 55 922 kr tilbake for fire andelskjøpere (fire andeler a kr 1250).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble også servert sterke tips på Forus søndag15. mars. Vårt minste spilleforslag her på Nettavisen (innl.pris kr 168) betalte tilbake 868 kroner. Systemspillet vårt (5 andeler a kr 799) suste imidlertid inn med seks rette og betalte tilbake flotte 82 744 kroner og hver andelskjøper kunne dermed hente ut 16 548 kroner.

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På lørdag venter en felles V75-omgang med Sverige, og ekstra interessant blir denne omgangen med tanke på at det er JACKPOT i V75-spillet. Hele 21.192.246 ligger nemlig ekstra i syverpotten, og skulle du bli alene denne lørdagen, ja, da venter det svimlende 57 millioner på deg!Vi i tipsredaksjonen jobber med løpene uken gjennom, og våre tips blir lagt ut ca kl.12.00 fredag.

Du kan allerede i dag kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Løpene på Bjerke begynner kl.13.37.

På Bjerke denne torsdagen så anbefaler vi et bankerspill på 6 Perfect Stent (V5-2) som er en kanon i grunnlaget. Få ellers med deg følgende:

V5-1 : 3 Luckyline Cesar – Favoritten Tinki Rune har en veldig fin sjanse her, men vi velger likevel å prøve litt på det store objektet i løpet. Luckyline Cesar er nemlig MILEVIS bedre enn raden, og den fortjener virkelig en fullklaff nå. Den fullførte bunnsolid tredje sist, den ble sjenert som helpigg nest sist, og nå sist så feiler den i angrep med mye krefter igjen. Tar opp kampen mot den store favoritten om den bare ikke havner opp i mer rør. OBS!

V5-2 : 6 Perfect Stent – Er en kanon i grunnlaget, og når en slik hest dukker opp til lunsj, ja, da kan ikke vi gjøre annet enn å banke den. Så fin ut i årsdebuten sist, og tidsmessig så har den MYE å gå på. Dukker torsdag opp mot en billig gjeng, og det må et uhell til her om denne skal tape. Forserer seg normalt sett tidlig til tet, og da er dette løpet over. BANKER!

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

V5-3 : 12 Önas Hagar – Her prøver vi oss med et sjokk. Gikk bra etter galopp nest sist, og den varslet form da. Nå sist så taper den også mye på tidlig galopp. Kommer nok en gang bra tilbake, men denne gangen ble den sittende bom fast med MYE krefter igjen. Er ordentlig pågang, og den skal bli meget spennende å følge denne torsdagen om den bare kommer seg rundt uten galopp. SE OPP! 9 Julius Star – Feilet som vinner i en trang situasjon mot oppløpet sist, og 8 Jet Z. som viste 16,3/1900m etter galopp sist er to andre som er bedre enn rad, og som må tas på alvor.

V5-4 : 10 Madonna Rags – Er bra for klassen, og den var positiv første gangen ut i ny regi sist. Hadde HC Holm trykket litt mer på underveis da, ja, da hadde han vunnet løpet. Nå har den uansett fått seg en blåser i kroppen, og den kan ventes enda et hakk forbedret. Moser fort alt om den bare kommer seg rundt uten galopp. SPILLES!

V5-5 : 8 Banker Fly – Skulle kanskje ha vært disket sist da hele nesten brøt ned, og var innenfor banemarkørene på oppløpet. Fikk beholde andreplassen sin, og prestasjonen var bra selv om vi selvfølgelig ikke likte at den brøt så veldig ned ut på oppløpet. På torsdag tror vi den fyker til tet, og da kan ikke vi helt se hvem som kommer frem og lager noen veldig fart. Har en solid sjanse om den bare henger i sammen. SPILLES!

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.