Gå til sidens hovedinnhold

Stekhett radarpar på jackpot-jakt

Det ligger 1,4 millioner kroner ekstra i sekserpotten i V64-spillet på Täby i kveld, og en del av den kaka vil et radarpar ha!

Tirsdagens Sportspill-meny:
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag
Lunsj-V5 Drammen:Krutt i lunsjen
V4 Bollnäs:Bollnäs skal kuppes!
Oddstips:I dag spiller vi Tour de France

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, mens tips og spilleforslag er utarbeidet av Birger Christensen og Morten Olsen.

På kvelden denne tirsdagen kan spilles til en V64-omgang på Täby galopp samt til en V65-omgang på Bergen travpark her på berget, og vi på Sportspill har tips til begge arenaer.

I V64-spillet på Täby i kveld ligger det 1.386.114 SEK kroner ekstra i sekserpotten siden det ble jackpot på 4 rette i går på Rättvik, og det er selvsagt spennende. Våre eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen har spilt inn rundt 40.000 kroner på sine andelslag den siste uken, og det kan lønne seg å ta rygg på dem på Täby i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er riktig fine løp på Täby tirsdag kveld, og i V64-spillet ser det svært spennende ut. Swedish Open Mile er det sportslig sett beste løpet, hvor fire av de åtte hestene er norsktrente.

Silver Ocean blir trolig favoritt, men det er eksakt tre måneder siden siste start etter problemer med en hov. Mest penger er det i V64-finalen med 407 svenske tusenlapper til vinneren. Den sjekken går ikke til Norge, for det er kun danske og svenske hester med.

Innleveringsfrister Täby galopp
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.26

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vår banker finner vi i V64-2. 4 Dreams Cape har vist lovende takter, og går han som i sin siste start, bør han ta seg av dette løpet. Han leverte en strålende avslutning i den siste starten til sølv, og han vil trolig trekke klar fordel av en lengre distanse i kveld.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Luringen starter i V65-5. 11 Lariyda har kun tre starter i livet, to av dem i Frankrike. Avsluttet sterkt i siste start på Klampenborg, og vi tror det er rom for ytterligere fremgang.

Kommentarer til denne saken