*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Stensen er best i Trondheim

Foto: Hesteguiden.com

Biri-trener Andre H. Stensen har tatt 24 av sine 38 seire i 2012 på Leangen og kjører vår mandagsbanker på Leangen. Sjekk våre V5-tips.

25.06.12 13:00

Sportspills meny mandag:
V65 Halmstad: Svanstedt dominerer

Lunsjtrav Klosterskogen: Vi gambler på Hop

Oddstips: Vi tror ikke på Henke

Mandag er det lunsjtrav på Klosterskogen, en fantastisk spennende dobbel V5 på Leangen og en minst like interessant V65-omgang fra Halmstad. På Leangen er fire av de åtte V5-løpene 15-hesters felt og i tillegg er det 14 startende hester i V5-1A. Vår banker blir stor favoritt, men ellers er det stort sett utfordringer i kø for spillerne. Biri-trener Andre H. Stensen er fast gjest på Leangens mandagskjøringer og har oppsiktsvekkende nok vunnet nær to tredjedeler av sine løp i år på Leangen. Det er en fin statistikk å lene seg på når Stensen skal lose vår V5A- og V5B-banker 6 Vorset Ivers først i mål i V5-4A/V5-1B.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Nevnte Vorset Ivers vant svært enkelt mot noenlunde tilsvarende motstand nest sist og gjorde en strålende opphenting etter galopp mot eliten i Trøndelagspokalen sist helg. I et lite felt mandag, skal det være topp vinnersjanse for Vorset Ivers mandag og vi bankerspiller altså hesten i begge V5-spillene.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 6 B: 3-7-4 C: 5-2-1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-1A - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
1 Mistress Superb kommer til å bli stor favoritt i V5A-innledningen etter sine fire strake seiersløp, tildels på imponerende vis. Men førstespor og voltestart kan være et uromoment og Mistressen ryker på et tap snart. Den selvsagte favoritten her, men vi vi garderer litt.

6 Cabana Boy dukker opp i regi Jomar Blekkan etter sitt opphold hos Frode Hamre. Det er ganske bra kapasitet i denne amerikaneren, og fra et flott startspor er han første motbud. 7 Routine B.R. kan være tethesten fra sitt springspor. Sist ble det galopp og disk, men i de foregående startene viste hoppa flott form. 10 Sarzaparilla skal hente 20 meter på gode strekhester, men er i knallform. Klaffer det litt med ryggene underveis, kan hun skrelle.

14 Gjølmes Super og 11 Come On Sandy er også begge belastet med tillegg, men begge er istand til å gjøre litt selv. 4 Tanita's Temptation var svært positiv nest sist, derfor trodde vi på hesten som skuffet mye da. En dårlig da på jobben da, var forklaringen fra Bjørn Garberg som vi pratet med søndag kveld.
Rangering V5-1A: 1 B: 6-7-10 C: 14-11-4-5-9-3-2-8 D: 12-13

HTML EMBED

V5-2A - Varmblodshester. 2140 meter voltestart. Norskfødte 3-åringer.
Åtte av ti strekhester har ikke startet i totoløp før og dette treårsløpet er en spillemessig utfordring. 9 Tanita's Juliano debuterer for Bjørn Garberg, og den fintstammede Juliano Star-sønnen er en fin type. Garberg har ikke testet hesten spesielt, men blir ikke overrasket om han vinner. Vår favoritt.

Jomar Blekkan velger bort stallhesten 13 Frosty Manana til fordel for 3 Bandit B.R. som kun står med et intetsigende prøveløp. Men her skal man være på vakt, hesten kan en god del og duger trolig godt feilfritt. 14 Frances Marita gjorde en fin debut, men skal rundt et 15-hesters felt fra tillegg nå. 11 Whip'ert har vist brrukbare takter, en oppgaven er tøff mandag. 10 Broadway B.R. kan rundt 20, sier Arve Sjoner til oss søndag og må vurderes utfra det. Her er det med andre ord og trolig bare å krysse i vei.
Rangering V5-2A: A: 9 B: 3-14-11-10-2 C: 6-12-15-1-8-7-5-4-13

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-3A - Varmblodshester. 2640 meter voltestart.
9 Quad Julry skuffet litt sist på Biri, men var i følge trener Tom Forkerud syk den dagen. Quad Julry har vist at han trives utmerket på Leangen og mot middels motstand må det være en flott vinnersjanse sammen med flinke Liv Pedersen. 2 M.S. Barbiegirl avsluttet glimrende for Ove Wassberg i et NM-løp sist helg og da skal hesten tidlig å hr fra en fin utgangsposisjon. 3 Super Suit J.V. står også fint til på strek og leverer jevnt bra i monte hver gang.
Rangering V5-3A: A: 9 B: 2-3-7 C: 11-5-4-6-8-1-10

V5-5A/V5-2B - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Atle Solhus (vi pratet med ham søndag kveld) blir ikke overrasket hvis 1 Macholine styrer dette løpet fra start til mål. Fireåringen som trenes av Atle Solhus har vunnet en lokalkjøring etter prøveløpet på bra vis og Solhus, kan fortelle at hesten har trent bra hele veien. I et felt uten noen store kanoner på tillegg, setter vi Super News-sønnen først.

5 Queen's Tamin har vært flink i sine to første løp etter lang pause. Et litt trangt startspor i volta trekker imidlertid ned. 7 MIdnight Moon har vunnet en gang og ellers galoppert. Det er riktig fin kapasitet i denne treåringen, men han vil ikke trave feilfritt for tiden. 9 Noss Zappa blir ikke mye betrodd, men her skal spillerne være på vakt. Fireåringen var uheldig underveis sist, men spurtet flott når det løste seg. Se opp.

13 Midnight Spirit blir nesten ikke rørt i totoen, men hesten hadde flott fart inn i mål sist etter galopp underveis. Denne fireårshoppa har vist tendenser ved et par anledninger og vi setter henne tidlig på. 4 Olga Frazer er på gang og var klart forbedret sist. Sjoner varsler snilt løp.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 1 B: 5-7-9-13-4-11 C: 6-10-12-3-2-8-15-14

V5-3B - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart. Ungdomskusker.
7 Stensvik Oda var meget overbevisende i årsdebuten og vant såre enkelt. Gaute Inge Helseth presenterte som vanlig sine hester i fin skikk og i dette ungdomsløpet må Stensvik Oda ha en topp sjanse til å vinne påny. Flinke Anette Frønes kommer helt fra Skien for å kjøre.

2 Rigel Pia står fint til på strek og kusken er bra. Hoppa er i form og vil lede dette lenge sammen med Veronika Bugge. 5 Ulvsås Alma radet opp noen seire i 2010, men har vært lenge borte nå. Uansett outsider her. 6 Røstadspretten er en hest som holder farten sin til mål. Unngås galoppen er vallaken skummel.
Rangering V5-3B: A: 7 B: 2-5-6 C: 4-8-3-2

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-4B/DD-1 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Vi gir oss ikke med 4 Play Online og mandag må det vel være dags. Fireåringen til Odd Arne Kjøsnes skuffet en smule i Østersund sist, men har ellers levert solide saker hjemme på Leangen. Men verken kusk eller hest er lett å sveive inn. Fine betingelser mandag.

3 Nice Moment var en av svært mange overraskende vinnere under NM for travtrenere sist helg, men denne hesten har vist kapasitet ved en rekke anledninger tidligere. Fine forutsetninger igjen mandag og et klart kryss på kupongen. 2 Asterix B.R. var stor favoritt i seiersløpet til Nice Moment, men viste som så mange ganger før sviktende stridsmoral. Tredjevalget.

6 Unzipped så seiersfarlig ut midt på oppløpet sist, men var litt ute av taktene (i følge Kai Johansen som kusket) og tapte muligens seieren på det, 7 Home Made er mye bedre enn raden og tåler litt hardkjør underveis, 10 Mr. Virus var voldsomt forbedret sist og kan egentlig en god del. Et supersjokk?. 13 Viking Queen vant sist, men denne oppgaven ser tøff ut. 15 Super Bluff er tilbake etter en liten pause, fireåringen til Arne Nilsen holder svært usikker form om dagen.
Rangering V5-4B/DD-1: A: 4 B: 3-2-6-7 C: 10-13-15-1-9-12-14-8-5-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-5B/DD-2 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Et glitrende spilleløp i V5B-finalen, vi setter kapable 9 Høiby Sico først. Han har ikke vært en vinnerhest foreløpig denne Minpil-sønnen, men har formen helt på topp. Avsluttet strålende sist etter å ha tatt noen galoppsteg inn i den siste svingen, og møter billigere motstand enn normalt. Blir trolig ikke mer enn et fjerde/femtevalg i spillet og i DD-spillet bruker vi hesten som et meget interessant objekt.

Atle Solhus kan berette at 12 Eikprins har vært nede på 31-tallet i en lokalkjøring og sett veldig fin ut. Fireåringen trenger muligens en blåser i kroppen, men vi værer at Solhus hadde ambisjoner her. 4 Arnsilver varslet vi for flere ganger i vinter, men det endte stort sett i galopp. Nå prøver Blekkan seg. 1 Leo Even har vært forbedret i sine to siste starter og står flott til alene på strek, men vi er foreløpig usikker på vinnerstinget til Kjøsnes-traveren.

8 Eigelands Viktor var sensasjonelt god nest sist, helt på det jevne igjen sist. 5 Drømme Jenta er ei fin hoppe etter Prins Juventus, som har fartsressursene i orden. Bak disse er det vrient.
Rangering V5-5B/DD-2: A: 9 B: 12-4-1-8 C: 5-7-15-11-13-3-6-2-14-10

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.