Det er naturligvis Bergen travpark og lørdagens kanonfine V75-omgang som er lørdagens klare sportslige og spillemessige høydepunkt. Men lørdagen byr også på en fyldig galopplunsj fra danske Klampenborg og en flott V65-omgang på Biri lørdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Herlige V65-gevinster på Klosterskogen torsdag 29. april
Det var millionjackpot i V65-spillet på Klosterskogen torsdag kveld. Hele fire favoritter vant, men i V65-2 smalt det skikkelig. Sjuendevalget og 2,8 prosenteren 12 Logical Ocean spurtet strålende til seier. Leirvågs største V65-forslag (innl.pris kr 1 875) hadde med denne på kun fem hester. Det forslaget betalte tilbake flotte 11 673 kr.

Sju andelslag inn på Eksperten
Eksperten ble det totalt klaff for sju andelslag. Tre andelslag med fire andeler a kr 500 (11 673 kr i utbetaling), ett andelslag med fem andeler a kr 300 (11 612 kr i utbetaling) og tre systemspill med fire andeler a kr 750 (11 917 kr i utbetaling).

Da får vi håpe den tipsformen sitter i til lørdagskveldens V65-omgang på Biri. Her er det spillestopp kl 19.10. I tillegg er det internasjonal V5-omgang. Denne innledes allerede i V65-3 og har spillestopp kl 19.50. De fleste av landets toppkusker er opptatt med V75-omgangen på Bergen travpark, men Andre H. Stensen er blant dem som er på Biri i kveld og han kusker blant annet min V65-banker.

Kun galopp imot for V65-bankeren
Det handler om meget kapable 7 Vestpol Lodin i V65-2. Etter å ha radet opp med tre seire på Leangen, er det blitt galopp og disk i de to siste løpene på Leangen. Møter stort sett ingenting i V65-2 i kveld og feilfritt skal det være snakk om vinneren. 7 Vestpol Lodin blir min V65-banker på Biri lørdag kveld.

Svak klasse på V65-1
Det er ikke allverdens klasse på V65-1 der ni hester stiller til start og fem av disse fra strekdistansen 2100 meter. 4 Tex Willer A.B. har vært innom galoppen i sine tre første løp, men samtidig vist fin fart mellom galoppene. Dyktige Lars Raaum får sjansen bak vallaken i kveld og motstandsmessig ser det meget overkommelig ut. 4 Tex Winner A.B. er mitt førstevalg i V65-1.

Første seier for Hoppestad
V65-3/V5-1 er sprintløp med voltestart der fire hester starter fra strek og tre fra tillegg. Jeg synes tilleggshestene har fine forutsetninger og klar favoritt for meg blir 6 Brake Cooling som i kveld gjør sin andre start i regi Ole Bjørn Hoppestad etter importen fra Sverige. Solid fjerdeplass i norgesdebuten på Forus for en måned siden og møter klart billigere motstand i V65-3/V5-1 i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fidus fra Raaum
Kaldblodshester i lavt grunnlag møtes i V65-4/V5-2 og løpet ser åpent ut på forhånd. Den dyktige amatørkusken Lars Raaum får sjansen bak 4 Tysvær Felix. Vallaken har galoppert seg bort i sine tre siste løp, men har vist stor fart mellom galoppene. Skulle Raaum lykkes med å få denne feilfritt avgårde og kanskje til tet, er det ikke utenkelig at det kan bli seier. Min frekke favoritt i et åpent løp.

Billig oppgave i comebacket
Olav Mikkelborg-trente 7 Wishmaster har ikke startet siden august i fjor etter å ha pådratt seg et virus som satt lenge i. Har trent på bra i lengre periode nå og er den klart beste hesten i V65-5/DD-1. Fra sjuendespor er nok offensive Jørn Morten Kvikstad på alerten tidlig her og teten skal være inne rekkevidde. Jeg bruker 7 Wishmaster som min DD-banker på Biri i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Flott eliteløp avrunder kveldens V65-omgang
V65-6/V5-4/DD-2 er et eliteløp for kaldblodshester med maks 600 startpoeng, men holder likevel flott klasse. Egenrådige 3 Stensvik Martin er tetfavoritten og har den 11 år gamle vallaken en av sine bedre dager, er det bra sjanse for at han leder hele veien. Har dog vært veldig variabel i det siste og både 5 Valle Ask og 4 Kleppe Fanden er klare motbud.