Gå til sidens hovedinnhold

Sterk som få

Ysvink er snakk om et styrkefenomen, og i et langløp i monte i lunsjen i Drammen i dag tror vi han vinner.

Torsagen er det full fyr i butikken hos Norsk Rikstoto, og det hele åpnes opp med spill til lunsjtravene i Boden i Sverige og i Drammen her på berget. Spillerne kan så spille til en V5-omgang til Bollnäs på den andre siden av kjølen på ettermiddagen, og det hele avsluttes med spill til en V65-omgang på Åby hos søta bor samt en dobbel V5-omgang til Klosterskogen i Skien på kvelden.

Les også:Nytt ran?
Les også:Vi er fasinert

Sportspill har hatt noen eventyrlige dager i det siste (i lang tid i grunnen), og det hele toppet seg under V4-løpene på Gävle i Sverige tirsdag. Gevinstrapporten i fra Norsk Rikstoto viser at 38 kuponger levert på Nettavisen gikk inn med fire rette til en utbetaling på 10 267 kroner pr. stk., og da ble det totalt kanonfine 390 146 kroner innspilt på våre lesere. Når så i tillegg 10 andelslag gikk inn på Eksperten ble det en jubeldag, og suksessen for Sportspill og Eksperten fortsatte i går onsdag!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

På Bjerke på kvelden gikk 10 andelslag inn på Eksperten i V65 (åtte lag satt hos undertegnede og to for Kurt Leirvåg) til en utbetaling på rundt 10 000 kroner på hver av dem, og når det i tillegg var en drøss med femmere på de øvrige andelslagene ble det totalt 125 000 kroner innspilt på Bjerke på Eksperten.

Gevinstrapporten fra Norsk Rikstoto viser at det i tillegg ble utbetalt 114 382 kroner i gevinster på eget spill på hjemmesiden, og når vår tipsekspert i Danmark satte V5 på syv andelslag på Eksperten på Charlottenlund på ettermiddagen til en utbetaling på 3282 kroner pr. stk (toalt 22 974 kroner innspilt), ja så var dagen totalt fullbragt.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Innleveringsfrister Drammen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Knuser konkurrentene?
I lunsjen i Drammen fant vi vår banker for dagen i den andre avdelingen i et monteløp for varmblodshester, og da snakker vi om 4 Ysvink. Vi synes 8-åringen har holdt strålende form i en lengre periode nå, og innsatsen til fjerde på fine 14.6 full vei i tøft lag i den siste starten foran sulky var veldig god. I sitt siste monteløp var han tredje på 16.4 full vei, og da var han slått av to gode hester.

Vi tenker da på svært gode hester som Lumiere De Nuit og Sense Of Beauty, og i dag støter han ikke på hester av slikt kaliber. Dagens lange distanse skal være midt i blinken for den ursterke Kruse-traveren, og vi tror han maler dagens konkurrenter i stykker til slutt. Vunnet monteløp på dagens arena før, og da beviste at han taklet de krappe svingene helt utmerket (vi tror på ny suksess).

Vår rangering V5-2: A: 4 B: 5-1-8-9 C: 2-3-6-7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1, 1700 meter autostart
Vi synes dette sprintløpet for kaldblodshester som innleder denne V5-rebusen ser litt småskummelt ut på forhånd, og vi anbefaler da veldig bred gardering. Nydelig til står 1 Hafell Linn denne gangen, og med den formen 11-årshoppa legger for dagen (tredje på 28.5 full vei sist), kan hun lede et slikt løp rundt om.

Hun har dog ikke vunnet løp siden 22. novemeber i 2011, og da må vi gardere. En positiv avslutning til fjerde på 28.7 full vei leverte 2 Borg Emil i den siste starten, og 9-åringen står perfekt inne i dette løpet. Herdet i tøffe lag, og det er neppe noe minus at Kristian Malmin svinger seg opp i sulkyen bak ham i dag.

Spennende etter litt pause er 10 Løve Pål, og han duger på sitt beste. Det gjør også 8 Dag, men formen er dunkel. På vei opp i form er smygkjørte 9 Lyckeflicka, og formkusk Vidar Hop er stødig makker. Forbedret med løp i kroppen etter lang pause kan 6 Bjørnemyr Fresa vise seg å være, og hun kan sprinte fort.

Vår rangering V5-1: A: 1 B: 2-10-8-9-6 C: 4-5-12-11 D: 3-7

V5-3, 2100 meter autostart
Et varmblodsløp i lavt grunnlag venter oss i V5-3, og vi finner seks vinnerkandidater. Det ble seier på fine 17.9 full vei i debuten for 6 Semper Fi, og hesten så fin ut. Det dreier seg dog om en urutinert krabat i autodebut, og med Morten M. Ottersen i sulkyen i fra et dårlig spor, er det ikke noe sikkert kort.

Klart forbedret i den siste starten var 3 King Maltin, men 5-åringen galopperte seg vekk til slutt den dagen. Gikk da glipp av en fremskutt plassering og en 17-tid full vei, og da skal han duge godt i dette løpet. Spennende etter litt pause i ny regi er 12 With Point, og 4-åringen rapporteres å se fin ut i trening.

Vi synes 11 Bluesi Star gikkk et godt løp til tredje på 18.2 full vei i den siste starten, og 4-årshoppa viser stadig en stigende formkurve med noen løp i kroppen etter litt pause. Det går fine rapporter på 4 Runaway Morning etter litt pause, mens det samme kan sies om 5 J.C. Glenn (skal være klart forbedret).

Vår rangering V5-3: A: 6 B: 3-12-11-4-5 C: 11-8-9-1-7

HTML EMBED

V5-4, 2100 meter autostart
Vi støter på en av dagen største favoritter i form av 8 Best Odin i dette kaldblodsløpet i lavt grunnlag i V5-4, og vi bankerspiller 6-åringen på lillebongen samt i DD-spillet. Triumfen på fine 32.2 full vei i den siste starten ble av den enkle sorten til slutt, og han virker til å være i rivende utvikling denne krabaten.

Tidene på Biri tar vi dog med en klype salt, og vi får liksom ikke godfølelsen ved å sette hele budsjettet på søvnige Andre H. Stensen i fra et dårlig spor med en urutinert hest i autobebut. Da tyr vi til noen garderinger på de største forslagene, og tidlig aktuelle ved favorittfall skal 3 Norlett og 9 Kilekongen være.

Førstnevnte sliter med å gå feilfritt, men fartsressursene er fine (sjette på 31.8 full vei med galopp sist). Sistnevnte utvikler seg stadig, og i den siste starten gikk han en fin sisterunde til tredje på 34.7 full vei. På videre garderinger synes vi 6 Fjeldbaus, 10 Huldre Njål og 11 Modinas Viking skal være aktuelle.

Vår rangering V5-4: A: 8 B: 3-9-6-11-10 C: 7-4-12-1-2

V5-5, 1700 meter autostart
Et litt åpent sprintløp for varmblodshester avslutter denne V5-rebusen, og vi garderer da bredt. Vi heiser opp fem hester, og fremst setter vi 3 Celina Magic. 7-årshoppa har gått tre fine løp etter litt pause i fra vanskelige utgangsposisjoner nå på slutten, og når hun står helt perfekt til i dag er vinnertipset på sin plass.

Det er neppe noe minus med formmkusk Vidar Hop opp i sulkyen i dag, og vi tror på en topp vinnersjanse. En god vinner i lunsjen på 17.2 over aktuell distanse i den siste starten var 9 Jetsea, og 5-årshoppa kan gjenta den bedriften i dag. Sporet er fint, og hun blir trolig tung å stå i mot til slutt også denne gangen.

En outsider i fra et fint spor etter litt pause er kapable 1 Windmaster snakk om. Han vant tre løp i fjor, men formen er uviss. Klart gode nok på sitt beste er også duoen 8 Samsaia (rapporteres å trene bra forut for årsdebuten) og 10 Boggymaker (satt fast nest sist, men galopp sist), men begge står sjanseartet til.

Vår rangering V5-5: A: 3 B: 9-1-8-10 C: 5-6-4 D: 7-2-10

Kommentarer til denne saken