Sterkeste dama i klassen

Foto: Hesteguiden.com

Gisela Ås tok seg av kval og finale i Drotning Silvias Pokal, og i kveld vinner hun Stosprintern på Halmstad.

På kvelden denne fredagen kan det spilles til en V64-omgang på Halmstad i Sverige og til en V65-omgang på Jarlsberg i Vestfold her hjemme hos Norsk Rikstoto, og vi på Sportspill har tips til begge baner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

I V64-5 på Halmstad i kveld er 2 Gisela Ås den klart beste hesten, men hun er nok ikke best i tet, som det hun er med et ryggløp. I Drotning Silvias Pokal viste 4-års hoppa til Svanstedt enorm speed når hun fikk ligge i rygg i det lengste. Både kval og finale vant hun fra rygg leder, og med åpning på open stretch. Nest sist var hun ute på en sølete Solvallabane, noe som ikke passet Infinitif-datteren.

Hun kom ut igjen på Halmstad sist, og var tilbake i topp skikk. Hun fikk et avventende løp i køene underveis, men når Svanstedt trykket på gasspedalen inn mot den siste svingen bare forsvant den elegante Svanstedt-hoppa i fra de øvrige konkurrentene til slutt. I kveld kan Åke selv bestemme taktikken, om han vil kjøre i tet eller gi henne et avventende løp. Uansett tror vi hun skal ta seg av dette løpet på enkleste vis. Dagens banker!

Innleveringsfrister Halmstad
V64 kl. 19.15
DD kl. 20.40

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vi spiller poker!
Jerry Riordon sender til start en riktig fin hest i V64-2 denne fredagskvelden. 10 Poker Bi har sett strålende ut i seiersløpene, og dette ser ut som en hest som kommer til å vokse i klassene. Bakspor på sprint er nok ikke noe fordel, men hesten har gjort et solid inntrykk i de siste startene.

Her ligger det an til tempo på forestillingen, med flere startraske hester i første rekke. Kusk Kenneth Haugstad kan ta det rolig innledningsvis, og kjøre fram når tempo har lagt seg i front. Klaffer det med løpsopplegget ser vi ikke bort i fra at 10 Poker Bi legger på til sin tredje strake fulltreffer.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!