*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Stig H-dominans og millionjackpot

Stig H Johansson sender ut flere gode stallhester på Solvalla i formiddag. Foto: hesteguiden.com

Det er 2,3 millioner kroner ekstra i potten på Solvalla i formiddag. Trenerlegenden Stig H Johansson har flere toppsjanser, men vår banker kjøres av Björn Goop.

25.04.14 12:16

Det er en helt ellevill fredag som står foran oss på travfronten. I og med at ingen klarte seks rette på Solvalla fredagen før påske overføres SEK 2 320 453 kroner til formiddagens sekserpott. I tillegg er det 1 456 889 ekstra å spille om på Biri i kveld etter at ingen klarte V65-rebusen på Forus tirsdag.

Klikk her for å se Nettavisens andelslag på Eksperten.

Håkon Einar Hansens vurderinger til den kjøringen finner du her på sportspill.no i løpet av formiddagen. Spillemenyen kompletteres av ettermiddagstrav fra Åmål og en interessant V64-omgang i Kalmar der SEK 836 451 overføres fra Bollnäs i går.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.

HTML EMBED


Vår jackpotbanker finner vi i V65-5, der 5 Nightingale Face kuskeforsterkes med Björn Goop. Hoppa har to strake seirer og viste fin styrke da hun vant fra dødens sist. Ved den anledning ble hun tatt forsiktig fra start, men gangen før viste hun fin starthurtighet da hun forsvarte sporet enkelt for Peter Ingves. I den starten avviste hun gode Ready To Glide på oppløpet. Favoritten møter en kapabel årsdebutant i 12 Alegria Am, men tonene fra Roger Walmann er at dette løpet først og fremst er en test for å se hvor hoppa står. Dermed sjanser vi på 5 Nightingale Face som er i full løpsform.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.

HTML EMBED


Spillerne presenteres for en lei nøtt i V65-1. Problemet er ikke å finne favoritten - 1 Evin Boko slo nemlig sine hardeste konkurrenter greit i den siste starten - men det er alt annet enn sikkert at hun klarer å forsvare innersporet. I debuten tok Jorma Kontio henne svært forsiktig fra start, men det var fra annetsporet. For en urutinert hest er det enklere å komme greit av gårde fra førstespor, men det er opplagt en risiko for at storfavoritten (helt uspiselige 75 prosent i morgentimene) blir overfløyet. Vi lar Evin Boko stå ugardert på 480-kronersforslaget og de billigste andelslagene, men garderer på det største kupongforslaget, de større andelslagene og systemspillet på Eksperten.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.

HTML EMBED


Stig H Johansson trener en av opponentene i V65-1 i 5 Essence Ås (satt fast for lenge i favorittens seiersløp). I V65-2 sender treneren ut 1 Love You Silvio som meget vel kan lede hele veien, mens 7 Blue Star Champion - som skuffet sist - skal ut med amatørkusk som en av de mer betrodde i V65-3. Johanssons beste sjanse for dagen er nok 2 Open Range i V65-4. Hesten har imponert i to seiersløp, men i likhet med i V65-1 er det usikkert hva som vil skje på startsiden. Det er nemlig en rekke hester som debuterer med autostart. Open Range var svært hissig i sin nest siste start, men vesentlig roligere sist. Vi gambler på at hun takler startfasen og garderer kun med ubeseirede 1 Nadal Broline i V65 (i V4 plukker vi med noen flere hester i dette løpet). 6 Ribery er Johanssons siste V65-sjanse. Hesten satt fast mot gode Knugen Palema i Johansson-debuten. Med unntak av ovennevnte Blue Star Champion kjøres alle Stig H Johanssons hester som vanlig av dyktige Erik Adielsson.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag