Stigende form

Det er full fres på Øvrevoll i kveld.
Det er full fres på Øvrevoll i kveld.

Nettavisens eksperter på galopp hadde suksess på Täby i går, og i V65-spillet på Øvrevoll i kveld stoler de på Calcaterre.

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen.

Sportspills meny torsdag:
V64 Vaggeryd: Carstens jackpot
V4/V5 Skellefteå: Trav i Hockeytown
Trav: Rolf Lerum klar for Nettavisen
Oddstips 1: Det snur for Ranheim
Oddstips: Hjemmesterke Glimt innfrir
Tippetips:
Fem tippeligakamper på midtukekupongen

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


1.Mai er ingen hviledag for trav og galoppsporten, og det kan spilles til hele fire stevner denne torsdagen hos Norsk Rikstoto. Det hele åpnes opp med spill til lunjsløpene i Skellefteå i Sverige, og dit kan man spille både V4 og V5.

Siden kan spillerne se frem til V64-spill til Vaggeryd på den andre siden av kjølen i ettermiddag, og på milebanen i Sverige hvor det er sesongåpning, kan spillerne glede seg over at det er Jackpot. Der ligger det 1 175 748 kronerekstra i sekserpotten, og det er selvsagt ineterssant.

Det hele av sluttes så med spill til en dobbel V5-omgang til Drammen samt V65-spill til Øvrevoll galopp på kvelden, og da er tordagen fullspekket av utfordringer for det spillende publikum hos Norsk Rikstoto.

Nettavisens eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen prikket V5 på 11 andelslag på Eksperten på Täby i går til en utbetaling på 2 240 kroner pr. stk., og det er nye vinnersjanser med dem på Øvrevoll i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Øvrevoll
V65 kl. 19.05
DD kl. 20.40

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Birger Christensen og Morten Olsens vurderinger til Øvrevoll:

Calcaterre står alene
Calcaterre
(V65-2 nr 4) var i fjor en av våre beste toåringer. Slo blant annet meget gode Skrik. Er nok hakket bedre på gress, men denne mostanden skal han fikse også på sandbanen. Pretty Perfect er den vi rangerer nærmest, men Calcaterre skal være bedre, mener vi.

Vi går tynt også i V65-1. 2 Paratico og 1 Beentheredonethat er en solid duo fra Niels Petersen. Gråberg velger førstnevnte, men det skiller ikke mye.

Senere i V65 blir det mer krevende. Her blir det viktig å treffe på hvilke løp man går tynt i, i så fall kan det bli en hyggelig 1. mai på Øvrevoll. Heavenly Spiced, Cold Fact og River Landing har allerede vunnet i år, kan fort finne på å legge på til to triumfer. Lykke til.