Stina sørger for ny fest i Trondheim

Stina og Kai Johansen. Foto: RJ.Auran/hesteguiden.com
Stina og Kai Johansen. Foto: RJ.Auran/hesteguiden.com

Sist mandag ble det over 250 000 kroner innspilt på Leangen. I kveld banker Nettavisen en fireårshoppe i rivende utvikling, der vi også byr på en helfrekk DD-banker.

Sportspills meny mandag:
V4 Romme: Jakobsson med flotte muligheter
Nyhet!  Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller:  Så lett er det å spille
Oddstips 1: Tøff generalprøve for Odd
Oddstips 2: Floyd Hasselbaink sikrer opprykket
Påskens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten

Velkommen til en ny fantastisk travuke. Påskeuken er innledningen på storløpssesongen i travsporten og det er bare å glede seg. Førstkommende lørdag er det duket for en vidunderlig V75-omgang på Klosterskogen med tradisjonsrike Klosterskogen Grand Prix som det største sportslige høydepunktet. Ettersom ingen klarte sju rette på Sørlandet lørdag, er det også duket for dobbel jackpot og vanvittige . 7 998 008 kroner ekstra i sjuerpotten. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Legg så til at vi nordmenn kan spille V75 til Sverige både langfredag (Färjestad) og 1. påskedag (Romme), så er det bare å spenne fast sikkerhetsselene.I denne artikkelen skal det dog handle om kveldens V65-omgang på Leangen. Det er en bane undertegnede har hatt voldsom suksess med gjennom årene.

Lørdag 24. januar hadde jeg kanonsuksess i V75-spillet fra Leangen.
Hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette og hadde en snittutbetaling på 26.000 kroner. Totalt ble det spilt inn mer enn 1,2 millioner kroner den dagen.

Fullklaff ble det også for undertegnede sist mandag. 15 andelslag på Eksperten suste inn med seks rette til en snittutbetaling på ca 15 000 kroner. I tillegg lanserte 2.valget Bottem Viktor som dagens store outsider og bankerspilte hesten i DD-spillet mot dagens nest største favoritt Villmix. DD-oddsen ble flotte 31,60. I kveld byr jeg på en ny helfrisk DD-banker, men bankeren i V65-spillet er ei kaldblodshoppe som sikter mot Hoppederby til høsten. 

Fireårshoppa heter 4 Stina og starter i V65-2 i kveld. Spikeld-datteren som trenes av meget sympatiske Anne Dahlshaug som har sin base i tettstedet Viggja, snaue fire mil sørvest for Trondheim, har en riktig fin hoppe i Stina.

Flott utvikling
Hoppa startet seks ganger i treårssesongen og vant ett løp. Det skjedde i den tredje siste starten på Leangen. Nest sist avsluttet hoppa storveis etter startgalopp til andre bak gode M.H. Fantomet og 5. januar i år, ble Stina igjen toer på sterke 30.8/2100 meter. Det løpet ble vunnet av Buås Tulla som også er med i kveld. Men Tulla har i kveld 20 meter tillegg, blant annet sammen med gode 14 Alm Faks Hannibal.

Leder hele veien?
Stina på sin side står på strek og det er svært gode sjanser for at kusk Kai Johansen kjører seg til tet tidlig. Anne Dahlshaug kan fortelle Nettavisen at hoppa har trent flott i vinter og selv om Stina ikke har startet på snaue 3 måneder, har hun ikke vært skadet eller behandlet, kun trent. Kusk Kai Johansen tror denne dama, kan stå på startstreken i høstens Hoppederby. 4 Stina i V65-2 blir min V65-banker på Leangen i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Blekkan kan få en strålende kveld
Jomar Blekkan har vunnet tre løp begge de to foregående mandagene, og Leangens ubestridte champion har en rekke vinnersjanser også i kveld. For fjorten dager siden lurte Blekkan både meg og mange spillere ved å vinne med en meget forbedret Gassner Hanover. I kveld skal 5 Gassner Hanover bryne seg på vinnermaskinen 12 Chanto Photo i V65-5. Gassner Hanover står til for mulig tet i kveld og gjentar hesten prestasjonen fra seiersløpet for fjorten dager siden, er det ikke utenkelig at Chanto Photo kan få det strevsomt fra sitt kjelkete tolvtespor bak bilen. Gassner Hanover er så spennende i kveld at jeg drar til med Blekkan-hesten som min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Taper neppe feilfritt
I V65-4 sender Blekkan ut nyervervelsen 4 Handsome Gent. Vallaken er ikke travsikker (tre disk på de fire siste startene), men hesten holdt seg på beina tredje sist i et lunsjløp på Bjerke.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Blåste til tet fra spor tre bak bilen da, og vant meget overbevisende. Blekkan er fornøyd med det hesten viser i trening og i et meget spennende V5-spill, går jeg på 4 Handsome Gent i V5-1 som min banker.