*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Stjernekusk får full tillit

Stjernekusken Örjan Kihlström kjører vår banker på Solvalla. Foto: (Hesteguiden.com)

Stortalentet moser alt! Frekk monteide som vi liker skarpt! Herlig DD-banker som ikke blir favoritt! Det svinger på Solvalla, og her skal vi til lukene!

13.03.15 13:48

Vi kaller Bergen Travpark for vår gullgruve, og det ble nye fremganger fra banen mellom de syv fjell på torsdag. Nettavisen sin lille V65-bong på 144 betalte ut 951. Nettavisen sin lille V5-bong på 180 betalte ut 1 939. Nettavisen sitt DD-forslag på fire rekker gav en odds på 27,41! Tidligere i år har vi spilt inn over en million på Bergen...

Nye sterke tips ble servert til Sverige torsdag. Hot Deposit (2. valg), Art Kjarvald (2. valg), og Ängens Airman (5. valg - 5,6%) ble alle lansert som mulige godbiter til Umåker. Spesielt den siste la vi ordentlig TRYKK på, og vi håper at noen av dere greide å komme til V64-lukene. På Solvalla fredag byr vi på nye godbiter. Bankeren blir dog en favoritt, men normalt sett runder 13 Mellby Collector alt i innledningsløpet. Mer om dagens omgang finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Etter litt stang ut de siste to lørdagene i V75-spillet så er vi mer enn sulten på en saftig revansje i vårt store favorittspill på lørdag. Vi henger dog ikke med hodet da vi tidligere i år har spilt inn over 2,5 millioner i V75. Høydepunktene sålangt:

* På Bergen Travpark 21. februar spilte vi inn 800 000 i V75-spillet, og ALLE forslagene våre satt!

* På Leangen 24. januar spilte vi inn 1,2 millioner i V75-spillet, og Kurt Leirvåg serverte noen magiske tips fra sin favorittbane.

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" til Drammen som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

Løpene på Solvalla begynner som vanlig kl.12.45.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Her er dagens objekter til Solvalla:

V65-1 : 13 Mellby Collector – Er noe utenom det vanlige, og den er en motivert storfavoritt i innledningen. Så enormt bra ut sist hvor den bare danset i fra. Distansen er normalt sett bare et stort pluss, og selv om vi ikke er tilhenger av å banke fra tillegg på lynraske baner så gjør vi her et unntak da dette er en hest som vi føler skal ha MYE å gå på fremover. 2 Spot Bi – Er klart tøffere ute nå, men sist gikk den en helt VILL opphenting, og vi gav den to pluss i kanten. Skulle den komme seg foran på en rask bane, ja, da skal den bli spennende å følge. Må med om favoritten garderes.

V65-2 : 6 Bright Pace – Var helt enorm i sitt siste løp før pausen. Bare suser rundt feltet da, og legger inn 12,5 s 800m med krefter igjen. Er kjapp i vei, og skulle den komme seg foran så blir den umulig enkel å ha med å gjøre. Prøves direkte etter pause, og dette er en hest som må med på ALT!

V65-3 : 9 Edwin Sjöhammar – Dette er en utrolig fin montehest, og vi ble veldig imponert av den ved flere anledninger i fjor. Er herdet mot bedre hester enn dette, og den gjør en meget spennende årsdebut denne fredagen. Rapportene på den er bra, og den burde ha en flott mulighet direkte. Jennifer Persson liker vi skarpt som rytter, og her tror vi bestemt at hun gjør det surt for den store favoritten!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V65-4 : 1 What’s Your Limit – Er i en veldig fin form, og den avsluttet klart bra nå sist. Var ikke helt tom i mål, og innsatsen var altså plussbetont. Står denne fredagen nydelig til, og selv om den skulle bli overflydd så er den garantert et fint opplegg. Er helt sikkert en av de beste hestene i feltet, og blir den bare ikke fast her, ja, da kjemper den om seieren i det som er et av dagens mest åpne løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V65-5 : 6 Bonjour Shangri La – Er klart bedre enn det grunnlaget den har på konto, og den er SPILLBAR på fredag. Etter pause nå sist så gjør den en strålende sisterunde på en upassende bane. Virket stabil, og fin, og innsatsen var i det hele tatt svært oppløftende. Dukker her opp mot en billig gjeng, og sjansene skal være meget bra. MÅ BARE PRØVES!

V65-6 : 14 Mad Neo – Vi avrunder med et frekt bud. Mad Neo gjør et helt vilt løp med en skoløs balanse sist, og den var URTAPPER for dagen. Gjør et bedre løp enn Caddie Hit, men blir likevel langt mindre betrodd her. Utgangsposisjonen er selvfølgelig ikke den beste, men skulle det klaffe på veien, ja, da viste denne en såpass sterk form sist at den kan overraske. OBS!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.