Stjernekusk kommer på besøk

Stjernekusk Ulf Ohlsson avlegger Harstad et besøk denne søndagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Stjernekusk Ulf Ohlsson avlegger Harstad et besøk denne søndagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Nettavisen er i knallform og har spilt inn over 900 000 kroner den siste uken.Fra Harstad så byr vi på et par virkelige sjokk! Nye store kroner pågang?

Sportspills meny søndag:
V65 Forus: Lerum byr på en sikker banker (mrk spillestopp kl 13.20)
V4/V5 Klampenborg galopp: Nettavisens galoppeksperter i knallform
VM-tips 1: Mexico mangler disse to
Tippetips: Jackpot på 900.000 kr
VM-tips 2: Lagene ingen hadde tro på
Oddstips: Drillo redder Lyn fra katastrofe

Nettavisen er i en fantastisk tipsflyt om dagen og også lørdag ble det bra sving i lukene. Tross lave utbetalinger bra treff under V75-stevnet på Forus. Det ble sju rette på svært mange andelslag (dog kun 1 271 kroner for sju rette). I V4-spillet ble det fullklaff for vårt minste forslag på Nettavisen (innl.pris kr 144) og meget pene 1 573 kroner i utbetaling. MT Good Looking (3.valg), og Ready Eddie (1.valg) var våre "bankervarianter". Bomben Sagi Allvinn (Vinnerodds 19,25) stormvarslet vi for!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Enda bedre klaff ble det på V65-løpene på Vaggeryd lørdag kveld i en omgang der det smalt med overraskelser. Ti andelslag på Eksperten fikk 4, 5 eller 7 femmere og når utbatelingen for fem rette ble pene 2 637 kroner, spilte vi inn ca 140 000 kroner på Vaggeryd lørdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Litt historikk følger:

Sist søndag så ble det blant annet treff på to V5-spill på Sørlandet der utbetalingen for fem rette ble meget solide 67 000 kroner. Tirsdag under V65-omgangen på Momarken så smalt vi til igjen. Systemspillet (fire andeler a kr 1000) suste inn med deilige 95 835 kroner tilbake. I tillegg ble det en hel bråte femmere på diverse andre andelslag og totalt over 150 000 kroner innspilt. På Nettavisen ble det fire femmere (a kr 622) på vårt mellomste V65-forslag (innl.pris kr 400) og pene 2 488 kroner tilbake.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Torsdag kveld sa det aldeles pang under V65-løpene på Øvrevoll. Nettavisens fremragende galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har levert strålend tips i lang tid, men torsdag "toppet" de. Tre systemspill suste inn med seks rette og drøye 83 000 kroner tilbake på hvert av dem. I tillegg ble det femmere på alle øvrige spilleforslag og ca 300 000 kroner innspilt. Summa summarum har Nettavisen med alt spilt inn ca 900 000 kroner siden sist søndag og søndag er det masse å glede seg til.

Innleveringsfrister Harstad :

V65 : kl.18.00

V5 : kl.19.00

DD : kl.19.20

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Vi skal til lukene fra Harstad med følgende objekter:

V65-1 : 10 Marco D’Estino – Leverte en bunnsolid sisterunde nå sist etter en lengre pause, og på vår klokke så står det 16,5 s 1000m. Burde uansett ha hatt godt av en solid blåser i kroppen sin etter avbrekket, og mot en klart overkommelig motstand her så MÅ den være tidlig aktuell. Prøves som en herlig frekkis i en ganske jevn innledning.

V65-2 : 10 Åstas Elin – Har et bra maks nivå, og her som den blir KRAFTIG kuskeforsterket med Jan Ove Olsen så er i hvertfall vi på vakt! Gjorde nest sist et helt svett løp etter en grov galopp, og da viser den faktisk 26,6 den siste runden etter feiltrinnet. Gangen før så taper den kun for kapable Lyssjø Faxa. Er på kapasitet vel så bra som Hugo, og med bare litt flyt på veien så kan bomben smelle ned hardt og brutalt. OBS!

V65-3 : 1 Ramstad Eld – Var ikke optimal aksjonsmessig sist, men den gjør uansett et klart positivt løp. Det gjør den også etter pause nest sist. Har på søndag vunnet i sporlottoen, og mye taler for at Ramstad Eld kan lede dette løpet rundt om. Her er det nemlig et veldig skille på hestene, og flere av de som er med i dette feltet er faktisk helt sjanseløse.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-4 : 12 Røeds Dina – Er en variabel dame med bra fart i kroppen sin. Skuffet riktignok sist, men da var den også ute mot en helt annet verden av hester kontra det som den møter her. Den gikk veldig bra etter galopp tredje sist, og formen skal ikke være så verst på denne. I et løp uten noen stjerner, og mot hester som heller ikke har den beste innstillingen, ja, så burde Røeds Dina være klart aktuell. Spesielt når den er GIGA kuskeplusset med Ulf Ohlsson…

V65-5 : 9 Premier Kronos – Er den motiverte favoritten her. Den fullførte fantastisk bra i fra dødens nå sist, og da viser den 13,5 s 1000m i en tett oppløpsfight. Gangen før så avslutter den enormt etter en grov galopp, og den gjør rett og slett et versting løp. Møter nå betydelig billigere hester enn før, og finner den ikke på noe tull underveis så må dette dreie seg om en fin mulighet.

V65-6 : 9 Order By Koffe – Var fantastisk tapper i nederlaget nest sist. Blir da brukt HARDT før den kommer seg foran. Passerer på 07,5/10,5, men er likevel med i en slags strid helt hjem. Nå sist så ble den passivt kjørt i køen, men den avslutter veldig fint i kulissene. Kan få løpet sitt nå, og mot en riktig motstand så MÅ denne passes! Dette er en hest som vi bestemt mener passer bra for Jomar Blekkan.