Stochampionatet og 34 millioner i V75-potten

Johan Untersteiner kjører vår V75-banker denne søndagen. Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Johan Untersteiner kjører vår V75-banker denne søndagen. Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi har en strålende V75-omgang i vente fra Axevalla denne søndagen. Hele 34 millioner ligger i potten, og det kan fort være duket for store kroner.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Biri avrunder denne uken med en V65-omgang som starter opp kl.18.00. Før den tid så står Axevalla for tur, og her skal det altså dreie seg om et V75-spill som starter opp kl.14.30. Stochampionatet blir kjørt som V75-7, og her venter altså en million til den som vinner. Flere meget bra hester er med i feltet, og vi nevner blant annet : D'One, Lotuscherie, Fly The World, og vår luring Magic Number. Dette kommer til å bli et høyinteressant løp, og det er bare å glede seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Når det gjelder V75-omgangen så er det snakk om en jevn omgang med store utfordringer i flere av løpene. Vår banker for dagen kommer ut i V75-2, og heter Alvena Take It. Har toppform i kroppen sin, og blir den bare ikke fast så snakker vi om en kanon mulighet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Axevalla:

V75 : kl.14.30

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Dagens banker:

1 Alvena Take It (V75-2) har toppform och ett bra läge. Det bästa vore om hon kan försvara innerspåret, men skulle det inte lyckas harhon ändå toppchans såvitt hon inte blir fast på innerspåret.

Luringen:

6 Magic Number (V75-7) har inte vunnit lopp på drygt halvannat år, men det ska man inte låta sig luras av. Stoet har toppform och Per Linderoth vet hur man ställer i ordning en Stochampionatsvinnare, det visade han inte minst ifjol. Per kör på chans och skulle favoriten ha en dålig dag blir vi inte förvånade om Magic Number är först över linjen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.