Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Vi nærmer oss en flott trav- og galopphelg der Bergen Travparks V75-omgang på lørdagen er det store sportslige og spillemessige høydepunktet. Lørdagen byr også på en herlig galopplunsj på Klampenborg der det er flere storløp på menyen. Lørdag kveld er det klart for en flott V65-omgang på Harstad travpark.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle Klampenborg, der det både er internasjonal V4 og V5 på menyen. V4 er først ut med spillestopp kl 12.45, mens V5-spillet som innledes i V4-3 har spillestopp kl 13.35.

God dag for Petersen på Klampenborg?
Trener Niels Petersen har flere gode kort på hånden denne lørdagen på Klampenborg.

I hovedløpet Dansk Breeders Cup i V4-4/V5-2 kommer hans beste sjanse for dagen i form av 10 Iron Butterfly. Iron Butterfly er kanskje Skandinavias beste hoppe for øyeblikket, og vi har tro på at hun slår både hingstene og hoppene på lørdag. Vi bankerspiller 10 Iron Butterfly på de to minste V5-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tøffest i mot blir en annen svært solide hoppe i 6 Good Fortune. Disse to hadde flere harde oppgjør i fjor, og vi gleder oss til en ny duell lørdag. I V4-spillet tar vi med 6 Good Fortune på samtlige forslag og hun blir også med på de to største V5-forslagene.

I V4-1 har Petersen 2 Cheval Mouton. Dette er en helbror til elitehesten Suspicious Mind, så han har litt å slekte på. 2 Cheval Mouton debuterte med en god andreplass etter en veldig treg innledning på løpet. Avslutningen var storveis, og med litt bedre start nå tror vi seieren kan komme lørdag og setter hesten først på vår rangering i

V5-4 er et klart tohesters lås for vår del. 1 Vailet og 3 Prinsesse Kia møtte hverandre forrige løpsdag, og hadde en herlig duell da. Møter ikke noe hardere selskap nå, og vi tror på et nytt nappetak lørdag.