Vi er vel i gang med en fantastisk spennende travuke. Lørdag er det premiere for nykonseptet V75 SuperSaturday der vi både spiller til den svenske V75-omgangen på Färjestad, mens Leangen byr på Gulljackpot i sin V75-omgang med spillestopp kl 20.00. Også søndagen er spekket med jackpotomganger. I søndagens V75-omgang på Halmstad venter det 3 203 686 SEK som skal fordeles i premiepotten. Søndag kveld er det stor internasjonal V65-omgang på Momarken med jackpot og hele 845 455 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi kommer til helgens høydepunkter, venter blant annet en høyinteressant onsdag. Den byr på internasjonal V4/V5-lunsj på Bjerke og onsdag kveld er det 18 millioner i premiepotten når det skal avvikles V86 på Solvalla/Bergsåker.

Det er norsk internasjonal V4-lunsj samtlige onsdager i januar, februar og mars. Momarken var vertskap for det nordiske lunsjkonseptet de to første onsdagene i januar, mens Bjerke er vertskap de to siste onsdagene i januar. Når det gjelder Bjerkes lunsjomgang onsdag, er det både V4 og V5 på menyen. V4 er som vanlig først ut med spillestopp kl 12.20, mens V5-spillet som innledes i V4-3 har spillestopp kl 13.06. Jeg spiller bankerfritt både i V4 og V5-spillet og tyr til dobbeltbanker i V4-1 og i V5-4.

Tetkampen avgjør i V4-1?
Både 1 Bravo Revansch (Eirik Høitomt) og 3 Dynamic Dancer er på tetjakt i V4-1 og den av de som når tet, tror jeg er vinneren i V4-1. De blir klart mest spilt og begge er i bedre form enn det raden gir inntrykk av. Jeg setter 3 Dynamic Dancer knepent først, men innleder V4-omgangen med dobbeltbanker.

Malmin har beste hesten i V4-2
I mine øyne er det ingen tvil om at Kristian Malmin har den beste hesten i V4-2 i form av egentrente 1 Hold Me Quick. Har gjort noen kanonløp tidligere i karrieren, men var ikke som best i sine siste løp før pausen og stiller til start med litt usikker form etter nesten fire måneders pause onsdag. Klart førstevalg for meg, men jeg garderer forholdsvis bredt i V4-2.

Malmin med vinnersjanse også i V4-3/V5-1
Kristian Malmin er godt forspent med vinnersjanser i V4-omgangen og kusker også min favoritt i V4-3/V5-1. 11 Global Branding gjorde ett flott inntrykk i norgesdebuten og vant uuanstrengt fra tet. Litt andre forutsetninger onsdag med ellevtespor bak bilen, men heller ikke den tøffeste motstanden. Jeg setter Kristian Malmin først på min rangering også i V4-3.

Høitomt har DD-bankeren
Ett flott spilleløp venter i V4-4/V5-2/DD-2 der jeg setter kapasitetshesten 10 Hauk Viktor først. Hesten har levert fire sterke løp i regi Anders Lundstrøm Wolden og kom knallsterkt tilbake til fjerde etter grov startgalopp sist. Møter noen gode konkurrenter i dette løpet, men jeg tror på flott vinnersjanse. 10 Hauk Viktor blir min DD-banker på Bjerke onsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dobbeltbanker i V5-4
Det er variabel klasse på hestene i V5-4 og jeg synes to hester hever seg klart over mengden. 3 Jael Tiamo var meget god toer etter startgalopp sist og 5 Cassius Trabir hang veldig godt til tredje bak Cool Trix og U.S. Marines i sitt siste løp. De to hestene blir min dobbeltbanker i V5-4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.