Onsdagens store spillemessige høydepunkt er naturligvis V86-omgangen på Solvalla/Jägersro med hele 18 millioner i premiepotten. Men spennende er det også med norsk internasjonal V4-lunsj samtlige onsdager i januar, februar og mars. Momarken er vertskap for det nordiske lunsjkonseptet både denne onsdagen og neste onsdag, mens Bjerke er vertskap de to siste onsdagene i januar.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder Momarkens lunsjomgang onsdag, er det både V4 og V5 på menyen. V4 er som vanlig først ut med spillestopp kl 12.20, mens V5-spillet som innledes i V4-3 har spillestopp kl 13.05. Jeg velger en bankerfri løsning med dobbeltbanker i V4-spillet, mens jeg spiller med banker i V5-4 i V5-spillet.

Klar dobbeltbanker i V4-1
To hester skiller seg ganske klart ut i V4-1 og kanskje er det bare så enkelt at favoritten 1 Ilenna Bonanza bare vinner. Midtfjeld-hoppa hadde ingen god høst, men viste klar formstigning som tredje i V75-1 på Momarken i romjula. Onsdag er det sprint og førstespor, og nær perfekte forutsetninger. Jeg dobler opp med 4 Strong Case som står mye bedre til denne gang enn i sine siste løp.

Malmin har en vinner i V4-2?
Det er ingen tvil om at Kristian Malmin er en bedre kusk enn ferske Jarle Andre Smedtorp og heller ingen tvil om at 1 S.K.'s El Capitano er bedre enn raden. Det har ikke klaffet for Smedstorp i sulkyen med vallaken i de siste løpene, hesten var meget tapper tredje etter et tungt løp nest sist på Biri. Mitt klare førstevalg i V4-2.

Høitomt har valgt rett?
Eirik Høitomt var meldt på både 3 Sanda Mariah og 9 Cool Runnings i V4-3/DD-1/V5-1, og han valgte sistnevnte. Hoppa var først i mål på Momarken sist, men ble flyttet ned til tredjeplass grunnet trang kjøring på oppløpet. Det var mot bedre hester enn hun møter onsdag. Tross bakspor tror jeg på god vinnersjanse. 9 Cool Runnings blir min DD-banker på Momarken onsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Alle skal med
V4-4/DD-2 er i særklasse V4-lunsjens mest åpne løp og på de to største V4-forslagene betaler jeg likegodt for samtlige ni startende. Eks-trønder 2 Classic Sun gjør en spennende debut for Bjørn Duestad/Joakim Hansen og fra et perfekt andrespor bak bilen, setter jeg vallaken først på min rangering.

Høitomt har V5-bankeren
6 U.S. Marines og Eirik Høitomt har et gaveløp foran seg i V5-4 og blir min klare V5-banker. Høitomt slapp godvillig teten til storfavoritten Cool Trix på Bjerke 1. nyttårsdag, men gikk faktisk ut med hesten inn mot den siste svingen. Var sjanseløs på vinneren, men leverte ett toppløp til andre på 15.8/2100 meter. Er vallaken i nærheten av en lignende prestasjon onsdag, bør han vinne V5-4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.