En ny herlig travuke er vel i gang og denne lørdagen er det Sørlandets travpark som er vertskap for den norske V75-omgangen. Onsdag er det 20 millioner i premiepotten i V86 fra Solvalla/Åby. Kommende søndag er det også klart for Prix d'Amerique på Vincennes og søndag er det også dobbel jackpot i V75 på Acevalla med 6 791 900 SEK som fordeles ekstra i premiepotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er norsk internasjonal V4-lunsj samtlige onsdager i januar, februar og mars. Momarken var vertskap for det nordiske lunsjkonseptet de to første onsdagene i januar, mens Bjerke er vertskap de to siste onsdagene i januar. Når det gjelder Bjerkes lunsjomgang onsdag, er det både V4 og V5 på menyen. V4 er som vanlig først ut med spillestopp kl 12.20, mens V5-spillet som innledes i V4-4 har spillestopp kl 13.26. Det er er slett ikke enkelt i V4-spillet, så jeg innleder med en småfrekk banker.

Perfekte forutsetninger for V4-bankeren
V4-1 er et varmblodsløp for hester i mellomklassen og løpet er stengt ved 600 startpoeng. 2 Photolicious har vært god i lang tid, men vært i tre strake V75-løp og støtt på svært gode hester. Har slett ikke gjort seg bort og var blant annet meget god toer bak The Baron på Bjerke tre dager før julaften. Landet på 12.8/1609 meter den dagen. Liker sprint og er kvikk i vei. Åsbjørn Tengsareid får sjansen i sulkyen onsdag og fra et perfekt andrespor bak bilen tror jeg på seier. 2 Photolicious blir min småfrekke V4-banker på Bjerke onsdag.

Mer fra Tengsareid i V4-2
Åsbjørn Tengsareid blir enda mer betrodd med 5 Heimly Best i V4-2, men her det flere usikkerhetsfaktorer. Imponerte riktignok i seiersløpet sist, men det var få hester med i det løpet og fireåringen har normalt ikke råd til noen startgalopp i dette løpet. Motivert favorritt, men jeg garderer ganske bredt i V4-2.

Blir storfavoritt, men sprudler ikke for tiden
En Thai Knight i samme slag som i 2019, hadde vært en klink banker i V4-3/DD-1. Men hesten til Fredrik Solberg har ikke vist det nivået på lenge. Har en helt riktig oppgave foran seg, det er det ingen tvil om. Jeg bruker 6 Thai Knight banker i DD-spillet, men tar med åtte hester på de to største V4-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vidåpent i V4-4/V5-1
8 OH U. Sexylady er med garanti den beste hesten i V4-4/V5-1, men onsdag er det sprint og åttendespor bak bilen. Da har ikke Alexander Heisholts kapasitetstraver tid til noen startgalopp, slik han gjorde på Sørlandets travpark sist. Det er et vidåpent løp og jeg tar med alle tolv på det største V4 og V5-forslaget.

Igor fikser V5-cashen
Heller ikke V5-spillet er lettløst på Bjerke denne onsdagslunsjen. 5 Igor Vredebest gjorde et strålende seiersløp på Bjerke lille julaften og har fått ladet batteriene siden. Har en passende oppgave foran seg i V5-4 og trener Kjetil Helgestad har stor tro på sin hest. 5 Igor Vredebest blir min V5-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.