Gå til sidens hovedinnhold

Stor jackpot i V65 på Leangen

Hele 403 322 kr ligger ekstra i sekserpotten i kveldens V65-omgang på Leangen.

Det er en meget begivenhetsrike trav- og galoppuke vi har foran oss. Kommende onsdag er det stor jackpotomgang i V75 Bonus på Bjerke og 924 255 kr ekstra i sjuerpotten. Lørdag er det flere storløp på menyen når Bergen travpark byr opp til V75-fest. I tillegg er det jackpotsøndag. Hele 4 715 977 SEK ekstra i sjuerpotten i V75 på Axevalla og 282 284 SEK ekstra i sekserpotten på Bro Park.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Jackpot er det også mandag i V65 på Leangen med 403 322 kr ekstra i sekserpotten. Mandagen byr ellers på V64-kveld fra Färjestad, mens Visby og Gotland innleder uken med V4-lunsj.

I denne artikkelen skal det heretter handle om Leangen. Spillerne ble satt sjakk matt i fredagens V65-omgang på Jarlsberg og ingen maktet seks rette. Dermed venter det hele 403 322 kr ekstra i sekserpotten på Leangen i kveld. Jeg fant ingen banker i kveld og innleder med dobbeltbanker både i V65-1 og V65-2.

Dalen eller Kristiansen innleder
I V65-1 tror jeg tetkampen kan være avgjørende for hvem som vinner. 3 Kvåles Ruin og 1 Greed skiller seg klart ut. Jeg mest feeling for førstnevnte, men det er ikke sikkert at Dag-Sveinung Dalen klarer å ta seg forbi Greed fra start. Uansett blir jeg meget overrasket om noen andre vinner V65-1 og det bør være en trygg dobbelbanker.

Usikker storfavoritt i V65-2
I V65-2 blir nok 2 Malavita kveldens aller største V65-favoritt. Femårshoppa ble disket i sin løpsdebut i juni. Kom tilbake i løpsbanen forrige mandag i et løp utenfor V65. Galopperte fra start da, kom tilbake i stor fart nedover siste bortre og overfløy 1,47-oddseren Super Winner inn i siste sving, men firte litt mot mål og storfavoritten vant tilslutt enkelt. 4 Racer Coin var tredje i det samme løpet, men kusk Torkil Steinshaug var ikke heldig med styringen i siste sving og vallaken tapte flere lengder. Skjøt fin fart mot mål og var ikke veldig langt bak i mål. Racer Coin satt bom fast i mål vinnerkrefter nest sist og er det opplagte motbudet mot storfavoritten i V65-2.

Vidåpent monteløp i V65-4/V5-1
Det er ingen videre klasse på kveldens monteløp på Leangen som utgjør V65-4/V5-1. 9 Ideal Va Bene står på lengste tillegg, men motstandsmessig ser ikke veldig skremmende ut. Ble fryktelig stri i tet sist på Bjerke og dalte naturlig nok i sluttfasen da. Men har vunnet sine to siste monteløp på Leangen og blir min favoritt i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Suksessen fortsetter for Sjoner
Arve Sjoner innfridde med min herlige tipsener Magic Of Joy (3. valget i spillet) forrige mandag og han har to gode vinnersjanser innenfor kveldens V65-omgang. 3 Storm Teddy er en klart motivert favoritt i V65-3. Tok en sterk seier på Bjerke sist og er den egenrådige femåringen på riktig humør i kveld, venter det trolig en ny seier i V65-3.

I V65-5/V5-3/DD-2 blir Sjoner klar favoritt med egentrente 3 Bleke Silver. Denne radet opp seire på vårparten, men har ikke startet siden 10. juni. Har i tillegg vært strøket to ganger siden det grunnet dårlige blodverdier og nedsatt allmenntilstand. Det er naturligvis usikkerhetsmomenter. Men er den klart beste hesten i løpet og så lenge Sjoner sender ham til start igjen, får vi tror at alt er ok. I DD-spillet velger jeg å bankerspille 3 Bleke Silver i DD-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Melby har ambisjoner om å lede hele veien i V65-6
Kun sju hester stiller opp bak startbilen i V65-5/V5-2/DD-1. 1 C. Brillianto og 6 L.J's Musclemadness blir mest betrodd. Inge Melby får sjansen bak C. Brillianto i kveld og han har ambisjoner om å lede hele veien. Men det er startraske hester på utsiden og ikke gitt at han klarer å forsvare sitt innerspor. Uansett gir jeg tipset til 1 C. Brillianto.

Kommentarer til denne saken