Stor jackpot på Jägersro

Thomas Uhrberg kjører vår banker under jackpotomgangen på Jägersro.
Thomas Uhrberg kjører vår banker under jackpotomgangen på Jägersro. Foto: hesteguiden.com

Jägersro byr på en saftig jackpotomgang med hele 1.872.489 ekstra i sekserpotten. Vi lanserer en banker som har fremtiden foran seg, og en opptur kommer nå!

Sportspill meny tirsdag:
V4 Eskilstuna: Bankerfri lunsj
V65 Forus: Jackpot og vi spiller samlebonger
Lunsj-V5 Klosterskogen: Hop serverer lunsjen
Oddsdobbel: Liverpool elsker å leke med Spurs
Oddssingel: Brentford er ingen bløff

Jackpot er aldri feil, og på Jägersro denne tirsdagen har vi en STOR JACKPOT å se frem i mot. Hele 1.872.489 ligger altså ekstra i potten, og slik vi ser det så finnes det to mulige bankere i omgangen. Både 1 Sander Esterel (V64-1) og 10 Master Crowe (V64-4) har begge flotte muligheter. Den vi føler mest for er Master Crowe som så fullstendig lysende ut nå sist. Mer om dagens jackpotomgang finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75 er et spill som vi i Nettavisen liker skarpt. Det er dog et "brutalt" spill, og det er kort vei fra å være HELT til å bli sittende igjen som KLOVN. I helgen så ble det ingen fullklaff på våre forslag, men vi har tømt lukene i V75-spillet før i år. På Leangen 24. januar så spilte vi nemlig inn formidable 1,2 millioner! Dagen etter på Solvalla så spilte vi inn nye 200 000 i vårt store favorittspill.

På Jarlsberg lørdag er vi sulten på mer! Her venter det hele 13 millioner til en alenevinner, og du kan allerede i dag kjøpe deg et V75-lodd som kan gjøre deg til mangemillionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Jägersro:

V64:19.08

DD:20.36

Løp ellers denne tirsdagen: V4 på Eskilstuna med start 12.20. V5 på Klosterskogen med start kl.13.37. V65 på Forus med start kl.18.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter til løpene på Jägersro:

V64-1 : 1 Sander Esterel – Utviklet seg voldsomt i fjor, og den hevdet seg flere ganger i STEINTØFFE omgivelser. Kom ut etter pause nå sist, og den veksler mellom andre utvendig/dødens da. Fullfører meget sterkt, og den varslet form direkte. Sporet kan selvfølgelig være noe sjansebetont, men den viste fjerde sist at den kan åpne skarpt om den blir laddet med. Møter denne tirsdagen en gjeng som den normalt sett bare skal slå, og vi må bare tro hardt!

V64-2 : 7 Sandvångens Titan – Denne er ikke så verst, og skulle den komme seg foran fra et perfekt spor så må den ha en fin mulighet i BILLIGE omgivelser. Nest sist så løste den skarpt ut, men havnet i tredjespor/dødens. Fullfører veldig bra, og med en tilsvarende innsats her etter pause så burde normalt sett det rekke til seier. Må bare prøves direkte, neste gang kan den nemlig være oppbrukt…

V64-3 : 3 Juppi – Her prøver vi oss med en hest som neppe blir veldig mye påaktet. 3 Juppi står med en elendig rad, men her gjelder det å ikke la seg lure. Nest sist så gjør den et enormt løp etter at den ble disket, og vi har 14,5/1900m med krefter igjen på den i kulissene. Den viser også 11/700m. Nå sist var den ikke like bøs, og selv om den blir sittende fast så likte vi den klart bedre nest sist. Kommer denne tirsdagen ut etter en liten pause, og viser den takter som er i nærheten av løpet nest sist så er det bare å holde på hatten! Prøves som et mulig sjokk fra helt perfekte betingelser.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-4 : 10 Master Crowe – Dette er et løfte som garantert får en strålende 5-års sesong. Den så enorm ut i målgangen nå sist, og den kom helt ubrukt til mål da. Viser 12,9 s 800m, og da kjørte ikke kusken en meter. Har ofte vært knallhardt spilt i totoen, og dette er tydeligvis en hest som er omgitt av noen voldsomme rapporter på hva den kan osv. Med løp i kroppen etter pause så lar den seg neppe slå om den viser noe i nærheten av slik den var sist. SPILLES!

V64-5 : 11 Easy To Win – Her kan det bli kjøring mellom de som trolig blir mest spilt, og da jakter vi heller på et objekt som fortjener en opptur igjen. 11 Easy To Win er nemlig bedre enn raden, og den ble plukket ned på streken nest sist. Den er SYLVASS på speed, og klaffer det bare på veien med tempo og OK rygger så skal sjansene være fine for denne frekkis. OBS!

V64-6 : 3 Speedy Sus – Kom til mål med toppede ører nest sist, og vi likte den godt da. Nå sist så ble det galopp, og game over. Viste i løpet nest sist at den kan åpne meget sterkt bak bilen, og skulle den komme seg foran her så vil den lede lenge. 11 Mescal – Har vist enorm form etter avbrekket, og den var strålende etter galopp nest sist hvor vi har 12/1200m på den. Nå sist så vant den LETT i billige omgivelser, men den strålte, og det viste at den blir å regne med i grunnlaget sitt fremover. PASSES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.