Stor sesong i møte?

Foto: hesteguiden.com

Ja, slik Briskeby Rauen fremsto i årsdebuten kan han trolig se fremtiden lyst i møte, og på Bjerke i kveld vinner han.

Sportspills meny onsdag:
Oddstips 1: Bale sender Wales til himmels
Oddstips 2: Irland favoritt - nei takk
Tippetips: Kan Zlatan slå Messi?
Viking Lotto: 148 millioner i potten onsdag
V4 Axevalla: 112 ble til 113

Da var det onsdag igjen, og da kan vi se frem til en spennende V65-omgang på landets hovedbane Bjerke i kveld, etter at lunsjtravet til Axevalla i Sverige og ettermiddagsløpene på Charlottenlund i Danmark er over.

Sportspill har hatt veldig bra flyt den siste uken, og tirsdag satte vi alle fem bankerne som vi foreslo. Dessverre ble utbyttet magert, selv om DD-spillene til V4-løpene på Åby (834 kroner tilbake for 300) og til Eskilstuna (1121 kroner tilbake for 300 kroner) ga solide pluss.

Annonse: Grø jakter en tykk bunke med tusenlapper og byr et stekhett objekt i V65-6/DD2 på Bjerke i kveld

Vi får tro på litt mer stang inn på Bjerke i kveld, og vi stoler på dagens største favoritt. Det er ikke like spennende som Diamond Of`Em i lunsjen i går (og der "dreit" undertegnede seg ut på Bear Beta i finalen, og det var surt), men dagens største favoritt i V65-spillet vinner syv av ti ganger på landets hovedbane (og setter vi bankeren syv av ti ganger er vi godt på vei). Da har vi statistikken med oss, og vi har vondt for å se at 7 Briskeby Rauen taper i V65-3.

Vi snakker da om en av de beste i sin årgang (ble selvsagt satt i skyggen av fenomenet Tekno Odin&Co), og i årsdebuten i Lars Laumbs Løp i den siste starten etter litt vintertrening var 5-åringen veldig god. Undertegnede hadde ikke veldig tro på ham den gangen, i sitt første møte med deler av eliten, men hvilket løp han gjorde da. Avsluttet strålende til tredje på 28.1 over 2660 meter etter innvendig reise underveis, og han var da kun slått av Tin Tveiten og Joker Elden.

Da er det vanskelig å se at hester som Stjerne Ask og Ellestad Hero skal kunne by opp til dans i kveld (det er opp minst en klasse for 4 Seier Kongen), og vi kan ikke skjønne annet enn at Briskeby Rauen må en ha en topp vinnersjanse i et løp som dette. Løp i kroppen etter lang pause har normalt gjort veldig godt, og vi var i grunnen aldri inne på tanken om å gardere i kveld. Det er fem løp til å løse, og når kusk Olav Mikkelborg er i enorm flyt om dagen, tviler vi ikke på denne i kveld.

Vår rangering V65-3: A: 7 B: 1-2-4-9 C: 6-3-8-5

PS!Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V65 på 2088 kroner, og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.00
DD kl. 20.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V65-1, 2140 meter voltestart
Et varmblodsløp i høyt grunnlag innleder denne rebusen, og vi finner ikke mange vinnerkandidatene. Mye formløst på farten her, og det må være snakk om en topp vinnersjanse for 7 Out Of Nowhere. Formen er sterkt stigende med et par løp i kroppen etter litt pause, og han har avsluttet strålende i de to siste løpene.

Hhv Miilstone og One More Flight har vært gode vinnere av de to løpene, og da er det ned minst en klasse for Gottling-traveren i kveld. Vi lar 7-åringen stå ugardert på vårt minste spilleforslag, men når Great Challenger-sønnen ikke har vunnet løp siden 27. mai i fjor, ja så føler vi oss ikke helt trygge på storfavoritten.

Full form er det på 11 K.L.M. Linedancer, og i fra sitt springspor på 20 meter tillegg får trolig den startkjappe hoppa en veldig god start. Kan sitte tildig i tet, og da blir i så fall ikke Wolden-traveren lett å slå. Tapte fra tet for One More Flight i den tredje siste starten, og i de to siste startene har hun bekreftet sin fine form.

Avsluttet godt i begge løpene, og vi synes hun er vel lite spilt med sine 15 % i kveld. Det er selvsagt spennende når Eirik Høitomt på ny setter seg opp bak 6 H.M. Monocerus, men vi får først plass til henne på systemet. Hun har varslet form i det siste med eieren i sulkyen, og kapasiteten på hoppa er udiskutabel.

Vår rangering V65-1: A: 7 B: 11-6 C: 9-4-5-8-10-13-3-2-1-12

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V65-2, 2140 meter voltestart
Det er jevnt blandt flere i dette kaldblodsløpet i den andre avdelingen, og bred gardering kan vise seg å være lønnsomt. Vi tror dog vinneren er å finne blant våre fem utvalgte på våre tre minste spilleforslag, og en opplagt favoritt skal 9 Drømmina være. Springsporet på 20 meter tillegg bør borge for en god start, og hun kan sitte tidlig i tet. 10-årshoppa har holdt flott form i en lengre periode nå, og innsatsen til sølv på 32.0 full vei i den siste starten var god.

Slo vår favoritt i den siste starten gjorde 8 Røste Lill ved triumfen på 32.0 full vei, og med en tilsvarende innsats i kveld skal Røste Bo-datteren være seiersaktuell. Slitet dog til tider litt med aksjonen, og hun presterer da litt variabelt. Vi synes det er spennende når Jomar Blekkan setter seg opp bak 11 Odins Lill, og hun er alt for lite påakted med sine 6 %! Tredje på 31.6 full vei i den siste starten, og hestene fra Trøndelag duger som regel godt i hovedstaden.

Det har blitt litt galopper for 10 Løset Moemi i det siste, men det er kanonform der i gården. Gikk et svett løp til femte på 31.1 full vei etter grov startgalopp i den nest siste starten hvor gode Jarli Odin var en vinner, og vi synes Moe Odin-datteren må krysses på alle bonger. Det er opp en liten klasse for 2 Gea (og hun får hestene over seg fra tillegg direkte), men hun var veldig god ved triumfen på 32.7 full vei på en litt krevende bane i den siste starten (aktuell feilfritt).

Vår rangering V65-2: A: 9 B: 8-11-10-2 C: 7-4-12-1-3-6-5

V65-4/V5-1, 2100 meter autostart
En rekke lovende ungdommer setter hverandre i stevne i dette varmblodsløpet i relativt lavt grunnlag i V65-4, og hvem som er best av duoen 4 Baldini og 7 Concorde W. er ikke godt å si. De har vunnet hhv fire og tre strake triumfer, og vi har ikke sett bunnen i noen av dem (vi står på disse to på våre V5-forslag).

Førstnevnte vant lett på fine 17.1 full vei i den siste starten, og forut for denne starten etter litt pause har 4-åringen etter sigende sett veldig fin ut i trening. Sistnevnte så ikke sluttkjørt ut ved triumfen på 16.9 full vei i den siste starten, og selv om sporet ikke er mye å rope hurra for, må han krysses på alle bonger.

Bak denne duoen lurer to outsidere i fine spor, og da snakker vi om 1 Lucky Dream og 2 Dreampoint (de krysses på våre to største V65-forslag). Førstnevnte debuterer for Trond Anderssen, og treningsrapportene er gode. Sistnevnte stod på fint til sølv på 17.0 full vei sist, og han virker til å være i rivende utvikling.

Vår rangering V65-4/V5-1: A: 4-7 B: 2-1 C: 9-3-10-5-6-11-8

Annonse: Grø ser det ikke andre ser og trykker pedalen i bånn i V65-2 og lanserer en herlig 15-oddser

V65-5/V5-2/DD-1, 1609 meter autostart
Et flott sprintløp for kaldblodshester venter oss i V65-5, og vi synes vinnerkandidatene er mange. Fire hester hever seg dog litt over mengden, og spennende som et fjerdevalg i spillet er 5 Argr G. Blåser til tet, og på en kjapp sprint ser vi ingen grunn til at kusk Kristian Malmin skal slippe føringen i løpet.

Knutsen-traveren har vunnet nesten samtlige av sine syv triumfer i karrieren fra spiss, og sist han gjestet dagens arena ble det en enkel seier på 26.7 (26. september i fjor) over aktuell distanse fra tet. Gikk fine 25.3 på en sprint i den påfølgende starten, og da er det lite å utsette på fartsressursene der i gården.

Storfavoritt blir 8 Norheim Jærv, men en kjapp sprint i fra dette sporet kan umulig være gull. 5-åringen har gått 26.6 som best på en sprint før, men det må bli en tung tur rundt for Järvsöfaks-sønnen denne gangen. Vant i den siste starten på 33.6 i et stayerløp, og da er det intet å utsette på formen på ham.

Kan selvsagt vinne med litt flyt på veien, men vi tror det er snakk om en storfavoritt i fare. Sjokkerende god i den siste starten ved triumfen på 26.1 over aktuell distanse i den siste starten var 10 Gann Min, og undertegnede gikk i hvert fall på en blemme da. Da må vi ta ham på alvor i kveld, og vi krysser tidlig.

Voldsomt forbedret i regi Jan M. Bjerring er 4 Maramorjenta (avsluttet strålende til sølv på 26.4 over aktuell distanse sist), og i fra et fint spor i kveld, må hun krysses tidlig. På vårt store system får vi også plass til duoen 2 H.M. Hird Balder og 3 Jentungen, men da bør vel også vinneren av dette løpet være nevnt.

Vår rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 5 B: 8-10-4-3-2 C: 1-9-12-11-7-6

V65-6/V5-3/DD-2, 2100 meter autostart
Et varmblodsløp med mange vinnerkandidater avslutter denne V65-rebusen, og vi tyr da følgelig til bred gardering. Nestffavoritten 12 Photo Va Bene står litt ille til, og han var langt under pari i et V75-løp i den siste starten. Det gjør oss litt usikre, men tilbake i slag legger 5-åringen dette feltet på rygg til slutt.

Lekte med tilsvarende motstand ved triumfen på 17.1 full vei i den nest siste starten, og det er vondt å ikke sette Hamre-traveren fremst. Det ble sølv på 17.5 full vei bak favoritten for 6 Memory`s Boy i den siste starten, og den sterke Home Alone-sønnen kjemper ventelig i fremste rekke på ny i en feilfri utgave.

Spennende til i sitt innerspor står 1 Redneck, og på en god dag kan Gulbransen-traveren lede rundt om. Mistet en sko i den siste starten, og da glemmer vi det løpet. Vant to løp forut for den starten, men imponerte ikke ved triumfen på 16.1 over en sprint i den nest siste starten. Kan bedre enn det, og vi krysser tidlig.

Spennende etter pause er 4 Sanner Sid, og han gikk strålende løp hele veien mot klart tøffere konkurrenter enn dagens før hvilen (treneren pleier å ha hesten vel forbredt). Se også litt opp for 10 Maria Nova som holder strålende form (avsluttet flott til fjerde på 18.1 full vei etter galopp sist), og hun er lite spilt med sine 12%!

Vår rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 12 B: 6-1-4-10 C: 9-2-7-5-11-3-8

V5-4, 2100 meter autostart
Vi synes dette varmblodsløpet hvor de stallansatte skal i aksjon i V5-4 ser vidåpent ut på forhånd, og da tyr vi likegodt til helgardering. Sterk som få er 3 Quayside, og i denne typen løp blir det som regel kjørt litt friskt i underveis. Det vil i så fall 9-åringen profitere på til slutt, og med tilsvarende innsatser som før litt hvile, er han seiersaktuell. Vant på flotte 17.3 over 3160 meter i den tredje siste starten, og i den nest siste starten var han kun slått av Lightsonlightsoff.

Strålende form holder 5 Ocean Pearl, og det kan være snakk om tethesten i løpet (hvis formløse stall Tvedt skjønner at de må ha ryggløp). Toer bak gode Georgie Mae (fryktelig bra den) på 15.1 over en sprint sist, og på full form står også 7-årshoppa full distanse. Vondt for å få full klaff har 7 Born Hot, men det er stålform der i gården. Avsluttet bra til fjerde på 16.6 full vei i den siste starten, og med litt flyt på veien i fra et litt sjanseartet spor, tror vi på en topp vinnersjanse.

Et voldsomt oppsving nå på slutten har 9 Mr. Coron fått, og sporet i kveld er fint. Toer bak svært gode Blended Belouett på sterke 16.4 full vei i den siste starten, og 10-åringen er snakk om en opplagt vinnerkandidat. Stall Tvedt er som sagt formløs, men det er ingen tvil om at 1 View Love duger på sitt beste. Uforandret fin form holder 2 Bravo Af Rosenhill, og det samme kan nesten sies om duoen 6 J.C. Heigen og 11 Dino Dean (utstyres også med gode kusker).

Vår rangering V5-4: A: 3 B: 5-7-9-1-2-6-11 C: 4-10-12-8

V5-5, 1640 meter voltestart
Et sprintløp for kaldblodshester i lavt grunnlag avslutter denne V5-rebusen, og det er ikke alt for høy klasse på deltagerne. Vi synes 6 Holt Kvikk er lite spilt med sine 15 % (dog lav omsetning kl. 11.00), og da setter vi et friskt bakerspill. Han går foreløpig litt med håndbrekket på, men vi tror han blir rikitg bra på sikt.

I den siste starten avsluttet Gjerstad-traveren flott til sølv på 32.1 full vei, og løp i kroppen etter en mindre pause bør ha gjort godt. Flink fra start, og mot ikke alt for skarp motstand tror vi på en topp vinnersjanse. Han blir med respekt å melde kuskeforsterket med Geir V. Gundersen i kveld, og da synes vi han er spillbar.

Ikke som best i de to siste startene har 7 Mellem Borken vært, og formen ser ut til å være dalende på ham. Sliter med aksjonen gjør 4 Lille Jerkeld, og da kan umulig en kjapp sprint være noen fordel. Dårlig fra start, og da trekker et trangt fjerdespor ned. De øvrige i løpet er ikke mye å skryte av, og da lar vi det stå til.

Vår rangering V5-5: A: 6 B: 4-7-3-2 C: 1-8-9-5

Stort abc-system i V65!
Innleveringspris, kr. 2088.- (over fire bonger)
Stamme 4032 rekker (3*7*1*4*6*8)
6-7-11
A: 9 B: 2-8-10-11 C: 4-7
7 Briskeby Rauen
1-2-4-7
A: 5 B: 4-8-10 C: 2-3
A: 12 B: 1-4-6-10 C: 2-7-9

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V65!

Utfylling:

Bong 1, kr. 576.- (a*abc*abc)

Bong 2, kr. 576.- (bc*a*abc)

Bong 3, kr. 360.- (bc*bc*a)

Bong 4, kr. 576.- (b*b*b)

Lykke til!