Stor tysk dag i VM for amatørkusker

Tyskeren Hans Jürgen von Holdt tok seg av begge løpene under den fjerde kjøredagen av VM for amatørkusker i USA. For Bjørn Steinseth ble det en annen og femteplass.

Det ble tyskeren Hans Jürgen von Holdt sin store dag da det ble kjørt to løp i VM for amatørkusker i USA tirsdag. Denne gangen var arenaen 800-meters banen Yonkers i New York.
I kveldens innledende løp ga tyskeren hesten Colonial Mansion et perfekt løp, og avgjorde tidlig på oppløpet. Bjørn Steinseth satt i sulkyen bak Dan, og også de fikk en perfekt reise. Hesten fullførte fint til klar annen, men kunne ikke true vinneren.

Begge løpene denne dagen ble kjørt med travere, og også i det andre oppgjøret ble det enkelt for von Holdt. Han ledet hele veien med Paradise Quikie, og kunne for andre gang vinke fornøyd til publikum på oppløpet.
På de neste plassene fulgte danske Teddy Wang og Robert Mellsop fra Australia, mens amerikaneren David Siegel måtte nøye seg med fjerde med storfavoritten Homestead Branded, etter å ha sittet fast lenge i tredje innvendig.
Steinseth sitt oppsitt Indian Hill Laser spurtet ganske fint fra baktroppen, men rakk ikke frem til bedre enn en femteplass.

Mesterskapet avgjøres onsdag med ettermiddagskjøring på Freehold og kveldskjøring på Meadowlands.