Lerum med ny V4-fest 20. september - Kr.960 ble til Kr.54 841
V4-tipsene til undertegnede satt igjen svært godt i lunsjen til Sverige. Steindype Mellby Ivy (3,5%) ble trukket frem som en tenkbar skrell, og sjokket Danilo H.B. (4,6%) stod først på ranken. DD ble ranket ut på TO rekker, og oddsen ble saftige 277,06! V4-bongen til Kr.960 satt som den skulle, og her ble utbetalingen hele Kr.54 841,-. På Eksperten ble det totalt levert tretten bonger, og seks av disse betalte ut Kr.54 841 hver seg. Omsetningen var 9 000, og totalt spilte vi inn 329 046,-

Gikk du glipp av følgende? :

V4-3 : 2 Bahia – Har falt tung som storfavoritt i årets to første løp, og sist så den heller ikke noe bra ut. Blir igjen hardt betrodd, men før denne viser seg frem igjen på sitt beste så avstår vi fra et bankerspill. Sjokket i løpet kan 9 Mellby Ivy være. Er nemlig bedre enn raden, og viste 10,8 s 800m sist. PASSES!

V4-4 : 7 Danilo H.B. – Gikk fullt godkjent i debuten for sin nye trener sist, men hadde nok også godt av det løpet, og kan ventes ytterligere forbedret nå. Får dessuten på seg en BIKE, og det er kun et pluss. Kommer ut i et jevnt løp, og kan vinne dette om det bare klaffer litt nedover startsiden. SE OPP!

Lørdag venter en av de største jackpotomgangene gjennom tidene. Det ligger altså voldsomme 66,5 millioner ekstra i sjuerpotten på Solvalla. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.3 750.

Lerum med V4-fest i Årjäng 16. september - Kr.960 ble til Kr.55 222
Det ble særdeles vrient i Årjäng denne fredagen, og ingen greide hverken V65 eller V4. I V4-spillet satt dog undertegnede sine tips bra, og det ble noen solide treere for de som tok rygg på den store bongen til Kr.960. Steindype Slotts Anna (0,9% - odds 56,61) var nemlig med på kun tre hester, og det må kalles et solid lås. Vi røk på to hester i V4-3, og det ble dermed to treere på bongen til Kr.960. Utbetalingen ble storfine Kr.55 222 for disse to treerne. På Eksperten ble det levert åtte V4-bonger, og tre av disse (fire andeler a Kr.300 / fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) betalte ut Kr.55 222 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Boden byr på V64-JACKPOT i kveld, og det er en spennende omgang vi har foran oss. Den beste bankeren dukker opp i V64-4, og det løpet taper ikke 3 Brageson om alt går riktig for seg. ALL IN! Ta rygg på følgende:

V64-1 : 2 Roller Coaster Ås – Leverte en solid debut for Månsson sist, og den burde ha en hel del å hente mot overkommelig motstand fremover. I kveld har den nydelige betingelser foran seg, og skal ha en stor sjanse om den leverer som sist. 1 M.T. Oberon – Har fått to løp i kroppen etter pause, og gikk en råsterk sluttrunde sist. Sporet er sjansebetont, men blir den bare ikke fast så duger den. Motbudet.

V64-2 : 5 Livi Passport – Trakk seg fra dødens sist, og det er ikke slike opplegg denne skal ha. Her fyker den normalt til tet, distansen er den riktige, og den blir neppe enkel å plukke ned om den leverer som best. Settes knepent først selv om den er noe tøffere ute i grunnlaget.

V64-3 : 7 Bollinger Bishop – Er bedre enn raden, og den skal passes i kveld. Var ikke tom over mål sist, og så fin ut i målgangen. Har blitt strøket inn ett spor, motstanden er den riktige, og vi iler til med tipsnikken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 3 Brageson – Har et gaveløp foran seg i kveld, og vinner dette om den leverer som den skal. Gikk en råsterk sluttrunde sist, og vi hadde 21,9 s 800m på klokken. Her blir det normalt tidlig tet, og da skal dette løpet være over. Dette er kveldens i særklasse beste banker.

V64-5 : 7 Selmer I.H. – Gikk kun helt greie løp de siste gangene, og fikk seg en liten pause etter det siste løpet. Kommer i kveld ut mot helt riktig motstand, den elsker Boden, og vi er inne på at vi får se en ordentlig god Selmer I.H. i kveld. Er den som best, ja, da tåler den å bli brukt hele veien. Er dessuten blitt strøket inn ett spor, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. PASSES!

V64-6 : 12 Soleil D’Inverne – I finalen er det veldig åpent, og her garderer vi bredt. Ideen kommer ut etter en liten pause, den er fikset på, og rapportene er gode. Støter på riktig motstand, den trives på distansen, og kommer den seg rundt uten noe tull så skal sjansene være fine. Settes knepent først.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.