Gå til sidens hovedinnhold

Stor V64-jackpot med 1,1 millioner ekstra på Åby

Åby byr på en åpen og spennende JACKPOTOMGANG i kveld, og dette er en omgang vi virkelig gleder oss til! Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte vurderinger?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


I lunsjen onsdag så serverte undertegnede meget sterke V4-tips til Bergen, og V4-bongen til Kr.240 betalte ut meget fine Kr.2 020,-. I V86-omgang fra Sverige var ikke tipsene like solide, og det var kun de to største systemene på Eksperten som fikk fullklaff (fire andeler a Kr.1 500 / tyve andeler a Kr.300). Disse systemene betalte ut Kr.14 263 hver seg.

I kveld er det altså JACKPOT på Åby, og det ligger over 1,1 millioner ekstra i sekserpotten. Vi banker 4 Down Town Girl (V64-5), og skal til lukene med følgende:

V64-1 : 8 Armour AS – Er i en helt egen klasse på ren kapasitet, og det er noe alle vet om. Har dog ikke fungert på lange tider, og greide også å feile seg bort i årsdebuten med få hester i volten. I kveld rykker man skoene, og det er klart at det er positivt. Slet dog med å fungere på den balansen i de siste startene i fjor, og vi vil gjerne se litt ordentlig form før vi tør å gå ALL IN på denne. Er veldig motivert, men altså ingen banker for oss.

V64-2 : 14 Vasco De Gama – Helskummelt løp, og her garderer vi bredt. TUNGT BETRODD blir 9 Aloha Chip, men hestene til Robert Bergh pleier å trenge en blåser i kroppen etter opphold, og når det gjelder storfavoritten så har den aldri vunnet på tre forsøk etter en såpass lang pause som dette. Vår ide holder veldig fin form, og ligger veldig i skorpen. Er dønn riktig ute i grunnlaget nå, og med tempo feller nok den de fleste til slutt. Prøves som et helfrekt objekt i et ellers veldig åpent oppgjør.

V64-3 : 3 Himalaya Sisu – Dette er en fin hoppe som gjør en spennende start etter at vintertreningen er gjort unna. Er brennkvikk i uttaket, og her blir det fort tet/eventuelt rygg leder. Kommer ut fra en stall med ganske bra form på hestene, og Himalaya Sisu kan fort være en vinner direkte. PASSES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-4 : 2 Inspector Gadget – Var hakk i hel på en såpass god hest som Mellby Good nest sist, mens den også sist var positiv etter en ganske tøff reise. Har vinnerform i kroppen, her er det med få unntak billig i mot, og fra et nydelig spor bak bilen gir vi den tipsnikken.

V64-5 : 4 Down Town Girl – Har aldri tapt, og altså vunnet 6 av 6. Var klart mer spenstig enn første gang ut nå sist, og vant utrolig enkelt på 15,9/2140ma. Hadde MASSE krefter igjen, og det etter en avslutning i 12-fart. Har normalt ingen problemer med å vise frem en 14-tid om forholdene skulle bli OK, og vi tror ikke den taper dette om alt går riktig for seg. VI BANKER!

V64-6 : 7 Baron Frontline – Hadde gått en lav 13-tid uten galopp sist, og den holder bra form. Mistet aksjonen sist, og det var grunnen til galoppen. Nå er den langt billigere ute, og må ha en stor sjanse om den bare fungerer som best. Motivert, men… 3 Twigs Got U. – Får på seg en BIKE for første gang i karrieren, den står i et bra spor, og er selvskreven på bongen direkte etter pausen.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.