PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenMicro Vick (11-valg - odds 36,89) - sjekket du vår info?
Under V86-omgangen 5. januar så advarte undertegnede for en ordentlig smellkaramell i spillet. Micro Vick hadde faktisk kun 1% av innsatsene på seg, og var helt uspilt. Vi hadde fakta god tro på dette supersjokket, og serverte følgende info:

V86-5 : 11 Princess Kloster – Har slitt litt med sykdom i vinter, men var frisk sist, og spurtet da sterk innvendig på oppløpet. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, den er lynrask fra start, og møter dønn riktig motstand. Tar en svært etterlengtet seier? 14 Micro Vick – Har ikke noe veldig bra rad, men den lyver, og vi er litt inne på at denne kan supersjokke om det skulle klaffe litt underveis. Kom til mål med krefter igjen sist, mens den spurtet meget bra etter hinder på veien nest sist. Viste 10,5 s 600m da. Får opp Christoffer Eriksson i kveld, og vi liker endring av kusk på hopper. Vårt helfriske motbud!

Det store høydepunktet denne torsdagen skjer på Åby, og her er det altså JACKPOT med over 1,4 millioner ekstra i sekserpotten. Omgangen som venter er nesten som vanlig spennende på Åby, og vi tror på en bra utbetaling. Den beste bankeren kommer ut i V64-4. og der står vi alene på 9 Alpha Peak. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 10 Diversity Pellini – Innledningsløpet er veldig jevnt blant de beste, og vi plukker med oss noen hester. Ideen føler vi dog er bare BEST om den først har dagen. Gikk enormt etter galopp nest sist, mens den var under pari i ganske tøffe omgivelser sist. Andre Eklundh opp er et pluss, og leverer den som nest sist så har den en stor sjanse i et løp som dette. MÅ MED PÅ ALT!

V64-2 : 4 Eieio – Imponerte oss litt sist, og den vant med tilsynelatende mye krefter igjen da. Viste 14,0 s 800m, og var altså ikke tom på det. Møter bedre hester nå, men vi blir ikke overrasket om denne kan en 14-tid, og fra et bra spor bak bilen er vi på vakt. Tungt spill blir det på 5 Puycheric Wine som spurtet bra sist, og som utvikler seg fint. Skulle den komme seg foran så har den naturligvis en bra sjanse, men får den svar så er den sårbar. Blir derfor kun en gardering for oss.

V64-3 : 5 King Of Greenwood – Var ikke rigget til i debuten for Per Henriksen nest sist, og gikk da kun på det jevne. Sist festet man på en BIKE, den blåste til tet, men kusken ville kjøre i rygg, og etter hvert ble det tredje innvendig. Fant lukene i den siste svingen, og den avsluttet voldsomt til seier med masse krefter igjen. Var en helt annen hest kontra første gangen ut, og vi likte det vi fikk se. Her ladder nok Stefan Persson for tet, og da burde egentlig dette løpet være over. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 9 Alpha Peak – Så utrolig bra når den debuterte under sal sist, og den jogget altså 14,4/2180mv som mer eller mindre fulltanket. Nå har den fått det løpet i kroppen under sal, og ofte så blir hester bedre og bedre i denne stilarten om de først liker det. Er den som sist så bomber den fort rundt dette lille feltet, og det er snakk om en svært motivert favoritt.

V64-5 : 5 Explosive Peak – Debuterte for sin nye trener sist, men det klaffet ikke helt da. Havnet på vingel fra start, før den ble bakket ned i køen. Avsluttet fint innvendig på oppløpet, og kom til mål med litt krefter igjen. Er en traver som er herdet mot vel så gode hester som dette, man har siktet på kveldens oppgave, og den står perfekt inne på pengene. Sporet takler den normalt, og distansen er kun et pluss. Slår til som en godbit?

V64-6 : 4 Romero – Får overta teten fra 2 Echelon, og siden renner den unna til seier? Så imponerende bra ut med sko på alle fire sist, og den leverte en svært solid innsats da. Kan nok sprinte en 11-tid, og kan umulig bli enkel å fange. En som kan gjøre det er Åby-spesialisten 2 Echelon. Det ble feil for denne sist, men det blir det neppe i kveld. Her «STINKER» det rygg leder i lange baner, og da kan den avgjøre dette via siste indre. DOBBELT A-VALG!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.