Gå til sidens hovedinnhold

Stor V64-jackpot med Kihlström i hovedrollen

Enorme 1 155 221 ekstra i sekserpotten! Vi jakter den ekstra JACKPOTCASHEN med en banker som må ha en stor sjanse å lede sitt løp fra start til mål...

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


En svært innholdsrik uke venter, og fokuset denne uken er rettet mot Bjerke. Lørdag venter en STOR V75-omgang med V75-finaler. Søndag er det endelig klart for Oslo Grand Prix, og det blir som vanlig en INTERNASJONAL V75-OMGANG fra denne superdagen. Vi kommer naturligvis tilbake med tips til begge disse kjøringene, og husk også på at vi sender ALT GRATIS fra Bjerke denne helgen.

Her skal det dreie seg om den GEDIGNE V64-JACKPOTOMGANGEN til Färjestad i kveld, og det er en spennende omgang som venter. Flere av løpene er alt annet enn lettløste, og det kan fort vanke en bra bunke med tusenlapper til de som greier å løse denne V64-rebusen. Vår beste banker i omgangen kommer ut i V64-1, og der tror vi mye på tet og slutt for 1 D. Day Zet. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 1 D. Day Zet – Har en riktig oppgave foran seg, og vi åpner med et bankerspill. Var tung etter pause sist, men gjorde uansett jobben sin, og vant sikkert. Er garantert MYE forbedret med det løpet i kroppen, den er veldig kjapp fra start, og vi tror bestemt at dette dreier seg om tet og slutt. Innersporet på Färjestad er ikke optimalt over 2100ma, men klart bedre over 1640ma, og det burde gå fint. ALL IN!

Vi setter kun opp ETT V64-JACKPOTSYSTEM til kveldens omgang. Du finner andelene ved å klikke på denne lenken. Virker ikke lenken = da er det utsolgt.

V64-2 : 1 Teton Game Of War – Har gjort OK innsatser på slutten, og formen er slett ikke verst. Er normalt kjapp i vei med volte, og fra dette sporet er nok Markus Svedberg på tetjakt. Lykkes han å svare ut de andre så er mulighetene veldig gode for at dette kan dreie seg om tet og slutt. 7 Dats Pepito – Har vært svak på slutten, og formen er svært usikker. Er egentlig ikke så verst, og den er dessuten LYNRASK fra start med volte. Har den en av sine bedre dager så er vi litt inne på at den kan skrelle fra eventuelt tet.

Vi setter kun opp ETT V64-JACKPOTSYSTEM til kveldens omgang. Du finner andelene ved å klikke på denne lenken. Virker ikke lenken = da er det utsolgt.

V64-3 : 2 Girlpower Sisu – Er bedre enn raden, og helt klart skrellaktuell i et løp som dette. Den var god i nederlaget mot en såpass bra hest som Helluva AM tredje sist, før den fulgte opp nest sist med å vise 13,1/1800m etter galopp. Sist ble den grovt hindret ned mot siste sving, men gikk siden fullt godkjent i kulissene. Her er den sikret et bra opplegg, motstanden er den riktige, og med flyt kan den altså skrelle. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-4 : 14 Witty – Er variabel, men mer enn god nok til å ta seg av et løp som dette om den bare leverer som den skal. Var ikke helt bunnskrapt over mål sist, og formen er fakta ganske bra. Har vært veldig tøft matchet på slutten, og den har en billigere oppgave foran seg i kveld. Blir det bare litt tempo så pleier denne å ha en fin speed til slutt, og som veldig lite spilt er den spennende. PASSES! Se også opp for 10 Marble Arch som har fått løp i kroppen etter en lengre pause, og som var fullt godkjent fra dødens på 4 Stella Nova Race da. I kveld rykkes skoene, og Goop sitter seg opp…

V64-5 : 6 Hipster AM – Har gjort to løp etter den kom til Sverige, og siste lekte den altså hjem seieren på sterke 11,7/1640ma. Voltestart er nytt for denne US-importen, og vi vil gjerne se den med volte før vi går hardere til på den. Nå nøyer vi oss med å sette den først, og avstår fra et bankerspill.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-6 : 3 Smokey Herman –
Dette løpet vinner 10 Vae Victis Club om den bare kan skikke seg. Det har den ikke gjort de tre siste gangene, og det er klart vi bare må prøve å spekulere litt da. Det store objektet i dette løpet ligger litt i skorpen, og kan ikke få en spesielt mye bedre oppgave enn dette. Feilet riktignok sist når man skulle bakke den ut i noen luker i den siste svingen sist, men det setter vi på utturskontoen. Gangen før fullførte den fint på en god tid, og var skikkelig bra etter pause. Er veldig kjapp fra start, den har vunnet hele 20 av 30 løp som den har gått i tet, og i kveld ligger vel det til rette for å prøve igjen? Prøves som et helfrekt objekt!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.