Lerum med V4-fest i Årjäng 16. september - Kr.960 ble til Kr.55 222
Det ble særdeles vrient i Årjäng denne fredagen, og ingen greide hverken V65 eller V4. I V4-spillet satt dog undertegnede sine tips bra, og det ble noen solide treere for de som tok rygg på den store bongen til Kr.960. Steindype Slotts Anna (0,9% - odds 56,61) var nemlig med på kun tre hester, og det må kalles et solid lås. Vi røk på to hester i V4-3, og det ble dermed to treere på bongen til Kr.960. Utbetalingen ble storfine Kr.55 222 for disse to treerne. På Eksperten ble det levert åtte V4-bonger, og tre av disse (fire andeler a Kr.300 / fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) betalte ut Kr.55 222 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi har en aldeles fantastisk JACKPOT-uke foran oss, og dette er rett og slett en helt spesiell uke. Det er altså JACKPOT mandag, tirsdag, fredag, lørdag, og søndag... Det største HØYDEPUNKTET denne uken skjer på lørdag hvor det er MULTIJACKPOT I V75-SPILLET på Solvalla klokken 16.20. Her ligger det spinnville 66 525 615 ekstra i sjuerpotten. Som om ikke det er nok så blir det i tillegg GULLJACKPOT i V75-spillet fra Orkla lørdagskveld klokken 20.00. Vi byr på fyldige tips til begge baner, men når vil disse være klare? V75-tipsene til Solvalla blir lagt ut fredag ettermiddag, mens V75-tipsene til Orkla blir lagt ut ca 0900 lørdag.

Det er altså STOR V64-JACKPOT i kveld, og dermed blir det hele litt ekstra interessant. Vi jakter jackpotkronene med å banke 1 Pastors Girl (V64-4). Taper ikke sitt løp fra tet, og burde lede rundt om. ALL IN! Ta rygg på følgende:

V64-1 : 9 Kentucky Lobell – Innledningsløpet er veldig jevnt, og det skiller lite. Ingen er faktisk 100% sjanseløse. Hesten vi plasserer knepent først fullførte sterkt sist, og holder flott form. Kan få det sydd opp fra sitt fine smygspor, og den må med på alt. Løpet garderes dog bredt.

Tirsdag venter en stor V75-jackpotomgang på Bjerke. Ved å klikke på denne lenken kan du allerede nå kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.1 500.

V64-2 : 7 T.Waal’s Kastor – Viste 12,7/1900m etter galopp tredje sist, så var den overlegen nest sist, mens den trakk seg noe siste 100m sist. Er en bra hest i grunnlaget, rapportene er fine, og den skal trives på distansen. Settes knepent først. 1 Platinium – Er bedre enn raden, og kom sterkt tilbake etter galopp sist. Innersporet kan bli en felle, men over denne distansen burde det uansett løse seg. Skal med på alt.

V64-3 : 10 Marabou Brodda – Dette er en veldig fin hoppe som er betydelig bedre enn det grunnlaget den har på konto. Lekte hjem seieren sist, og var ubrukt på 15,1/2140mv da. Bakspor på tillegg er naturligvis ikke et pluss, men løser det seg bare litt underveis så må denne ha en stor sjanse i et løp som dette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 1 Pastors Girl – Var med på en knalltøff åpning i 08-fart sist, før det ble rygg leder. Avgjorde sikkert når lukene kom på oppløpet, og viste frem sin herlige vinnerskalle. Forsvarer den innersporet så er dette løpet over, og det er en motivert favoritt som også vi tror på.

V64-5 : 1 Lozano Boko – Spurtet ned gode hester sist, og kom til mål med krefter igjen. Gangen før var den helt RÅ på Tingsryd. Har mye inne, og blir den bare ikke fast så skal sjansene være gode. 6 Icebreaker Sisu – Dundret til tet nest sist, og gikk da meget solide 13,1/2140ma. Skulle den komme seg foran i kveld så vil den lede lenge, og må med på en tidlig gardering.

V64-6 : 2 Oscar L.A. – Kommer ut etter en treningspause, og vi har en mistanke om at Stall Lövgren har siktet mot denne oppgaven med 125 000 i førstepremie. Sitt beste løp i karrieren gikk den fjerde sist på Solvalla hvor den var monstergod fra dødens. Var klink overlegen på 11,0, og la inn 09,0 s 800m. Minuset er at den ikke er helt stabil bak bilen, og den kan feile, Blir derfor ingen banker.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.