Det er dessverre problemer med å logge seg inn på spillboksen øverst i denne artikkelen. OBS: Klikker du på SPILL-KNAPPEN i spillboksen under fungerer innloggingen som den skal.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


Undertegnede var på HUGGET under V75-omgangen på Axevalla søndag. Rally Gunnar (4-valg), Around The World (3-valg), Rapido S.W. (3-valg), og Bastian (2-valg) ble alle dradd frem som objekter i omgangen. Corleone DK innfridde som dagens stålbanker. Dessverre så fanget vi ikke opp SKRELLEN Jetstream Rapida (6-valg) på tre hester, og måtte derfor nøye oss med tre seksere og en haug med femmere på V75-bongen til Kr.480. Utbetalingen på den ble Kr.3 957,-.

Til Mantorp i kveld er det altså JACKPOT med over 1,1 millioner ekstra! Vi banker 14 Mack Dragan (V64-4), og skal til lukene med følgende:

V64-1 : 9 Leonas Sami – Bli knallhardt betrodd i innledningsløpet, og den rader opp i stor stil. Dog er vi ikke veldig fornøyd med aksjonen til denne, og spesielt sist slet den. Var heller ikke helt optimal nest sist. Om den ikke er fikset på før kveldens oppgave så er vi fakta skeptisk til hvordan den vil henge sammen. Har dessuten tjent rasker kroner, og glem ikke at den i fjor hadde 0 seire på 18 forsøk… 2 Au Gratin – Er det soleklare objektet, og hesten som bare må prøves her. Kom ut etter at vintertreningen var gjort unna sist, og den var noe tung. Funksjonelt var den klart bra, og den hadde svært godt av det løpet i kroppen. I kveld rykker man skoene rundt om (SKO SIST), og man spenner også på den en BIKE (vanlig sist). Dette er svært spennende utstyrsendringer, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro en hel del på Au Gratin! Vår favoritt!

V64-2 : 3 M.G. Livin Miracle – Var strålende opplagt etter pause sist, og da jogget den 16,4/2140mv med krefter igjen. Er trolig ytterligere forbedret til kveldens oppgave, den er lynrask fra start, og blir dessuten SOLID kuskeplusset med Magnus A. Djuse. Taper normalt ikke et billig løp som dette fra tidlig tet, og denne må bare spilles i kveld.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.V64-3 : 2 Eye In The Sky – Er etter Kings Blondie som har avlet den ene kanonen etter den andre. Også Eye In The Sky er flink, men den er nok ikke like kapabel som sine brødre. Ble plukket ned på streken etter pause sist, og gjorde et godkjent løp etter oppholdet. En oppjaget sprint er kanskje ikke et pluss, og den risikerer dessuten svar. Motivert, men… 1 Aurora Palema – Ble det et veldig «TRØKK» på i lukene etter pause sist, men da ble det galopp og game over direkte. Er lynrask fra start, og fra dette sporet blir det tet/eventuelt rygg leder. Regnes. 3 Jori Boko – Følger bilen fra start, og her skal de innvendig virkelig stå tidlig opp for å kunne svare. Formen er helt OK, men nå som det skal dreie seg om sprint så er den langt mer aktuell enn de siste gangene. OBS. Disse tre skiller seg klart ut.

V64-4 : 14 Mack Dragan – Har motstandsmessig et gaveløp foran seg i kveld, og selv om den pleier å trenge et løp eller to i kroppen før formen er på topp så ser vi egentlig ikke helt hvordan den skal kunne tape dette. Det er to strykninger på strek, og fra sitt perfekte springspor på tillegget så kan fort Jepson komme fykende direkte. Er nemlig lynrask ut på volte. Er vant til å møte helt andre hester enn dette, og er den bare frisk, ja, da taper den normalt ikke et såpass billig løp. Trenger dessuten poeng for å komme med i litt bedre løp igjen, og hadde derfor aldri blitt dradd ut, uten at man hadde hatt tro på seier. DETTE ER DAGENS BESTE BANKER!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.V64-5 : 7 Benjamin S.H. – Er feltes i særklasse beste hest, men Fredrik Persson varsler at han vil bakke i årsdebuten, og dermed er dette sjansebetont. 9 Jesper Trot – Fikk endelig vinne sist, og er en bra hest i grunnlaget. Kan kanskje få det sydd opp fra et spennende smygspor nå, og med tempo skal den være HET. 1 Timotee Journey – Var fullt godkjent i nederlaget mot Mas Capacity sist, og blir hardt betrodd her. Vær dog litt OBS på at den er svært sparsomt startet, og det er neppe uten grunn. Fungerer den som best så kan den naturligvis lede et løp som dette rundt om.

V64-6 : 2 Activist – Er egentlig en veldig fin traver som dukker opp i banen etter et lengre avbrekk. Gikk et helt OK prøveløp, og la da inn en sisterunde i 17-fart. Trenger nok noen løp før formen er på topp, men på ren grunnkapasitet er neppe noen bedre. 13 Akbar – Galopperte sist, men gikk klart bra mot mye bedre hester enn dette nest sist. Er jevn/normalt sikker, og distansen er ikke et problem. Runder mange i sluttrunden, og den skal med på alt. OBS!