Gå til sidens hovedinnhold

Stor V64-jackpot med over 1,2 millioner ekstra

Svært spennende JACKPOTOMGANG, og det er knallgod klasse på løpene! Vi jakter jackpocashen med en banker som har hevdet seg mot bedre hester enn dette...

Lerum med solide tips i Bergen 1. juli - Kr.2 880 ble til Kr.31 000
Juli-mnd startet på en meget bra måte da den store bongen til undertegnede satt som et skudd i Bergen. To V65-bonger a Kr.2 880 (fire andeler a Kr.750) ble levert på Eksperten, de var GANGET MED TO, og betalte derfor ut meget fine Kr.31 000. I V5-spillet ble det fullklaff for bongen på Kr.480, også den var GANGET MED TO, og betalte ut Kr.5 760,-. En av godbitene som ble servert denne kvelden var Tom Odin (18,4%), og den stod først på vår rank som en herlig frekkis!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Färjestad kjører både fredag og lørdag, og i kveld er det altså duket for en fantastisk JACKPOTOMGANG hvor det ligger hele 1 281 130 ekstra i sekserpotten! Den beste bankeren i omgangen kommer ut i V64-4, og der må vi bare tro mye på tet og slutt for 5 Larry Wood. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 7 Deliver – Svante Ericsson sine hester er ordentlig på gang igjen, og i går fikk vi inn Redneck Woodland som en ordentlig deilig ide. Her seler han ut Deliver, og det er snakk om en grunnkapabel 5-åring som vi holder ganske høyt i grunnlaget. Er kjapp fra start, sporet burde passe perfekt, og skulle Ulf Ohlsson greie å finne teten med den, ja, da er vi litt inne på at han faktisk kan overraske. OBS!

V64-2 : 4 Rapunzel – Trakk seg noe i debuten for Stall Goop sist, og trengte det løpet i kroppen. Varmet veldig fint, og det er snakk om en bra hoppe dette. Her renner hun fort til tet, og på en lynrask bane kan det dreie seg om tet og slutt på en normal dag. Må bare prøves med helt perfekte betingelser!

V64-3 : 3 Swept Wing – E3 Consolations for hopper, og dette er et svært spennende løp med flere tenkbare skreller. Vår ide rykket man skoene på sist, og det fikk mildt sagt ønsket effekt. Ble da sittende bom fast med tilsynelatende masse krefter igjen. Nå har Goop fått kjenne på den, og fra dette sporet ladder nok han mot tet. Blir ikke enkel å slå om den ser ut som sist, og den må virkelig tas på alvor!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-4 : 5 Larry Wood – Har virkelig radet opp med fine innsatser, og gjort gode løp mot bedre hester enn hva den støter på nå. I forsøket så kom den via sporene på siste bortre, og fullførte klart godkjent på en knallgod tid. Glem ikke at den fjerde sist var heroisk fra dødens mot knallgode hester som Mellby Jinx/Idomenio Sisu… Her tror vi bestemt det blir tet fra et perfekt spor bak bilen på Färjestad, og da må sjansene være store for at den tar årets første seier. DENNE TROR VI MYE PÅ I KVELD!

V64-5 : 1 Give Me Five F.R. – Debuterte for Per Henriksen sist, og vi likte den skarpt. Avgjorde utrolig enkelt til slutt, og så ut som en ordentlig tanks nedover oppløpet. Selv om motstanden var billig så var altså inntrykket ekstremt bra. Er nå kuskeplusset med Jepson, og skulle han komme seg til tet med vår ide så må det en utrolig god hest til for å knekke denne ned. Soleklar tipsener!

V64-6 : 11 Beauty Wind – Har fått ganske dårlig betalt for knallgode innsatser på slutten, og den kunne likegodt stått med to ettall i raden… Avsluttet meget sterkt innvendig til et ytterst knepent tap nest sist, mens den avsluttet meget bra ute i banen sist, og var heller ikke langt bak da. Sitter bare Goop litt bedre på det i kveld så kan fort seieren komme, og den må passes!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.