Gå til sidens hovedinnhold

Stor V64-jackpot med over 1,4 millioner ekstra

Svært spennende omgang hvor våre litt større bonger er uten bankere! Du blir vel med oss i jakten på storcashen i kveld?

Lerum med siste info fullklaff i V75-spillet på Bjerke 4. august
Det ble servert sterke V75-tips til Bjerke denne onsdagen, og skrellhester som Legend Act (4,3%) og Tuxi Tema (11%) ble begge varslet skarpt for (våre andrevalg). Vi røk dessverre på vår hovedbanker Electrique A. i finalen, og det ble dermed kun 6-riktige på vår minste bong til Kr.216.
På Eksperten ble det dog FEST for undertegnedes SISTE INFO bonger. Totalt 12 bonger ble levert, og disse kostet fra Kr.1 000 (10 andeler a Kr.100) til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750). Utbetalingen for de ble fra Kr.13 012 til Kr.15 382,-.

Lerum med nye V86-gevinster 28. juli - samtlige systemer satt i Boden!
Undertegnede kom ikke helt i mål på de flate bongene denne onsdagen, men samtlige FEM SYSTEMER som ble levert satt som de skulle. Fifty Cent Piece innfridde som den klare bankeren i omgangen, og Mindyourvalue W.F. (2-valg) stod alene i a-gruppen. Systemene betalte ut som følger:
* 2 systemer a Kr.6 000 (20 andeler a Kr.300 / 4 andeler a Kr.1 500) betalte ut Kr.33 288,-
* 3 systemer a Kr.4 000 (20 andeler a Kr.200 / 10 andeler a Kr.400 / 4 andeler a Kr.1 000) betalte ut Kr.32 677,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Solvalla byr på en åpen, og svært spennende V64-jackpotomgang denne kvelden. Vi fant ingen klare bankere i denne omgangen, og spekulerer mot samtlige favoritter som blir hardt betrodd. Her er det muligheter for flotte kroner til de med riktig V64-rekke, og vi skal til lukene med følgende:

V64-1 : 2 Deede Star – Er i toppform, og var svært tapper i nederlaget sist. Har ikke det løpet kostet mer enn det smakte så må den ha en god sjanse selv om den skulle havne i dødens her. Plasseres knepent foran 7 Chapuy.

V64-2 : 9 Äkta Lavec – Kom ut etter pause sist, og varslet form direkte. Feilet i stengt posisjon i den siste svingen med tilsynelatende mye krefter igjen. Her er det ikke veldig hardt i mot, sporet burde passe, og her skal man rett og slett være litt på vakt. Slår til som en ordentlig godbit?

V64-3 : 1 Mary AM – Årsdebuterte sist, og gikk helt greit i det ene løpet, mens det ble galopp i det andre (to løp på samme dag). Har egentlig en OK grunnkapasitet, og glem ikke løpet den gjorde fjerde sist. Holdt da bra fra tet mot tøffingen Mellby Illusion, og travet 14,1/2140ma. Til denne starten er den meldt med BIKE for første gang i karrieren, og den blir også solid kuskeplusset med Erik Adielsson. Leder fort dette rundt om på en normal dag. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 10 J.J. Another Vinn –
Ble det helt feil for sist, og hesten var fakta klart bra. Havnet i sporene innledningsvis, hang der en god stund før den ble bakket sist. Satt så i en dårlig rygg, men spurtet likevel positivt i kulissene, og den fikk et pluss i kanten av oss. Her ligger det an til litt kjøring underveis, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. Overrasker mot en ikke veldig tøff motstand?

V64-5 : 3 Boys Stecca – Har ikke imponert veldig i Italia den siste tiden, men vi vet dette at når Gocciadoro kommer med disse til Sverige, ja, da er dem ofte som ren dynamitt. Spant til tet fjerde sist, og vant på en 11-tid da. Er kjapp i uttaket, og vi blir alt annet enn overrasket om den leder dette rundt om. Er meldt skoløs rundt i kveld, og det har den neppe gått mange ganger tidligere på disse knallharde banene i Italia. MÅ BARE PRØVES DIREKTE!

V64-6 : 3 Fabulous Pellini – Kommer ut i en årsdebut etter en lengre pause, og den har vært fikset på i oppholdet. Har trent 15/1600m, og man er fornøyd med den før denne oppgaven. På ren kapasitet tror vi ingen er bedre i finalen, og vi gleder virkelig oss til å se denne igjen. Prøves som en frekkis direkte, neste gang kan den være oppbrukt som et godt objekt…

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.