Gå til sidens hovedinnhold

Stor V64-jackpot med over 1,5 millioner ekstra

Bankeren jakter stolpe i programmet! To mulige supersjokk, og infoen på de vil du ikke gå glipp av! Vi jakter ny lukefest i V64-spillet fredag! Du blir vel med på moroa?

Lerum med LUKEFEST på V64 den 17. mars - Kr.480 ble til Kr.7 028!
Omtrent ALT satt denne tirsdagen, og det ble svært bra for de fleste som tok rygg på oss. Vikens Fingerprint (20,9% mot dagens tyngste favoritt), og Drive Launcher (11,2% mot dagens nest tyngste favoritt) stod begge først på ranken! Don Fanucci Zet innfridde dessuten som en banker av STÅL! Den mellomste bongen på Kr.480 betalte ut knallfine Kr.7 028!

Omsetningen mot løp i Sverige har EKSPLODERT pga coronaviruset, og den ene rekorden avløser den andre. Mandag omsatte V64 enorme 10,6 millioner, mens tirsdag økte omsetningen til over 11 millioner! Da er det verdt å minne om at det er V75-JACKPOT fra Sverige og Bergsåker førstkommende lørdag, og der ligger det altså over 19 millioner ekstra i sjuerpotten. En V75-omsetning på mellom 120-150 millioner vil ikke overraske, og det skjer altså i det som er en SVÆRT VRIEN OMGANG MED STORT POTENSIAL!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


Romme står for dagens HØYDEPUNKT, og det er altså JACKPOT med over 1,5 millioner ekstra! En omsetning på over 10 millioner ventes, og her skal det ikke mye til før det kan gå mot riktig så store kroner. Vår beste banker i omgangen kommer ut i finalen, og det løpet taper ikke 9 Radetzky om den bare henger sammen i aksjonen helt hjem. Er rett og slett KNALLGOD! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 4 Mio Flash – Var altså et 11-valg når vi la ut våre tips, og man kan nesten lure på om spillerne i det hele tatt har åpnet programmet. Dette er nemlig ingen dum traver, og den spurtet ordentlig bra tilslutt etter pause sist. Kom da til mål med krefter igjen. I kveld rykker man skoene rundt, og på den balansen har den gjort tre løp. To seire har det blitt på denne balansen, og den vant fra dødens med samme kusk 2. september i fjor (15,9/2140ma). Da også skoløs. Håndterer normalt sporet, og mot en overkommelig gjeng skal den passes! 7 Tarpon – Gikk et sterkt løp etter tidlig galopp i debuten for Robert Bergh sist. Så veldig fin ut, og må ikke glemmes i et billig løp som dette.

V64-2 : 1 Djokovic – Er en KANON, og trolig en av de 12 beste 4-åringene som Sverige har. Var egentlig hakk i hel på de beste i fjor, men slet da med kroppen sin. Fungerte for eksempel ikke som best når den travet 14,3/2640ma nest sist. Kommer nå ut etter at vintertreningen er gjort unna, og det skal bli spennende å se den igjen i banen. Nå kan det tenkes at Djuse ikke vil «DREPE» den direkte, og kanskje velge ryggen til 3 Macelleria (skoløs rundt) om den kommer fykende direkte. Men skulle Djuse være superfornøyd med sin nyblivne 4-åring, kjøre foran, og den leverer på sitt beste, ja, da skal det en utrolig bra hest til for å knekke den ned. Disse to skiller seg klart ut.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.V64-3 : 4 Cherry Oh Baby – Så helt fantastisk ut når den spant fra de øvrige nedover oppløpet sist, og den fikk to pluss i kanten av oss. Leverer den slik her så taper den ikke. Minuset var at den holdt på å feile ut på oppløpet, og man skal altså tenke litt på at dette er en ung hoppe. Hopper fra mars og noen mnd frem i tid får sine brunstproblemer, og er derfor mer ustabile da enn ellers i året. Er uansett en soleklar favoritt som neppe lar seg stoppe i en feilfri utgave.

V64-4 : 4 Hönn Blesa – Her skal man være OBS på at hoppene har 20m fordel, og står derfor gunstig inne i løpet. At det også skal dreie seg om en kjapp sprint gjør denne fordelen enda større. Vår ide har STOR fordel av en kjapp sprint, men var likevel helt OK over mellomdistanse sist. Til denne starten rykkes også skoene rundt, og det vil normalt gi den et ytterligere kick. Er god nok å skrelle med klaff, og den skal passes. 7 Guldtopp – Er speedig, og alltid giftig når den får gå med i rygger. Det er ikke like enkelt på en oppjaget sprint hvor speeden kan mattes om det blir bra tempo på forestillingen. Favoritten kan naturligvis vinne, men det må løse seg litt fra tillegget. 10 Grude Svarten – Er i veldig bra form, men rader likevel ikke opp med seire, og det er mulig den har litt vrient for å vinne løp. Var meget oppløftende i V75’en sist, og da hadde vi faktisk 23,4 s 800m på klokken. Plukkes med som en aktuell gardering i et ikke veldig hardt lag.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.V64-5 : 5 Patricia Zaz – Ble aldri kjørt med i debuten for Jörgen Westholm sist, og satt dermed fast i kulissene med krefter igjen. Til denne starten fester man på en BIKE, det blir igjen skoløs, og nå vil den bli kjørt langt mer offensivt. Er lynrask fra start, og skulle den komme seg foran så er den alt annet enn sjanseløs i et jevnt løp som dette. Vår tipsener!

V64-6 : 9 Radetzky – Var ikke perfekt i aksjonen tilslutt sist, men det var den heller ikke tredje sist, og det er nok ikke en veldig stor fare at den ikke er helt flekkfri i slutten av løpene. I løpet sist fikk den MYE press på seg av en fartsblind Jörgen Westholm, og når banen også var sugen så var det sterkt å vinne lett på en 14-tid. Har et latterlig lavt grunnlag på seg, og kommer normalt å mangedoble dette i løpet av året. Dette er dagens beste banker. Velger man å spekulere så er det håpløst ustabile 13 Fighter Mearas som er verst i mot.