*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Stor V64-jackpot med over en million ekstra

Jarlsberg07072019. Racing Mange og kusk Joakim Løvgren.

Joakim Lövgren er aktuell i kveldens V64-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Vidåpen JACKPOTOMGANG, og dette vil normalt betale ut utrolig bra! Vi byr på svært frekke objekter, og bongene våre er bygget opp for å kjempe om de helt store kronene! Du tar vel rygg?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Det er altså V64-JACKPOT denne kvelden, og dette er nok en av de mer vriene omgangene vi noen gang har prøvd oss på. Vi måtte derfor prøve oss med en sjansebanker som vi dog tror MYE på. 7 Nadal Coger (V64-4) møter en billig gjeng, og skal ha en stor sjanse selv om den må gjøre løpet fra dødens. BANKES!

Ta rygg på følgende:

V64-1 : 12 Global Action – Interessant innledningsløp hvor vi byr på et mulig supersjokk. Global Action er ingen dum traver, og den er MILEVIS bedre enn raden. Satt bom fast mot betydelig bedre hester enn dette fjerde sist, og den satt også bom fast nest sist. Tredje sist og sist feilet den seg bort på startsiden. Her er den dønn riktig ute når det gjelder motstand, og vi kan ikke gjøre annet enn å varsle for denne hjemmhesten som altså er mer enn god nok til å skrelle.

V64-2 : 11 Frodo Cash – Åpent løp hvor vi ikke har blitt veldig imponert av favorittene. Vår ide er en 3-åring som utvikler seg fint. Satt bom fast som fulltanket i Danmark sist, og så ordentlig bra ut i målgangen da. Motstanden her skremmer ikke, og med flyt kan den helt klart skrelle. PASSES!

V64-3 : 7 Hulken Sisu – Er den helt overlegent beste hesten i dette feltet, men den er ikke stabil, og det trekker naturligvis ned. Gikk et enormt løp mellom galopper sist, men da var den også rigget ordentlig til. I kveld blir det på igjen med sko/vanlig vogn. Husk dog på at den gikk med nettopp dette utstyret når den ble toer bak Elegant Ima fjerde sist, og da travet den 12,4/2140ma. MÅ MED PÅ ALT!

V64-4 : 7 Nadal Coger – Dette er et svakt løp, og her skal det ikke veldig mye til for å vinne. Vår soleklare ide fullførte fint via siste indre sist, og gjorde det mot LANGT bedre hester enn dette. Gangen før fullførte den SOLID i sporene, og falt virkelig med flagget til topps. Møter altså en BILLIG gjeng i kveld, Persson er opp på sin springer, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro MYE på denne.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-5 : 3 Everton – Gikk fullt godkjent til tredje etter et lengre avbrekk sist, og tiden som den noterte ble også bra. Har ganske sikkert gått MYE frem med det løpet i kroppen etter pause, den er brennkvikk fra start, og dette er en riktig oppgave for Everton. SPILLES!

V64-6 : 6 M.T. Oscar – Er ikke helt enkel, og den sliter bitvis med aksjonen sin. Så forbedret ut etter pause sist, og feilet da i stengt posisjon på oppløpet med alt igjen. Kan være ytterligere forbedret nå, motstanden er ikke veldig hard, og vi plasserer den først. PS. 2 Hitman River – Var veldig lovende, og gjør en spennende start etter et lengre skadeavbrekk. Vi likte den ikke i prøveløpet, og den må vise helt andre takter i kveld om den skal være med å kjempe om det.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.