Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

Den siste uken i april byr på masse flott trav- og galoppsport. Det er JACKPOT i V75 på Forus kommende lørdag med 2 624 291 kr ekstra i sekserpotten og fredag er det dobbel jackpot i V65-lunsjen på Solvalla med hele 1 481 770 SEK ekstra i sekserpotten. Søndag er det Finlandia Ajo med internasjonal V75 på Vermo.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før den tid skal vi gjennom en innholdsrik mandag, som blant annet byr på jackpot i V64 på Mantorp med 1 169 574 SEK ekstra i sekserpotten. Denne mandagen er det også tidlig V5-lunsj på Bjerke med spillestopp allerede kl 11.35, mens Färjestad er vertskap for det nordiske lunsjkonseptet med V4. Mandag kveld er det hele ti løp på Bergen travpark og her er det både V65, V4 og V5 på menyen.

I denne artikkelen skal det heretter handle om mandagens V64-omgang på Mantorp. Her er det altså jackpot med hele 1 169 574 SEK ekstra i sekserpotten. Spillestopp er som vanlig kl 19.30. Rolf Lerum har en velfortjent frihelg og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for løpene på Mantorp mandag kveld.

Herlig V64-klaff for Snoken i V64 på Umåker torsdag 21. april
Snoken som leverte strålende tips til torsdagens V64-omgang på Umåker torsdag kveld. Med banker på 2. valget 7 Maybach W.F. i V64-3 og dekk på storfavoritten Trumpie i V64-1, ble det seks rette for V64-forslaget med innl.pris på kr 960. Og flotte 13 695 kr i utbetaling. Totalt ble det fullklaff for fire andelslag på Eksperten med utbetaling fra kr 13 695 til kr 15 027.

Storløpet Kjell P Dahlströms femåringslopp med hele 150 000 SEK til vinneren går som V64-5 i kveld og norsktrente 1 Best OfDream Trio og 7 Elegant Ima er begge med i feltet. Førstnevnte som trenes av Erik Killingmo blir vår V64-banker.

Har imponert voldsomt
Italienskfødte 1 Best OfDream Trio debuterte på svensk mark for trener Admir Zucanovic på Axevalla 26. februar og gjorde et helsvett seiersløp da. Det har fortsatt i samme stil og før den nest siste starten ble hesten solgt til stall Toftner og satt i trening hos Erik Killingmo. Gjorde et råsterkt seiersløp på Solvalla i et finaleløp nest sist og fulgte opp med en råsterk andreplass bak San Moteur i det store femårsløpet på Färjestad langfredag. Var helt nede på 09.6 i det løpet. I kveld er det førstespor bak bilen i Kjell P Dahlströms femåringslopp i V64-5/DD-1 og selv om motstanden er solid, skal det være flott vinnersjanse i kveld. 1 Best OfDream Trio blir vår V64-banker i kveldens jackpotomgang og blir også vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dobbeltbanker i V64-2
To hester skiller seg klart ut i V64-2, men vi har mest feeling for nestfavoritten 4 T. Wall's Karma som er den vi tror får tet. 2 Dynamic Twister blir ganske stor favoritt og er selvsagt også en vinnerkandidat. De to hestene gjør normalt opp om seieren i V65-2.

Bred gardering i V64-4
Da er det langt mer åpent i V64-4, men 3 Black White Z.S. er vel en grei favoritt. Debuterer på svensk mark for Elin Dalegård i kveld og har gode meritter med seg fra Italia. Løpet bak favoritten er dog åpent vi tar med alle hestene på det største V64-forslaget.