Stor V64-jackpot på Örebro

Jorma Kontio kjører vår jackpotbanker på torsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Jorma Kontio kjører vår jackpotbanker på torsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Stor jackpot med hele 1.736.092 ekstra! Vi byr på en tøffing av en banker! Sjekk også ut vårt herlige objekt som utfordrer en av dagens tyngste favoritter...

Fra 1. januar så økte vi i Nettavisen satsingen mot Sverige KRAFTIG, og dette har slått veldig bra til i markedet. Tipsene er oppdaterte, og objektene er spennende.

Denne uken så har vi servert TOPP INFO på følgende godbiter:

V64 på Mantorp 23. februar: 10 Prince F.P. Romsås (Odds 9,89)

V64 på Jägersro 24. februar: 15 Rajah Press (Odds 9,84) + 6 Try Osted Antik (Odds 5,59)

V4 på Axevalla 25. februar: 6 Crazy Foot Mambo (Odds 6,15 mot dagens tyngste favoritt)

En fast bruker av våre svenske-tips vant store penger før i år. Sjekk ut følgende:

Jonas satset 192 kr - vant 661.000 på Nettavisen


PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi gjorde STORESLEM i V75-spillet på Bergen Travpark 21. februar. Timber Mile (2. valg) + Kringelandtellus (4. valg) ble begge bankerspilt på en rekke lag på Eksperten. Hovedbankeren vår for dagen var uansett Tangen Ida som faktisk kun hadde 7% av innsatsene på seg fredag når vi publiserte tipsartikkelen. Vår lille V75-bong her på Nettavisen med en innleveringspris på 108 betalte ut knappe 5 000,-. Alle våre V75-forslag satt på Eksperten, og vi spilte inn 800 000,- til våre kunder.

Dette er ikke første gangen vi har spilt inn MYE penger til våre kunder i V75-spillet i år, og på Leangen 24. januar så spilte vi inn fantastiske 1,2 millioner. Allerede på lørdag så venter en ny V75-omgang med DOBBEL-SYVERPOTT, og du vet vel hvem du skal kjøpe bonger av?

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Örebro:

V64: 19.08

DD: 20.36

Løp ellers denne torsdagen:V4 på Romme med start kl.12.20. V5 på Bjerke med start kl.13.37. V65 på Bergen med start kl.18.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Örebro denne torsdagen kan vi by på følgende objekter:

V64-1 : 9 Roosvelt Zet – Trekk opp av hatten! Nei, det er kanskje ikke så åpent, men innledningen denne torsdagen er alt annet enn lettløst. Vi prøver oss med en lite spilt hest som stadig er noe bedre enn raden. Nå sist så kom den til mål med litt krefter igjen, og den så fin ut for dagen. Står her NYDELIG til for å smyge med, og med fart på forestillingen så trenger den ikke å være ueffen nå. OBS!

V64-2 : 6 Global Revenue – Blir tillegshestene Karate Kate/Evening Preyer kjørt for fullt, ja, da blir de naturligvis vrien å ha med å gjøre. Vi er dog inne på at man ikke ønsker å tømme disse fine 4-åringene såpass tidlig i sesongen, og velger oss heller en strekhest som IDE. Global Revenue har stor fart i kroppen sin, og den avgjorde lekende lett i årsdebuten. Vant da med mye krefter igjen på en bane som var alt annet enn lettsprunget. Kan nok en 16-tid fra tet, og da trenger den ikke å bli enkel å fange. MÅ TAS PÅ ALVOR!

V64-3 : 9 Appetizer – Hadde ikke marginene med seg i årsdebuten, og det løpet bør man ikke vektlegge for hardt. Gikk et par strålende løp i fjor, og rapportene på den før årsdebuten nå sist var fine. Hadde gått 17/1600m i jobb før det løpet.Har sett veldig fin ut i trening før dette løpet, og får man kjøre skoløs så vil det være et klart pluss. Prøves som en frekkis i et spennende løp.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bankeren:

V64-4 : 5 B.W.T. Engaged – Jakter stolpe i programmet, og den har rett og slett vært strålende. Flyter på sin enorme skalle/styrke, og dette er en hest med en skikkelig innstilling. Var heroisk etter galopp nest sist, mens den svarte opp elitehester den siste biten sist på en oppjaget sprint. Nå er igjen distansen den riktige, og med tanke på at det er Olle Goop og ikke Bjørn Goop som skal kjøre On Track Piraya, ja, så må vi bare ha tro på den STEINTØFFE finnen! SPILLES! 

Luringen:

V64-5 : 6 David Sisu – Pensjonistene møtes! Vi velger oss den YNGSTE i feltet, og David Sisu er nok en av de i dette feltet med mest vilje igjen i kroppen sin. Gjorde flere strålende løp i fjor, og den løp også inn nesten like mye som resten av dette feltet har gjort til sammen. Gjør denne torsdagen en knallspennende årsdebut, og er den 80% for dagen, ja, da kjemper den helt sikkert om seieren. Har USLE 7% av innsatsene på seg, og det mener vi er helt feil. SKAL TAS PÅ ALVOR DIREKTE!

V64-6 : 4 Cool Style – Blir kraftig kuskeplusset denne torsdagen, og når også hesten er på vei mot storformen, ja, da er den verdt et forsøk. Har nå fått seg fire løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og det har den også hatt godt av. Gikk STRÅLENDE etter galopp nest sist, og da har vi 14,5/1900m på klokken. Nå sist så fikk den et tøft opplegg på en TUNG bane, og da trakk den seg tilslutt. Det var det fakta ikke noe å si på. Nå er det Torbjørn Jansson opp, og mot en motstand som ikke skremmer så er den spillbar. OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.