Gå til sidens hovedinnhold

Stor V64-jackpot på Romme i kveld

Hele 1 315 251 SEK venter ekstra i sekserpotten i kveldens V64-omgang på Romme.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

En fantastisk travhelg er i emning og lørdag er det for første gang Gulljackpot i V75 når Bjerke travbane byr opp til V75-fest. Før vi kommer dit skal vi gjennom en fredagskveld med jackpot både i V65 og V64. Sørlandets travpark byr på jackpot og 158 829 kr ekstra i sekserpotten i sin V65-omgang fredag kveld. I Sverige er det Romme som er vertskap for V64-løpene og her er det stor jackpot og hele 1 315 251 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Og det er nettopp Romme det heretter skal handle om i denne artikkelen. Rolf Lerum har en velfortjent frihelg og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig. Det ble ingen utbetaling for fire rette på Bergsåker torsdag kveld og derfor er det jackpot og hele 1 315 251 SEK ekstra i sekserpotten i kveld. Snoken innleder kveldens V64-omgang med to bankere.

Banker tross bakspor
V64-1 er et løp for kusker som maks kjørte 100 løp i 2020 og kvaliteten er mildt sagt variabel. 10 Zeolit er den klart beste hesten. Stod med tre strake seire, før det ble flopp i V75 på Axevalla i den siste starten. Mange hester underpresterte den dagen og eier, trener og kusk Jari Åkerfeldt har ikke funnet noen feil på hesten. Vant sterkt fra dødens tredje sist og må ha en topp vinnersjanse i V64-1. 10 Zeolit blir den ene av våre to V64-bankere på Romme fredag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Emilia Leo innfrir med storfavoritten
V64-2 er et monteløp der 5 Polycrates Face blir kveldens største favoritt i V64-spillet. Hesten gjorde kun to starter i 2020 og vant begge. Senest i romjulen på Romme og ved begge seiersløpene er det meget dyktige Emilia Leo som har ridd. Det er litt bedre motstand i kveld, men normalt handler dette om tidlig tet og seier. 5 Polycrates Face blir vår hovedbanker i kveldens V64-omgang i V64-2.