*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Stor V64-kveld med seks forsøk til StoChampionatet

Jarlsberg07072019. Thai Highway og kusk Örjan Kihlström.

Örjan Kihlström er aktuell i kveldens V64-omgang på Axevalla. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

En utrolig flott V64-omgang venter fredagskveld. De beste 4-åringene blant hoppene skal prøve å komme seg gjennom det trange nåløyet mot en StoChampionatet-finale, og her vil nok nervene være på plass hos de aktive. Vi jakter V64-suksess med en solid banker...

11.07.20 09:40

Gedigen V4-suksess! Kr.1 872 ble til Kr.55 130 søndag 5. juli!
Det ble nok en utfordrende V64-omgang på galoppen i Gøteborg søndag. Kun en spiller klarte seks rette i V64 og seks rette betalte ut hele 326 240. Vrient ble det også i V4-spillet, men her ble det kjempeklaff for våre galoppeksperter. 8. valget 13 Last Reference var krysset på kun tre hester på det største V4-forslaget i V4-4 (innl.pris kr 1 872). To andelslag på Eksperten med fire andeler a kr 500 satt klokkerent og V4-utbetalingen landet på solide 55 130 kr.

Ny supertreff! Kr.980 ble til Kr.15 181 onsdag 8. juli!
Våre galoppeksperter lanserte 4 In Vero We Trust som banker i V4-4 under onsdagens V4-omgang på Bro Park og denne innfride til fulle. Og med et 10. valg i V4-1, et 9. valg i V4-2 og et 5. valg i V4-3, ble det flotte 15 181 kr i utbetaling for 4 rette. V4-forslaget på Nettavisen med innl.pris kr 980 satt klokkerent og totalt ble det klaff for 10 andelslag på Eksperten.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

StoChampionatet står for tur, og seks forsøk skal altså kjøres på Axevalla i kveld. Samtlige inngår i V64-spillet, og dette er naturligvis noe vi gleder oss stort til. Vi har nok sett bedre årganger enn dette, men det vil uansett bli stor sport, og helt sikkert en dose med dramatikk når de tolv billettene skal deles ut. 8 Ganga Bae (V64-6) er en av årgangens klart beste, og en hest vi vil ha med til finalen. Tar seg normalt enkelt av sitt forsøksheat, og vi spekulerer ikke. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 5 Alaska Kronos – Er en motivert favoritt i innledningsløpet. Ble kontret ut sist, men gikk uansett et solid løp etter pause. Ventes forbedret inn mot et av årets viktigste løp, og skulle den for eksempel bli sluppet til tet her, ja, da skal dette løpet være over. Glem ikke at den tredje sist på Åby plukket ned en såpass god hest som Sashay My Way fra dødens… Vi tror MYE på denne favoritten. Velger man å gardere så ranker vi 9 Svecak Palema, 7 Waiting Hill Hall, og 2 No Limit Queen bak der.

V64-2 : 1 Ghostintheshell – Imponerte stort i sølen på Solvalla sist, og her har man virkelig greid å prikke storformen akkurat i riktig tid. Er lynrask fra start, og takler den bare distansen som den skal så er sjansene gode. 4 Mahma Lane – Holder vi HØYT på ren kapasitet, og distansen takler den nok bedre enn de fleste. Peter Untersteiner har også klare ambisjoner med sin springer. Var noe redusert sist pga varmen, men skal være tilbake på sitt beste i kveld. DOBBELT A-VALG! Leter man skrellaktuelle hester så er både 3 She Follow Me (er veldig grunnkapabel), og 12 Schweppes (mye bedre enn raden) spennende.

V64-3 : 4 Use Face – Småskummelt løp hvor en bred gardering kan vise seg å være smart. Use Face som vi plasserer først er under en herlig utvikling, og vant veldig enkelt fra tet sist. Gikk da 11,4 s 800m. Gangen før fullførte den bunnsolid. Kommer nå ut skoløs og med en hybridvogn for første gang i karrieren, og skulle disse endringene slå heldig ut så vil den fort være minst 20m forbedret. Settes først, men løpet garderes altså bredt.

V64-4 : 9 Mellby Harissa – Er ikke veldig langt bak de beste i årgangen, og det skal bli spennende å se om hun er enda ett hakk nærmere de beste nå. Har kun gjort tre løp i år, og vant veldig lett på en fin tid sist. Møter riktig motstand i sitt forsøk, og StoChampionatet har nok Robert Bergh ventet på. Skal ha en fin sjanse å runde til seier, og det kan dreie seg om en banker velger du å spille tynt.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-5 : 1 Diana Zet – Har en sjeldent billig oppgave foran seg i sitt forsøk, og vinner dette om hun ikke blir fast. Var riktignok ikke helt på topp sist, men på Åby nest sist viste hun sin herlige innstilling når hun holdt knapt unna. Er OK fra start, og selv om det ikke skulle bli tet direkte så er feelingen at hun ikke vil sitte fast innvendig. Skal stå klart først på ranken.

V64-6 : 8 Ganga Bae – Jogger til tet, får dempe, og skal bare ta seg finalen om hun er frisk. Vant sprettlett med krefter igjen sist, og det løpet gjorde nok veldig godt. Er en av årgangens klart beste, og en hest vi vil ha til finalen av StoChampionatet. Utstyrsmessig er hun meldt skoløs og med BIKE for første gang i karrieren. Er en veldig motivert favoritt, og banker i kveldens V64-omgang.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag