Gå til sidens hovedinnhold

Stor V65-jackpot i lunsjen på Solvalla

Herlige 624 698 ekstra i sekserpotten! Svært spennende omgang, og dette ser ikke helt lettløst ut på forhånd! Du går vel ikke glipp av våre frekke objekter i dagens omgang?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Solvalla byr på en åpen og spennende V65-jackpotomgang fredag. De helt klare bankerne finnes ikke i denne omgangen, og vi spiller frekt i jakten på den ekstra "deigen". 10 Black And Quick i finalen er nemlig vår beste banker i denne omgangen, og når dette tipset ble lagt ut var den kun et 3-valg. Vi snakker om en svært grunnkapabel hest som debuterer for Nurmos, og dette er en hest vi tror passer perfekt i Nurmos trening. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 10 You To Racer – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og er billigere ute enn tidligere i dette lunsjløpet. Ble tatt bort i V75’en sist, og var ikke tom i kulissene etter for sene luker. Her er det med få unntak billig i mot, og den skal ha en bra sjanse om alt går riktig for seg. Prøves som en frekkis!

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V65-andelslag på EKSPERTEN til fredagens omgang på Solvalla. Andelene har en pri s fra Kr.50 til Kr.750,-

V65-2 : 7 Atomic Face – Et veldig jevnt 3-årsløp venter, og her plukker vi med oss litt hester. Ideen blir trolig et 4-5 valg, men må ha en fin sjanse i et løp som dette. Plukket ned 3 Beat Generation sist, og da gikk det ordentlig fort til slutt. Kan nok en 14-tid på distansen, den er solid kuskeplusset med Magnus Djuse, og vi roper et stort varsko!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 5 Lara Boko –
Er en veldig talentfull hoppe som imponerte stort etter en upassende reise sist. Vant med krefter igjen på en 13-tid da. Viste i Finland som 2-åring, tredje sist, at den er kjapp ut bak bilen. Løser den slik her så blir det fort tet, og da er nok dette løpet over. Favoritten er svært motivert. Velger man å spekulere så se opp for 2 Bed Of Flowers. Ble testet skoløs for første gang i karrieren sist, og ble da sittende bom fast bak meget gode Good Vibes…

V65-4 : 10 Cabarette – Her er det ikke veldig høy klasse på hestene, og dette er dessuten svært jevnt. Vår ide hadde et bra fjorår, og den kammet med seg tre seire da. I år har den ikke vært like bra, men etter å ha sett den sist så er nok ikke superformen langt unna. Ble nemlig sittende bom fast som fulltanket, og hadde ALT igjen i målgangen. Til denne starten fester man på en BIKE, og har den ikke mistet formen siden sist, ja, da er denne mer enn god nok å skrelle i billige omgivelser som dette. MÅ MED PÅ ALT!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 9 Carry Cash – Har fått to løp i kroppen etter en lengre pause, og storformen er ikke langt unna. Møtte langt bedre hester enn dette sist, og ble da tatt helt bort av en stoppende hest på siste bortre. Gikk fakta klart bra i kulissene etter å ha blitt hindret, og her må man rett og slett være litt på vakt. Gikk dessuten med vanlig vogn sist, og nå fester Westholm på en BIKE. SPILLES! PS. Vi er fullt klar over at storfavoritten 5 Beauty Kronos er veldig bra på sitt beste. Tapte dog i årsdebuten nest sist, og da fikk den åpne første 1000m på 19. Gikk OK fra dødens sist, men heller ikke mer. Kan muligens få gratis tet nå, og vil lede lenge. På sitt beste kan det gå veien, men den er ikke HET for oss før den viser litt ordentlig form.

V65-6 : 10 Black And Quick – Er egentlig en ordentlig bra hest, og i fjorårets Kriteriet ble den sittende fast. I forsøket spurtet den voldsomt bak topphesten Brambling. Da stod den hos Jörgen S. Eriksson, men nå er den altså flyttet, og debuterer for Nurmos… Nettopp dette skjedde med Bitcoind’ Arc også, ble flyttet fra Jörgen S. Eriksson, og til Nurmos. Når Bitcoind’ Arc debuterte så var den nesten som forvandlet, og imponerte veldig direkte. Vi er litt inne på at det også kan skje med Black And Quick, for på ren kapasitet er nemlig dette en hest vi holder meget høyt. Blir utstyrt med BIKE, og man rykker også skoene direkte. Blir det bare litt tempo så kan ikke denne bli enkel å stå i mot, og det er nå den skal spilles!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.