Gå til sidens hovedinnhold

Stor V65-jackpot med hele 675.441 ekstra i sekserpotten

Sørlandet avrunder uken med en INTERNASJONAL V65-OMGANG, og det er altså stor JACKPOT i kveldens omgang! Vi jakter V65-suksess med to solide bankere!

Lerum med solide V75-tips til Halmstad 3. april
Undertegnede serverte meget SOLIDE V75-VURDERINGER til Halmstad denne lørdagen, og det ble også en saftig opptur i V5-spillet til samme bane. Zlatan Knick (2-valg) lekte hjem seieren fra tet, og innfridde som den beste bankeren i omgangen. V75-bongen til Kr.900 fikk to seksere, og en haug med femmere. Utbetalingen for denne bongen ble knallfine Kr.8 740,-. I V5-spillet så betalte bongen til Kr.420 ut enormt solide Kr.20 027,-.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Tjomsland er veldig sentral på hjemmebanen i kveld, og han kjører også våre to V65-bankere. Fantastiske Lesja Odin (V65-1) leder sitt løp hver meter, og det samme gjør nok Ros Borken (V65-3). De fire øvrige løpene er ikke veldig lettløste, og vi nøyer oss derfor med å gange bongene opp med 2. Gå ikke glipp av følgende til kveldens JACKPOTOMGANG:

V65-1 : 1 Lesja Odin – Har vunnet 29 av 29 løp, og i kveld vinner den normalt igjen. Vi har sett den bedre aksjonsmessig enn i årsdebuten sist, men den gikk uansett 25,2/2040ma på en regnvåtbane, og det må være bra. I kveld blir det en bedre bane, det blir tet, og ingen kommer til å ofre seg på utsiden her. Jogger 24 fra tet, og den taper ikke dette om den bare fungerer som den skal gjøre. Er en selvskreven banker.

V65-2 : 6 Åspe Prinsen – Her er det veldig jevnt/åpent. Vår ide blir neppe av de mest spilte, og den har altså vært lenge borte. Vi så den dog i prøveløpet sist, og likte den svært godt der. På ren kapasitet er neppe noen bedre, og en kjapp sprint er dessuten kun et pluss. KAN OVERRASKE I COMEBACKET!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 2 Ros Borken – Er et nytt talent fra Team Tjomsland, og det ble veldig enkelt sist etter en sluttrunde i 29-fart. Her blir det gratis tet, og sjansene for en ny seier er STORE. Er en veldig motivert storfavoritt.

V65-4 : 7 High Glider – Er herdet mot en helt annen verden av hester kontra det den møter her, og ble altså meldt rett mot eliten i debuten for Hoppestad. Satt der bom fast over mål, og var riktig så positiv for sin nye trener. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, og på ren kapasitet er ingen bedre. Slår til som en godbit?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 7 New Yankee – Her er det egentlig ikke en veldig klasse på hestene, og det er et ganske dårlig løp i grunnlaget. Vår ide har fått tre løp i kroppen etter pause, og er veldig på riktig vei. Ble sittende bom fast sist, og vi likte virkelig det vi fikk se for dagen da. Her er det altså med veldig få unntak billig i mot, kusken er knallgod, og klaffer det bare litt fra et dårlig spor så må sjansene være gode. MÅ MED PÅ ALT!

V65-6 : 8 One More Time – Måtte gi seg oppunder mål sist, men gjorde uansett et bra løp, og formen skal være ordentlig bra. Til denne starten fester man på drapropper, og det gir normalt en god effekt om de benyttes. Sporet trekker ned, men den kan åpne, og Mikkelsen klemmer nok til direkte. Settes først i et løp hvor det er ganske jevnt blant de beste.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.