Gå til sidens hovedinnhold

Stor V65-jackpot på Leangen i kveld

Hele 691 137 SEK venter ekstra i sekserpotten i kveldens internasjonale V65-omgang på Leangen.

En strålende trav- og galoppsøndag står foran oss. Den byr på en flott V64-omgang med galopp fra Jägersro og deretter byr Solvalla på en meget fin V75-omgang. Søndag kveld er det stor internasjonal V65-omgang på Leangen med nesten 700 000 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Og det er nettopp Leangen det heretter skal handle om i denne artikkelen. Leangen er alene om å kjøre trav i kveld og det er altså stor jackpot og hele 691 137 SEK ekstra i sekserpotten i kveldens internasjonale V65-omgang, der det er spillestopp kl 18.15. Det er hele ti løp på menyen og det betyr at det også er både V5 og V4. V5-spillet har spillestopp kl 19.15, mens V4 først har spillestopp kl 20.20. Kveldens V65-banker kommer ut allerede i V65-1.

Imponerte i årsdebuten
Det handler om 4 Dragonfly og Dag-Sveinung Dalen. Femåringen årsdebuterte med en meget imponerende seier i V75-6 på Biri forrige tirsdag. Dag Sveinung Dalen kjørte seg frem i dødens på hardt betrodde Quinzy Roy runden fra mål i det løpet og knakk denne lett mot mål. Vant fire løp på kun seks starter i fjor. Uten galopp skal dette være en klink vinner i kveld. 4 Dragonfly blir min V65-banker i kveldens jackpotomgang på Leangen.

Blekkan slår tilbake
Jomar Blekkan kjørte blankt forrige søndag på Leangen, til tross for tre/fire store favoritter. I kveld blir han blant annet stor favoritt med 4 Alonso Sol i V65-2. Hoppa har et billig løp foran seg og feilfritt må det være en meget god vinnersjanse. Får stå alene på det minste V65-forslaget, mens jeg tar med kapable 2 Skeie Knerten og formsterke 1 Oria på de litt større V65-forslagene.

Sjoner med sterk favoritt i V65-3
De tre første V65-løpene på Leangen i kveld, har alle sterke og motiverte favoritter. 5 Bokli Teddy står veldig gunstig inne i V65-3 og er hesten som normalt, er det topp vinnersjanse. Jeg velger likevel å plukke med meg noen hester på gardering.

Melbys valg min favoritt
1 Bork Mia vil bli ganske stor favoritt i V65-4/V5-1, i og med at hun står alene på strek. Men hoppa har fortsatt tilgode å vinne løp. Formsterke Inge Melby var meldt på både 3 Kristinstjerna og 5 Eva Maria og valgte førstnevnte. Denne var god i seiersløpet tredje sist og var klart foran Bork Mia i mål da, riktignok fra likestart. Men jeg tror ikke 20 meter tillegg, betyr veldig mye og setter 3 Kristinstjerna som min favoritt i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny motivert favoritt i V65-5
Det er en viss fare for laber utbetaling i V65-spillet i kveld til tross for nesten 700 000 ekstra i sekserpotten. 10 Il Jerven er ihvertfall en ny sterk favoritt i V65-5/DD-1. Vallaken til Roar Berg har virkelig tent til med Arve Sjoner som kusk. Sjoner har tatt to seire og en solid 3. plass i V75 i de tre løpene han har kusket hesten. Il Jerven har en passende oppgave foran seg i kveld og blir min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Yesyesyes leder hele veien?
V65-6 er ganske ujevnt felt der jeg maks ser fire vinnerkandidater. Tre av dem på 20 meter tillegg, samt strekhesten 3 Yesyesyes. Vallaken som trenes av Veronika Bugge har manglet det siste lille ekstra de siste månedene, men var usedvanlig opplagt i forrige søndags seiersløp der han ledet hele veien. Da var det sprint og kanskje er 2100 meter en liten ulempe.Jeg synes uansett at 3 Yesyesyes skal være favoritt i V65-finalen.

Samlebonger i V4
Til sist noen få ord om kveldens V4-omgang som første innledes i det sjuende løpet og avsluttes i det tiende løpet. Stian Eilefsen tar turen til Leangen i kveld med tre treåringer. 3 Hassel Oliver og 6 Asvinn S.K. i V4-3 og 1 My Vacation i V4-4. Sistnevnte bankerspilles i V4-4 der jeg tyr til samlebonger.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.