Vi har en helt spesiell uke foran oss. Elitloppshelgen på Solvalla står for tur med internasjonal V75 både lørdag og søndag med en samlet premiepott på hele 138 millioner. Tirsdag kveld er det Supertirsdag på Bjerke med en million ekstra i sjuerpotten og torsdag er det klart for årets første V65-omgang på Øvrevoll.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mandag 2. pinsedag er det blant annet V65-omgang på Leangen med jackpot og hele 346 824 kr ekstra i sekserpotten. Mandagen innledes med V4-lunsj fra Mantorp og byr også på ettermiddagsgalopp fra Århus galoppbane der storløpet Jydsk Derby går av stabelen og det er både V5 og V4. Mandag kveld er det i tillegg til Leangen, også en flott V64-omgang i Årjäng med en rekke norske hester til start.

I denne artikkelen skal det heretter handle om Leangen og kveldens V65-omgang. Det har vært favorittpregede V65-omganger på de norske banene denne uken. Mandag ble det ingen utbetaling på fem rette på Leangen, onsdag ble det heller ikke utbetaling på fem rette på Forus og på Bergen travpark torsdag kveld ble det ny favorittparade og ingen utbetaling for fem rette. Favorittene fortsatte å vinne i V65-omgangen på Sørlandets travpark fredag kveld og for fjerde norske V65-omgang på rad, ble det ingen utbetaling for fem rette.

Søndag kveld ble det endelig fart på utbetalingen igjen. Med ca 3 mill kr omsatt i den store internasjonale jackpotomgangen i V65 på Jarlsberg søndag kveld endte med 166 133 kr i utbetaling for seks rette. I kveld er det atter jackpot når Leangen byr på 10 løp og en feiende flott V65-omgang. Hele 346 824 kr ligger ekstra i sekserpotten. Jeg finner min V65-banker i V65-3.

Treårstalentet tar sin fjerde strake på Leangen
Det handler om 2 Jerven Junior som innledet karrieren med tre strake seire på Leangen tidligere i år. Tok turen til Biri i sin siste start, men til tross for 24-fart siste 500 meter, måtte han strekke våpen for meget gode Ramstad Frekken. Møter riktignok gode Hauk Viktor i kveld, men står 20 meter foran denne og ypperlig til på strek. Sammen med stødige Tor Wollebæk må det være en flott vinnersjanse. Jeg tror på seier og at 2 Jerven Junior tar sin fjerde strake seier på Leangen og spiller hesten banker i V65-3.

Blekkans seiersmaskin garderes
Jomar Blekkan har gjort en strålende trenerjobb med 1 Bijou etter at han hentet denne fra Frode Hamre. Faktisk har fireåringen allerede vunnet seks løp i år. Førstespor bak bilen i kveld og da øker også galopprisikoen. Samtidig er det ganske bra motstand. Jeg velger å spekulere i V65-1 og tar med hele seks hester på det største V65-forslaget.

Eggen med DD-bankeren
Tor Arne Eggen har en meget fin fireårshoppa i Jazmine B.R. som blir blant kveldens aller største favoritter i V65. Jeg tror dog enda mer på 2 Jerven Junior i V65-3 og tar meg derfor råd til noen garderinger i V65-6. Det er liten tvil om at 3 Jazmine B.R. er en motivert favoritt og jeg bankerspiller således 3 Jazmine B.R. både i V5-spillet og i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Enorm nest sist - skuffet litt sist
Atle Eggan og 4 Magic Tile gjorde ett knallsterkt seiersløp til 36 ganger pengene nest sist på Leangen og jeg hadde derfor svært god tro på hesten i V65 sist. Stod i bakspor da og havnet feil på det underveis, men spurtet flott til tredjeplass. I kveld har vallaken fjerdespor bak bilen i V65-2 og blir mitt klare førstevalg i et løp som holder bra klasse.

Imponerte for Blekkan sist
V65-4/V5-1 er et løp for varmblodshester i lavt grunnlag, der det er litt skille på hestene. 12 Garamasala gjorde et strålende seiersløp for 14 dager siden og gjorde mye selv i det løpet. Står på 20 meter tillegg i kveld, men etter innsatsen sist tror jeg ikke det betyr allverden. Det er galopprisiko, men får Jomar Blekkan denne feilfritt rundt tror jeg er det bra sjanse for ny seier i kveld i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Gikk i veggen sist - mye bedre forutsetninger i kveld
V65-5/V5-2/DD-1 har en klar favorittduo i 4 Gomnes Faks og 5 Gikling Leodin. Gomnes Faks ble sendt til ulvene sist og selv om han gikk 24.4 full vei, stummet det mye mot mål. Svært gode Kolbu Kæsj vant det løpet. I kveld er motstanden vesentlig billigere og sprint er neppe noe minus. 5 Gikling Leodin stod med tre strake Leangen-seire før Bjerkeløpet sist. Da forsvant hesten i dundrende startgalopp. De to hestene skiller seg litt ut i V65-5/V5-2.

Amanda har V4-bankeren
Det er ti løp på Leangen i kveld og V4-1 starter allerede kl 18.10. Det er et monteløp der 9 Helle Spik og Amanda Robertsen blir store favoritter og min soleklare banker i V4-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.